Ailem göbek piercinge izin vermiyor

canım ben kaç kez ailemle sorunlar yaşadım 12-13 yaşlarında para vermedikleri için kuaförlerde çalıştım garsonluk yaptım şuan hem okuyup hem çalışıyorum kendi paramı kendim kazanıyorum aylık 900 lira ile pizzacıda çalışıyorum yani sen özel hayatımı bilemezsin tatlım

Doğal güzellikmiş falan çevremdeki kızların yarısı yaptırmış nerdeyse yok acı çekermişim falanda filan benim bedenim ya sana noluyo annem normalde herşeyime izin veriyor ama bunu vermedi şaşırdım yok gavurlar yaptırıyormuş falan filan
Bir anne atasözü derki "anne olunca anlarsın".Not:Ben anne değilim evli de değilim ama bende olsam izin vermezdim.

Doğal güzellikmiş falan çevremdeki kızların yarısı yaptırmış nerdeyse yok acı çekermişim falanda filan benim bedenim ya sana noluyo annem normalde herşeyime izin veriyor ama bunu vermedi şaşırdım yok gavurlar yaptırıyormuş falan filan
Daha küçüksün biraz bekle

Hem herseye izin verıyormus demek ki anlayışlı biri

Anne sözü dinlemek herzaman iyidir

Seni düşünüyordur

eğitim yerine direk bu olabilir mesela neden olmasın uğraşmaya gelmez ham mankenlik iyi yani 2 yıl önce ajanslardan teklif almıştım ama kabul etmedim aptallık yaptım

oyyyy ...ben çocuk için erken demiştim :KK70:
16 yıl dediğin nedir ki çabuk gelir
manken vücütluyum ben,öyle taşım böyle taşım diyip birde göbeğini deldircek hemide 15-16 yaş sümüklu
sabahlarrr olmasın....

kuzum reşit ol,yap 2 yıl çabuk geçer
hem göbek deldirmenin modası geçmez...

eğitim yerine direk bu olabilir mesela neden olmasın uğraşmaya gelmez ham mankenlik iyi yani 2 yıl önce ajanslardan teklif almıştım ama kabul etmedim aptallık yaptım
Sen okula, egitime ugrasmaya degmez diyorsun ya ilerde yasayacagin pismanligi bir an hayal ettim istemsizce guldum kusura bakma manken kiz:KK53:

Fotograf göndersene tatlım.Burda mutlaka ajanslarda çalışan birileri vardır.Hem biz görürüz hemde sen faydalanırsın belli mi olur manken hanım kızım ?

Hem okul ne alaka hem yaş 16 hem anneye o ne oluyor ya vücut benim yok yok olmaz senin annen manken olmana izin veriyor göbek deldirmene izin vermiyor ben senin yaşında anneme manken olmak istiyorum deseydim yerdim terligi otururdum da yine de sanane benim vücudum diyemezdim önce kendini geliştir yaşın büyüsün istediğini yapmana izin verir

Kaç yaşında olduğunu söylersen daha mantıklı cevaplar verebilirim.20 yaşından küçüksen kesinlikle anneni dinlemelisin. 20-21'den büyüksen kendi kararını bu noktada kendin verebilirsin.Ailen sana sadece fikrini söyleyebilir.BENCE.

X