- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
şimdi şu yukarıdaki ifaden olmasa aileni dinle derdim ama aile de pek aile gibi gelmedi bana. ben senden büyüğüm şu anda çalışmıyorum ve bana ailem bakıyor, bir kere bile ağızlarından bu lafı duymadım.Ailem maddi konularda da devamlı bana baskı yaptığı için sevgilim onlardan hiçbir şey istemiyor eşyalarımızı almaya başladık. Ailemin maddi durumu gayet iyi olmasına rağmen benim ikinci üniversitem olduğu için bugüne kadar bana çok masraf yaptıklarını düşünüyorlar. Devamlı kaç yaşına geldin hala sana para harcıyoruz vs gibi konuşup duruyorlar.
aileler genelde birini istemiyorsa altında bizim göremediğimiz bir sebep çıkıyor, onların hayat tecrübesi bizden çok fazla insanları bizden çok daha iyi tanıyorlar çünkü.
ama dediğim gibi ailen de bana pek bir güven vermedi, bana biraz fazla statükocu ve büyük burunlu geldiler, özür dilerim kırdıysam ailen hakkında kötü konuşmak istemem sadece bende bıraktıkları intibayı yazıyorum. sen de küçük değilsin 26 yaş olgun bir yaş bir insan hakkında karar vermek için. ailen için sevgilinden vazgeçme.
ama hemen evlenmek gibi bir hata da yapma, yaş farkınız çooookkkk fazla. eğer imkanın olursa ailenden ayrı bir çık çalışırken, hem sevgilinle daha rahat görüşür aile baskın olmadan onu daha iyi tanırsın. ailen hayır dedikçe onun kötü yönlerini değil iyi yönlerini görüyorsun çünkü, hem de kendine, ilişkinize zaman tanımış olursun. normalde 1 yıl az demezdim ama 12 yaş farkı için biraz fazla geldi bana en azından sen 30larına gelmeden fazla.
zor durumdasın, kolay gelsin.