Ailem.konusunda ben mi haksizim

Bende oyle düsnuyorm demekki bosansam yada basima bisey gelse iki gun sonra basima kakcaklar ortada kalcam demekki
Yani boyle birsey cevremde hic gormedim cok sasirarak okudum. Hadi yasli kafasi cekmiyo diyelim. Yine de o sekilde davranirmi insan evladina cok sasirdim.

Bakin ben gitmek istemiyorm esimede soyluyorum ama cocugun her istedigini yapan bir esim var malesef ayrica esime bunlari soylememistim cunku esim bi daha hastalikta dahi olsa asla goturmezde gitmezde bunlari duysaydi artik yeyti deyip bugun herseyi anlattim ve oda tamam gitmeyiz bundan sonra dedi yani artik gitmicem ayrica oraya gittigimde her isine yardimci olan her ihtiyaclarini alanda bizdik ve annem orda cocugumla ilgilenmez her ihtiyacini ben hallederim
İhtiyaçlarını almak demek,bize katlanın demek değilki.İnsan evinde huzur ister,yaşını başını almış insanlar çocuk gürültüsüne katlanamıyor,birde siz bunu rutine bindirmişsiniz bıkmaları normal.Şarj aletinin bile sözü ediliyorsa ilişki baya afedersiniz laçkalaşmış.Hiç gitmemek değilde belli bir süre gitmeyin,özlesinler sonra yine ara ara gidersiniz,sonuçta aileniz birbirinize ihtiyacınız var.Bu arada eşinizede ailenizi kötülememenizi tavsiye ederim.

İhtiyaçlarını almak demek,bize katlanın demek değilki.İnsan evinde huzur ister,yaşını başını almış insanlar çocuk gürültüsüne katlanamıyor,birde siz bunu rutine bindirmişsiniz bıkmaları normal.Şarj aletinin bile sözü ediliyorsa ilişki baya afedersiniz laçkalaşmış.Hiç gitmemek değilde belli bir süre gitmeyin,özlesinler sonra yine ara ara gidersiniz,sonuçta aileniz birbirinize ihtiyacınız var.Bu arada eşinizede ailenizi kötülememenizi tavsiye ederim.

çocuğun her istediğini yapıyomusunuz böyle. evde yoklarmış deyin kandırın. eşin nasıl bi tepki verdi olanları öğrenince

Esime karsi ailemi asla kötulemedim sadce esim orda cocuk var diye git diye israr ediyordu bende rahatsiz okuyolar surekli babamda kizyo dedim sadce cünku belli bi sure sonra idare etcek bahane bulamadm

gitmeyin. bunlar ağır hakaretler...
insan kendi çocuğuna böyle davranmamalı...
iyi olmuş eşinize anlattığınız...
bayramdan bayrama bu saatten sonra...

Back