Ailem göbek piercinge izin vermiyor

16 yaşında yasal olarak deldiremezsin, gideceğin yer kaliteli ise aileni arayacaktır aramıyorlarsa da pek güvenme derim para odaklı insanlardır. Piercige gelince bende çok beğeniyordum ve yaptırmak istiyordum ama hem modası geçti hemde yapan arkadaşlarım sıkılıp çıkardıklarında çok kötü göründüğünü gördüm. Sonuçta bunun 40-50 yaşı da var. Ayrıca gayette rahat ve açık görüşlü insanların olduğu yerde yaşamama ramen erkekler göbek piercingi takan kızlara pek hoş bakmıyorlar. Karar tabiki senin ama bana sorarsan 18 ini bekle öyle karar ver.

kendin çalışıp okuman güzel birşey. mankenlik için fiziğin uygunsa neden olmasın ama ben olsam mankenliği para kazanmak için yapıp asıl yapmak istediğim iş için eğitim alırdım.piercing içinde 2 sene sonra yaptırsan ne farkeder takıntı yapma bence bunu deldirince birkaç ay piercing takıp sonra sıkılıp çıkarırsın. bende gençken çok heveslenirdim ay çok güzeldi göbeğim

Manken sanki meslek mi ?

Yaşlandığn an işler biter

gençler işe alınır ,bence başka meslek edin , hayatı çok hafife alıyorsun bence , iyiki senin annen değilim

bak bebisim bu yasta fiziginle gobeginle on plana cikmaya calistikca cok uzulursun malesef insanlar hic iyi niyetli degil senin bu masum hayallerini kullanirlar... sen oku meslek sahibi ol o zaman hala icinde kalmis olursa bi ajansa basvurursun... piercingi de universite yillarina ertele bi zahmet

canım hayat uzun göbeğini deldirmek için zamanın olur okul iş hele bir hallet bence en güzeli sade bir kız olarak güzel olman ki bence oyle daha guzelsindir .. Uyma öyle gelip geçici heveslere...

habersiz yaptır yanında soyunmuyorsan

Annen piercing e izin vermeyip manken olmaya mi izin verecek otur okulunu oku. Mankenlik boş yavrum .

Kimsede olmayan fizik nasıl oluyor ki ?
3 kolun 4 Bacağın falan yok herhalde.
En fazla victoria secret mankenleri kadar güzel olabilirsin ki onlardan bile kaç tane var ?
Yani demek istediğim güzelliğini çok abartı kapılma zira ne olacağı belli değil...

Çok babaanne gibi geleceğim kulağa ama, güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter derler.

Sadece fiziğinizle var olmaya çalışırsanız en ufak şeyde hayatınız kayar. Düzgünce okuyun, elinizde doğru düzgün mesleğiniz olsun, sonra naparsanız yapın. 21-22 yaşında başlasanız çok geç kalmış olmazsınız.

Bir de o manken modası eskidendi yahu, Çağla Şikel, Deniz Akkaya, Nefise Karatay zamanındaydı. Şimdi çoğu mankenin adını bile bilmiyoruz.

Yurtdışında üniversitede okuyan kızlar hobi olarak bu işi yaparlar harçlıkları çıksın diye mezun olduktan sonra bu işi yapmazlar akıllı kızlar böyle yapıyor

16 yaşındaki manken olma hayali kuran kızım gelse bana dese ki, "anne ben göbeğime piercing taktıracağım."; ona annemin tarzıyla derdim ki "he kızım bir göbeğinde delik eksikti, otur oturduğun yere!". Daha sonra da şunu eklerdim, "git çay demle."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…