Özür dilerim.Bilmiyordum.hayır fotoğraf falan sakıncalı. kız reşit değil. böyle şeyler istemeyin
Oky ablamiz buyugumuz bile dile geldi yahu16 yaş piercing için çok küçük
Koptummmsiz gelin biz kk olarak açalım deliği
biz burdan napabiliriz allah aşkına
Gidin annenizi ikna edin,yada üye yapın biz gül gibi mankeniniz var deldirsin diye ikna edelim
kendin çalışıp okuman güzel birşey. mankenlik için fiziğin uygunsa neden olmasın ama ben olsam mankenliği para kazanmak için yapıp asıl yapmak istediğim iş için eğitim alırdım.piercing içinde 2 sene sonra yaptırsan ne farkeder takıntı yapma bence bunu deldirince birkaç ay piercing takıp sonra sıkılıp çıkarırsın. bende gençken çok heveslenirdim ay çok güzeldi göbeğimcanım ben kaç kez ailemle sorunlar yaşadım 12-13 yaşlarında para vermedikleri için kuaförlerde çalıştım garsonluk yaptım şuan hem okuyup hem çalışıyorum kendi paramı kendim kazanıyorum aylık 900 lira ile pizzacıda çalışıyorum yani sen özel hayatımı bilemezsin tatlım
habersiz yaptır yanında soyunmuyorsanMerhaba kızlar benim annem ne zamadır piercinge izin vermiyor daha doğrusu şöyle diyeyim kıkırdağımı deldirmek istedim annem kesinlikle hayır dedi ama ben göbek peircingi istiyorum şimdi istediğimi söylesem elbette hayır diyecek sizce ne yapmalıyım ne konuşabilirim yoksa habersiz mi yaptırayım çünkü boyum bi kıza göre oldukça uzun ve kimsede olmayan bir fiziğe sahibim mankenlik yapıcam ilerideki yıllarda çok yakışır göbeğe piercing lütfen ne yapabilirim
Annen piercing e izin vermeyip manken olmaya mi izin verecek otur okulunu oku. Mankenlik boş yavrum .Merhaba kızlar benim annem ne zamadır piercinge izin vermiyor daha doğrusu şöyle diyeyim kıkırdağımı deldirmek istedim annem kesinlikle hayır dedi ama ben göbek peircingi istiyorum şimdi istediğimi söylesem elbette hayır diyecek sizce ne yapmalıyım ne konuşabilirim yoksa habersiz mi yaptırayım çünkü boyum bi kıza göre oldukça uzun ve kimsede olmayan bir fiziğe sahibim mankenlik yapıcam ilerideki yıllarda çok yakışır göbeğe piercing lütfen ne yapabilirim
Kimsede olmayan fizik nasıl oluyor ki ?Merhaba kızlar benim annem ne zamadır piercinge izin vermiyor daha doğrusu şöyle diyeyim kıkırdağımı deldirmek istedim annem kesinlikle hayır dedi ama ben göbek peircingi istiyorum şimdi istediğimi söylesem elbette hayır diyecek sizce ne yapmalıyım ne konuşabilirim yoksa habersiz mi yaptırayım çünkü boyum bi kıza göre oldukça uzun ve kimsede olmayan bir fiziğe sahibim mankenlik yapıcam ilerideki yıllarda çok yakışır göbeğe piercing lütfen ne yapabilirim
Çok babaanne gibi geleceğim kulağa ama, güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter derler.
Sadece fiziğinizle var olmaya çalışırsanız en ufak şeyde hayatınız kayar. Düzgünce okuyun, elinizde doğru düzgün mesleğiniz olsun, sonra naparsanız yapın. 21-22 yaşında başlasanız çok geç kalmış olmazsınız.
Bir de o manken modası eskidendi yahu, Çağla Şikel, Deniz Akkaya, Nefise Karatay zamanındaydı. Şimdi çoğu mankenin adını bile bilmiyoruz.