İnsanlar keyfe kedere cebinde çakı tasimazlar. Mesela bak Türkiye'deki kadınlara, onlarda savunma amaçlı çakı taşısın o zaman. Her gün kadın katillerini duyuyoruz.. biz biber gazı taşıyoruz, kendi de biber gazı tasiyabilirdi. Kendini savunma amaçlı demekki çakiya yönelmiş direkt. Hadi diyelim insanlık hali, can havliyle kendini korumak amaçlı sapladı bicagi. Haklısın, herşey insanlar için. Hatalar olur.. ama bunların hepsi tamamen bir imaj da olabilir. Arkadaşların bahsettiği de bu. Seninle konuştuktan sonra bak kızı nasıl kafaliyorum demedigi ne malum? Bak nasıl maduru oynayıp vicdanına seslniyorum demedigi ne malum? Siz avrupadasiniz, ben de erkek olsam sırf o bize için her dediğinizi yapar, hep sizin istediğiniz yöne doğru kendimi ceviririm. Zaten belli her halinizden makul, merhametli birisiniz. Kafama göre sizi yonlendirebilirim. Çünkü şuan okusamda sicil nedeniyle iş bulmakta zorlanicam. Avrupa şuan güzel bir kapı, siz de eş olarak güzel bir seçeneksiniz. Belki de ailesi böyle dusunuyordur. Bütün kardeşleri kendini kurtardı bu da bari su kızı alsinda kendini kurtarsın diye düşünmüş olamazlar mi? Bu nedenle iyi davranıyor olabilirler mi? Yani seni sen olduğun için değilde bazı özelliklerinden dolayı kabul ediyor olabilirler mi?