Ya ponçik saf misin Allah askina?
Adamın muhtemelen yurtdışına çıkış yasağı vardır ve uzun yıllar devam edecektir. Benim bir yakınım fetöden hapse girdi, ilk duruşmada aklandı çıktı. Buna rağmen dört yıldır imza atmaya gidiyor, yurtdışına çıkış yasağı var.
Yani bunca okumussun etmişsin yurt dışında, ama kocanla Parise bile gidemeyeceksin.
Ayrıca ne kadar allasan da süslesen de yanında caki taşıyormuş, adamin birini öldürecek yerinden bicaklamis.
bir başkasına yardım etmeye çalışırken diğer tarafın ölümüne neden oldu. amacı yardıma muhtaç kişiye yardım etmeye çalışmakken saldırı kendisine yöneldi ve kendisini savunmak durumunda kaldı.
Ayrıca adamın ailesi tabii ki sana bayılacak. Adam öldürmekten hapse girip çıkmış oğlun eli yüzü düzgün kız getirse o kıza köpek olunur. Seni tabii ki kaçırmak istemeyecekler.
Ayrıca Adamin seni teyzesine anlatması vs güzel bir şey değil ki. Çoğu evli insan bile bilmez kocasının teyzesi neymiş neciymis. Alt tarafı didinin didisi. Koskoca avrupalarda okumuş etmiş aydın bir kadinsin. Evlilik vaadiyle kandırılan genç kız saflığıyla 'beni teyzesine bile anlatti' falan demen komik olmuş.
Ayrida uzak mesafe ilişkisi, 7 aydır devam ediyor, adamı topu topu bir ay görmüşsün. Yani neyini gördün ki bir ayda? Öfkesine tanık oldun mu mesela? Hayal kırıklığına uğradığında ne yaptığını gördün mü?
İyiyken herkes iyi, bu adam kötüyken adam bıçaklayıp öldürmüş. Sen adamın sadece iyi hallerine bakıp gelecek planlarsan bu iş sağlıklı olmaz ki.
ilk buluşmada beni karşılamaya çiçeklerle gelmişti. hep yapmak istediklerime göre yönlendiriyordu kendisini, duygularımı çok önemsiyordu, en ufak bi tatsızlıkta bile gönlümü almadan bırakmazdı.
Bunların da hiç biri oooo wooaaaaa seyler değil. Zaten uzaktaki sevgilisini karşılamaya elinde çiçekle gelmeyen adamla ayrılsın insanlar, onla geçirdiğin günlere yazık. Tabii ki çiçek alacak. Tabii ki senin duygularıni onemseyecek. Bu adamdan ayrilsan bir sonraki sevgilin de zaten senin duygularını önemseyen, sana çiçek alan biri olur.
Bence bu genç yaşında ne uğraşıcan bu adamla. Zaten yaşın coook küçük. Çok daha iyileirni bulursun