Ailem göbek piercinge izin vermiyor

anne sözü dinle.... takmayı ver bir şey olmaz.. zaten güzelim diyorsun maşallah... manken olucak yaşa gelince o zaman bir daha düşünürsün...

16 yasindayken (kilolu degilse) herkesin fizigi kusursuzdur, kilo yok, selulit yok, catlak yok, sarkma sunme yok :KK53:

Once 18 ol sonra yaptir, ben de izin vermezdim kizima, cocuklarin vucudunda keyfi olarak kalici degisiklikler yapilmasini dogru bulmuyorum.

Not. Piercing im yok ama dovmelerim var, 20 yasimdan once cok istedigim halde yaptirmadim. Iyi ki yaptirmamisim hicbirinden pisman degilim. 18 yasindayken yaptirmayi planlamis oldugum figuru ise su an cok sacma buluyorum.

Merhaba kızlar benim annem ne zamadır piercinge izin vermiyor daha doğrusu şöyle diyeyim kıkırdağımı deldirmek istedim annem kesinlikle hayır dedi ama ben göbek peircingi istiyorum şimdi istediğimi söylesem elbette hayır diyecek sizce ne yapmalıyım ne konuşabilirim yoksa habersiz mi yaptırayım çünkü boyum bi kıza göre oldukça uzun ve kimsede olmayan bir fiziğe sahibim mankenlik yapıcam ilerideki yıllarda çok yakışır göbeğe piercing lütfen ne yapabilirim

mesele kıkırdaksa göbekte kıkırdak yok :KK70: ama herkes piercing yaptırıyor. hepatit taşıyıcıları, hiv pozitif insanlar.. hijyene dikkat et.

Ben de severim piercingi ama biraz daha büyüdüğünde yaptırsan bir şey kaybetmezsin. Şuan gelişim süreci ve ergenlik derken piercing çok da sağlıklı bir seçim olmaz. Kaldı ki yetişkin bir bireyde bile sağlık sorunları teşkil edebiliyor.

Her şeyi geçtim sağlık boyutundan düşün. Yaptırmazsan, beklersen ölmezsin herhalde.:KK14:

Canım anneni ikna etmeden yaptırma hastalık kaparsin filan allah korusun.annecigim çok istiyorum Lütfen beraber gidelim en azından bir bak dersin.
Eğitimli zarif herkesin eğitimine güzelliğine hayran olduğu bir manken olursun ilerde ülkemizi temsil edersin biz de gurur duyarız canım. Ailenin gözetiminde eğitimini sporunu aksatmadan iyi kaliteli bilinen ajansları takip et.

valla bende yaptırmıştım taaa 2004'de fln o zaman çok modaydı bu... Artık değil. Bir de çıkartınca o izi nasıl giderebilirim diye topic açarsın buraya...

Bak gel sen beni dinle suan yaptirma ilerde manken olma hayalin varmis eger manken oldugunda sıkıntı cikarsa uzulmeyesin hem ilerde daha hijyenik bi yer bulursun hemde unlu bi manken olursan piercing yaptirman bile olay olur dikkat çekersin bosver simdi kismet olursa yaptirirsin

Ayy canıııııııım ne büyük bi derdin var, Allah kimseye vermesin, istersen önce alttaki üstteki konulara bi bak, sonra bi daha değerlendir derdini

Vaaaay vay... Gencligin derdine bak Allahım. Trajikomik bir konu bu ya:KK61:

Piercing taktır ama sakın evlenip üreme canım nolur.
Yaslandigimizda burada 'bi yerime piercing taktircam ama oramin neresi oldugunu anneme nasil söyleyip izin alcam' diyen konu sahipleriyle tanismayalim. Kalpten gideriz birgun genclige uzule uzule

Bence büyütme bukadaar. Bütün arkadaşlarınd var diye sendede olması gerekmiyor. Biraz zaman geçsin ama ergenlik çağındasın şuan.
Çokta önemli bir şey değil o göbekte piercing. Senden başka kimse görmeyecek zaten eğer birileri görsün diye yaptıracaksan.
Bende 20 yaşındaydım kaşımı deldirdim babama aldırış etmeden, 2 sene kullanıp attım sonra, sıkıldım çünkü.
O yaşlarda bi anlık heves olabiliyor. 3 4 yıldır takmıyorum ama şuan hala delik olduğu belli oluyor ve beni rahatsız ediyor.
Bence bekle biraz zamanı var daha.

X