Ben de Diyarbakır' lıyım. Keşke kendi memleketimden biriyle evlenseydim. Şahsen tanıdığım tüm erkekler kadınları el üstünde tutuyor. Akdeniz bölgesinden birine aşık oldum, hayatın tokadını yedim. Önyargılı olmayın. Büyük amcam her akşam yemek yapar, küçük amcam her sabah kahvaltı hazırlar özenerek. Kuzenler yeğenler ise eşleri ile çok iyi. Daha aldatılan eş hikayesine rast gelmedim ben. Arka mahallede oturan insanları dahil etmiyorum. Onlar zaten işsizlik ve parasızlıktan romantizm düşünecek halde değil.[/QU
Hakkında hayırlısı olsun insanı mahveden bu önyargılar zaten benimde şu zamana kadar en iyi samimi olduğum insanlar güneydoğuluydu hep. kötüsü var mı elbet vardır her yerin var... daha oraları bir defa bile görmeyen, tv de izlediği dizilerle tanıyan, medyada gösterilenlerle bilenler asıl hayatının yanlışını yapıyor. ya da farklı insanlarla arkadaş olmaktan çekiniyorlar, hep bir adım geride duruyorlar falan. Hayır yani aynı kültürümüzdeki, geleneğimizdeki, yerimizdekilerle oldukta ne oldu ?? annemin teyzesinin oğluyla evleneyim bari... karakterine bak, sevgisine, kendi mutlulğuna bak. iyi kötü bir işi ve evi olduktan sonra ve bunlar olduktan sonra nereliymiş ne önemi var bu kadar. he ama bana farklılık iyi gelmiyor kendi kültürüm dışına çıkamam diyosan o senin saplantılı düşüncendir bence