Ailem göbek piercinge izin vermiyor

Bir de manken var ,manken var.

Mahalle podyumunda çıkan mankenler mi kriterin yoksa Azra Akın gibiler mi ?

Bu arada sirf fizigin guzel diye mankenlik yapacaksin diye bisey yok. Catwalk, elbiseyi nasil tasidigin, yuzun, yuzunun verdigi ifade, vucut dilin, kendini nasil ifade ettigin vs vs cok onemli..
Diyelim ki manken oldun bi basin olayi var bir firma okumamis, kendini gelistirmemis, cocuk gibi konusan birini manken yapar mi? Firmayi cok kotu etkileyebilir konusmanda ki bir hata.
O yuzden manken olmak istiyorsan yine ol ama okulunu birakma sana abla tavsiyesi

Yok okulumu asla bırakmam voleybollada ilgileniyorum yani profosyenel olunursa bu tür işlere küçük yaşta başlamak daha iyi o yuzden dedim burda alay konusu olsun diye değil

Deldirmeyin oranizi buranizi ya...
İçim giciklaniyo benim görünce...Allah muhafaza bi yere takılıp kopsa

16 yaşında bunları düşünüyorsanız, uzun boyunuzdan ve göbek deliğinizden daha övünülecek bir yanınız yoksa bastırın izin için.

Yok okulumu asla bırakmam voleybollada ilgileniyorum yani profosyenel olunursa bu tür işlere küçük yaşta başlamak daha iyi o yuzden dedim burda alay konusu olsun diye değil
Mankenlik gerçekten çok özel bir meslek ve ufak yaşta öğrenilmeli yoksa olmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…