- 25 Mart 2014
- 583
- 376
Piercing deliginiz genişledi mi? Benim Piercing içinde durmuyor artık. Hep aşağı düşüyor. Piercingsiz de iğrenç duruyorBenimde var piercing'im , ama başım göğe ermedi..
kocamda manken olmama iizin vermedi.. bıcocuk dogurdum , kızım oynuyo simdi piercingimle
bende izin vermem valla kulağımda 20 dene delik var bir kıkırdağımı düşünmem iltihaba çok meyilli yerler.Merhaba kızlar benim annem ne zamadır piercinge izin vermiyor daha doğrusu şöyle diyeyim kıkırdağımı deldirmek istedim annem kesinlikle hayır dedi ama ben göbek peircingi istiyorum şimdi istediğimi söylesem elbette hayır diyecek sizce ne yapmalıyım ne konuşabilirim yoksa habersiz mi yaptırayım çünkü boyum bi kıza göre oldukça uzun ve kimsede olmayan bir fiziğe sahibim mankenlik yapıcam ilerideki yıllarda çok yakışır göbeğe piercing lütfen ne yapabilirim
Yok hıc genıslemedi. agır , taslı modeller kullanıyorsanız sarkabılır..Piercing deliginiz genişledi mi? Benim Piercing içinde durmuyor artık. Hep aşağı düşüyor. Piercingsiz de iğrenç duruyor
Yok çok sade bir şey kullanıyorum aslında. Hamilelikte göbeğim çok da buyumemisti ama kaderim böyleymiş demek kiYok hıc genıslemedi. agır , taslı modeller kullanıyorsanız sarkabılır..
kulagımdada 4-5 delık var ortaokuldan bu yanada , hiçbir deformasyon yok
Aaa hamilelikte benim göbeğim dünya kadar olmuştu ve 3 dediğim olcak karnımda diye k korkmuştum. Ama yaz harici özel zamanlar harici cikartiyorummYok çok sade bir şey kullanıyorum aslında. Hamilelikte göbeğim çok da buyumemisti ama kaderim böyleymiş demek ki
Ben de hep çıkarttım. Ama olmuyor işte. Yapacak bir şey yok. Konu sahibi sen de nasiplen benim durumumdanAaa hamilelikte benim göbeğim dünya kadar olmuştu ve 3 dediğim olcak karnımda diye k korkmuştum. Ama yaz harici özel zamanlar harici cikartiyorumm
Hahah cogunuza alay konusu oldum da manken fıkrı hayal boyum 183 piercingide reşit olmadan yaptırmayacagım hepınıze cok tesekkur ederım ablalarım kendı basıma yaparsam pısman olabılırdım sıze danısmak istedim hepınıze cok tesekkur ederımm
kabul etmemiş senin göbüş demekki.. sevmiyorBen de hep çıkarttım. Ama olmuyor işte. Yapacak bir şey yok. Konu sahibi sen de nasiplen benim durumumdan
yavrum bu yaşta hayatını yönlendirmen çok harika maşallah hanım kızımıza. benim merak ettiğim şu soruyu yanıtlarsan; piercinge izin vermeyen annen mankenliğe nasıl izin verecek.