evet öyle o yüzden bende kararsızım zatenVardiyalı olsa neyse sürekli olmaması sıkıntılı ailemi geç ben istemem en başta. Akşamları oturup sıcak birer çay içemeyeceksem niye evleneyim ki? Saçma
Çok baskın değil ben şehir dışında okudum zaten Ege de okudum. Sadece İstanbul da çalışmama müsade etmiyorlar yoksa ben oraya gidecektim biraz daha sevgili kalmayı düşünüyordum aynı şehirde. Ama sevgilim evlilik teklifi etti ailesi de ne zaman istemeye gideceğiz diyormuş. Benim ailem davet etti tanışmaya onları daha tanışma olmadı aileler tanışacak 1 hafta sonra babam sadece iş dolasıyla pek sıcak bakmadı o kadar onun haricinde bir sıkıntı yok.Aileniz cok mu baskin? Evleneceginiz kisiye karismalari bile bana gore normal degil, ama yasiniz kucuk oldugu icin anlayabiliyorum.
Ama istediginiz sehirde calisabilirsiniz neden calisamayasiniz? Aileniz size mi guvenmiyor? Yapamazsiniz diye mi dusunuyor?
Eger bir sehirde kendinize hayat kuramiyorsaniz, bu tarz bir duzeni olan bir adamla da yapamazsiniz bence. Kendinizi iyi degerlendirin. Acele karar vermeyin hic bir sey icin de.
ileri de cocuklarin olacak , esin uyurken cocuklar uyanik olacak , babalarini görmek isticekler esin daha az uyuyacak normalinde , aman ne olur deme , az uykuyla yasayan insanlarin sinirleri uzun vade de cok yipranir. belki buna bagli karakter degisimleri olacak, tanidigin sakin adam gidicek yerine asabi birsey gelicek yada baska bir örnek vereyim , gece cocuklarindan biri hastalanacak hastaneye falan gitmen gerekecek. istanbul gibi bir yerde tek basina cocukla hastane dolasmak v.s ben kizimin böyle biriyle evlenmesini istemezdim ama tabiki gönül bu evlenirse yapacak birsey yok ama herseye ragmen ileride bu yüzden sorun yasarsa gelip bana anlatamaz :)
sadece iş saatleri başka içime sinmeyen bir durum yokİş konusu sorun gerçekten ama eğer çok iyi anlaşıyor ve birbirinizi seviyorsanız sırf bu sebepten ayrılınmaz ama içinize sinmeyen başka şeyler de varsa ayrılın.
Karakteri gerçekten iyi saygılı düşünceli efendi kötü alışkanlıkları yok sigara içmez mesela alkol çok nadir oda arkadaşlarıyla veya beraber bişeyler yaptığımızda tüketir. Ben sadece gece yanımda olsun isterdim hepsi bu yoksa başka hiç bir sıkıntımız yok ailesi de iyiGece çalışılması gereken bir sürü meslek var. Onlar evlenip yuva kurmasın mı yani?
Kaldı ki siz de çalışmıyormuşsunuz. Rastlaşacağınız saatleri ayarlamak zor olmasa gerek.
Önemli olan karakteri. İyice ölçüp biçin. Kırmızı çizgileriniz neler onları söyleyin. Size saygı duyuyor mu o önemli.
Çok baskın değil ben şehir dışında okudum zaten Ege de okudum. Sadece İstanbul da çalışmama müsade etmiyorlar yoksa ben oraya gidecektim biraz daha sevgili kalmayı düşünüyordum aynı şehirde. Ama sevgilim evlilik teklifi etti ailesi de ne zaman istemeye gideceğiz diyormuş. Benim ailem davet etti tanışmaya onları daha tanışma olmadı aileler tanışacak 1 hafta sonra babam sadece iş dolasıyla pek sıcak bakmadı o kadar onun haricinde bir sıkıntı yok.
Gerçekten önyargı çok fazla. Ben zaten karakterinden emin olmasam şuan evlilik muhabbetti konuşuyor olmazdık. Oda gönül eğlendiriyor olsaydı evlilik teklifi edip ailesiyle tanıştırmazdı beni.Ne önyargılı yorumlar var yahu. Barda çalışan herkes illa ki aldatmak zorunda mı? Herkes o karakterde değil. Ön yargılı olmamak lazım. Konu sahibi eşi polis, asker olan var gecenin köründe kalkıp gidebilen. Sevgili/eşi asker olup aylarca görmeyen var. O zaman kimse evlenmesin yani.
İyi insansa, sizi seviyorsa, sadakatinden eminseniz gerisini boşverin.
Belki bir zaman sonra bu işi bırakıp normal bir işe girecektir. Kimin ömür boyu aynı işte çalışacağı garanti ki... İleride pişman olmayın sonra.
Hemen nikahı basacağız diye bir şey demedim söz bile kesilmedi. Ben iş konusunda gelecekle ilgili düşündüğüm için fikirleri istedim. Ve kendisini çok yakından tanıyorum en yakın arkadaşımın kuzeni oluyor bilip bilmeden yargılamayın lütfenHaaa
Ben de sormuştum
Sadece buluştunuz
Yani ikiniz de birbirinizin doğal ortamını bilmiyorsunuz
Hal tavır herkes henüz maskeli
O 4-5 te herkes temkinli
Sarımsağı bile gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış
İmkanın varsa İstanbul a git çalış birbirinizi yakından tanıyım sonra gerekirse evlenirsiniz
Adamın işi ve çalışma saatinden bağımsız, ömründe 5 kere gördüğün adamla evlenilir mi
Günümüzde görücü usulünde dahi daha fazla görüşülüyor
Hayır yalnız kalmalıyız demiyorum ama biraz vakit geçirmek lazım.Mesela hiç onu fazla sinirlendirdin mi?Sinirlenince nasıl olur mesela.Ya da ailesiyle arası nasıl?Ortak yönleriniz neler?Mesela yan yana olsan tepkilerini etrafa bakışını iş ortamını görürdün.Şimdi pek bilmiyorsun sadece onun anlattıkları kadarını biliyorsun.Hangimiz kuzenimizin evlilik hayatında nasıl olacağını bilebilir?Kuzenin de bilemez.Zaten kötülüğün icin demiyoruz o yüzden sinirlenme.Peki ne yapalım ? Bu göreceli ozaman herkesten şüphe duyup yalnız kalmalıyız
Gonel eğlendiriyor dejilmiyor ki sizin görmediğinizi anlatıyor insanlar...Gerçekten önyargı çok fazla. Ben zaten karakterinden emin olmasam şuan evlilik muhabbetti konuşuyor olmazdık. Oda gönül eğlendiriyor olsaydı evlilik teklifi edip ailesiyle tanıştırmazdı beni.
Evet ama herkes çok fazla önyargılı şeyler yazmışlar. Hal ve hareketlerini herşeyini biliyorum ve bir insan kendini anlatmaz belli eder oda ediyor zaten nasıl bir insan olduğunu.Hayır yalnız kalmalıyız demiyorum ama biraz vakit geçirmek lazım.Mesela hiç onu fazla sinirlendirdin mi?Sinirlenince nasıl olur mesela.Ya da ailesiyle arası nasıl?Ortak yönleriniz neler?Mesela yan yana olsan tepkilerini etrafa bakışını iş ortamını görürdün.Şimdi pek bilmiyorsun sadece onun anlattıkları kadarını biliyorsun.Hangimiz kuzenimizin evlilik hayatında nasıl olacağını bilebilir?Kuzenin de bilemez.Zaten kötülüğün icin demiyoruz o yüzden sinirlenme.
Alkolik diye bir şey demedim ben farkındaysınız üstelik ben soruda kişilikle ilgili bir şey sormadım. İş ile alakalı soru sordum. Herkes burda karakteri konuşuyor ben karakterinden emin olmasam evlilik lafı açmam burda bizimde aklımız yetiyor bunlara.Gonel eğlendiriyor dejilmiyor ki sizin görmediğinizi anlatıyor insanlar...
Sigarası yok içki var diyorsun, çalıştığı ortam için o kadar tehlikeli bir durum ki?
Çalışma saatleri, bir evlilik için çok absürt
Evlenince, beraber olmadıktan gece ne yaptığını bilmedikten sonra ne yapayım o parayı dersiniz!
Ayrıca erkeklerin büyük bir kısmı evlenmeden önce salon erkegidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?