Ailem göbek piercinge izin vermiyor

allah hayretsin benim kızımda bana manken olacam oramı buramı deldiricem dese kafasını kırardım herhalde annen yine iyiymiş

Benimde var piercing'im , ama başım göğe ermedi..
kocamda manken olmama iizin vermedi.. bıcocuk dogurdum , kızım oynuyo simdi piercingimle :KK69::KK69:
Piercing deliginiz genişledi mi? Benim Piercing içinde durmuyor artık. Hep aşağı düşüyor. Piercingsiz de iğrenç duruyor

Manken olacağının garantisini kim verdi sana.Hayal gücün baya kuvvetli.Herkes aynaya bakınca kendini beğeniyor unutma.benim boyum 1.60 ama bana göre mankenler yanımda makyaj güzeli. :)))
Annene sabır varmış, hem Piercingé hem mankenlik hayali ben olsam bilmem ne yapardım .
MANKENlik mesleğine karşı değilim ama sen hayal dünyasından bu kötü

Merhaba kızlar benim annem ne zamadır piercinge izin vermiyor daha doğrusu şöyle diyeyim kıkırdağımı deldirmek istedim annem kesinlikle hayır dedi ama ben göbek peircingi istiyorum şimdi istediğimi söylesem elbette hayır diyecek sizce ne yapmalıyım ne konuşabilirim yoksa habersiz mi yaptırayım çünkü boyum bi kıza göre oldukça uzun ve kimsede olmayan bir fiziğe sahibim mankenlik yapıcam ilerideki yıllarda çok yakışır göbeğe piercing lütfen ne yapabilirim
bende izin vermem valla kulağımda 20 dene delik var bir kıkırdağımı düşünmem iltihaba çok meyilli yerler.

Piercing deliginiz genişledi mi? Benim Piercing içinde durmuyor artık. Hep aşağı düşüyor. Piercingsiz de iğrenç duruyor
Yok hıc genıslemedi. agır , taslı modeller kullanıyorsanız sarkabılır..
kulagımdada 4-5 delık var ortaokuldan bu yanada , hiçbir deformasyon yok :KK54:

Bir ergen gördüm sanki? Ya ileriki yıllarda manken olacağına nasıl eminsin? Hadi eminsin insanın kariyer planı bu olur mu? He rkonseptin piercing kaldıracağını düşünmüyorum. Nice mankenler dövme sildirip, piercinglerini çıkartıyor.
Hevestir o geçer. Annen de haklı, biraz durdurmasa seni bir milyon icraat çıkartırmışsın.

Hahah cogunuza alay konusu oldum da manken fıkrı hayal boyum 183 piercingide reşit olmadan yaptırmayacagım hepınıze cok tesekkur ederım ablalarım kendı basıma yaparsam pısman olabılırdım sıze danısmak istedim hepınıze cok tesekkur ederımm ☺️

Yok hıc genıslemedi. agır , taslı modeller kullanıyorsanız sarkabılır..
kulagımdada 4-5 delık var ortaokuldan bu yanada , hiçbir deformasyon yok :KK54:
Yok çok sade bir şey kullanıyorum aslında. Hamilelikte göbeğim çok da buyumemisti ama kaderim böyleymiş demek kio_O

Yok çok sade bir şey kullanıyorum aslında. Hamilelikte göbeğim çok da buyumemisti ama kaderim böyleymiş demek kio_O
Aaa hamilelikte benim göbeğim dünya kadar olmuştu ve 3 dediğim olcak karnımda diye k korkmuştum. Ama yaz harici özel zamanlar harici cikartiyorumm

Aaa hamilelikte benim göbeğim dünya kadar olmuştu ve 3 dediğim olcak karnımda diye k korkmuştum. Ama yaz harici özel zamanlar harici cikartiyorumm
Ben de hep çıkarttım. Ama olmuyor işte. Yapacak bir şey yok. Konu sahibi sen de nasiplen benim durumumdan

Hahah cogunuza alay konusu oldum da manken fıkrı hayal boyum 183 piercingide reşit olmadan yaptırmayacagım hepınıze cok tesekkur ederım ablalarım kendı basıma yaparsam pısman olabılırdım sıze danısmak istedim hepınıze cok tesekkur ederımm ☺️

aferın cici kız.
belkı seni ciddiye alsaydık sonuc farklı olacaktı. ergenlık donemınde yaptıgın hemen hemen herseyden daha sonra pişman oluyor insan.. az daha bekle.. hala ısteklı olursan yaptırırsın. ben mesela 12-13 yaşlarındayken hızmaya bayılırdım , çok şükür deldirmemişim şimdi cok ıtıcı gelıor. ha hala bazılaırna yakısıyor ama bende yok dıye mutluyum..
bu arada lütfen unıversıtenıde oku. mankenlıkten sıkıldıgında meslege dönüş yaparsın..
başarılar..
Ben de hep çıkarttım. Ama olmuyor işte. Yapacak bir şey yok. Konu sahibi sen de nasiplen benim durumumdan
kabul etmemiş senin göbüş demekki.. sevmiyor :oops:

Konuyu okuyunca bir gülme aldı beni :-) Kimsede olmayan bir fiziğe sahibim :-) Ve kimsede olmayan bir egoya da sahipsin konu sahibesi :) Bence şu an dert etme bunları sen bi okulunu bitir güzelce üniversitene git sonra kararlarını kendin verdiğin manken olduğun zamanda deldirirsin göbeğini sorun çok kolay çözüldü bak . Bu arada okulla ne alakası var yazmışsın şu hayatta artık atılan her adımın okulla çok alakası var manken olacak bile olsan tahsilsiz olabileceğin anlamını taşımaz şu yaşta düşünmemen gereken şeylere kafa yormaman dileğiyle :)

Acele etme bence
Hatırlıyorum
13-14 yaşında tutturmuştum piercing diye
Çok modaydı o zamanlar
Babam izin vermemişti, büyü kendin karar verirsin demişti
Birkaç sene önce gidip dedim ki
"İyi ki izin vermemişsin"
:KK51:

Deldirme bence eğer sinirlere denk gelirse hamileliği etkiliyonuş sanırım çevremde göbeği delik olup düşük yapan çok var ama sen bilirsin

X