Bir anne atasözü derki "anne olunca anlarsın".Not:Ben anne değilim evli de değilim ama bende olsam izin vermezdim.Doğal güzellikmiş falan çevremdeki kızların yarısı yaptırmış nerdeyse yok acı çekermişim falanda filan benim bedenim ya sana noluyo annem normalde herşeyime izin veriyor ama bunu vermedi şaşırdım yok gavurlar yaptırıyormuş falan filan
Daha küçüksün biraz bekleDoğal güzellikmiş falan çevremdeki kızların yarısı yaptırmış nerdeyse yok acı çekermişim falanda filan benim bedenim ya sana noluyo annem normalde herşeyime izin veriyor ama bunu vermedi şaşırdım yok gavurlar yaptırıyormuş falan filan
Annen gerçekten böyle dediyse ciddi ciddi yemiş seni manken ol diye.gavurlar yaptırıyormuş
Sen okula, egitime ugrasmaya degmez diyorsun ya ilerde yasayacagin pismanligi bir an hayal ettim istemsizce guldum kusura bakma manken kizeğitim yerine direk bu olabilir mesela neden olmasın uğraşmaya gelmez ham mankenlik iyi yani 2 yıl önce ajanslardan teklif almıştım ama kabul etmedim aptallık yaptım
ayy ben hem kısa hem fiziksiz hemde meslek sahibiyim sayılıyor muSirf fizigin guzel diye manken olmayi neden istiyorsun ki? Ben bir cok guzel fizikli avukat, doktor, hemsire, ogretmen vs gordum hersey dis gorunus degil.
Eğitimsiz olmaz sakın bu yanlısa düşmeeğitim yerine direk bu olabilir mesela neden olmasın uğraşmaya gelmez ham mankenlik iyi yani 2 yıl önce ajanslardan teklif almıştım ama kabul etmedim aptallık yaptım
Akil sahibisin ama o herseye degerayy ben hem kısa hem fiziksiz hemde meslek sahibiyim sayılıyor mu
Benim bildiğim mankenler üniversite mezunu hatta çoğu birden fazla dil bilir.Yanılıyor muyum acaba?