Tamam tanışsınlar daha iyi. Yuzyuze daha iyi kanaat gelirler. Ama bu surecte aileni dinlemeni öneririm. Tecrübeyle sabit.Daha tanışma olmadı gelsin tanışalım yine dediler ama olumsuz bakıyorlar işten dolayı
Evet haklısınız ailemde böyle düşünüyor bende böyle düşünüyorum daha öncede dile getirmiştim gündüz bir işe girsen diye ama ilk başta halledicem dedi erkek arkadaşım sonra da İstanbul gibi bir yerde başka işte bu miktarı kazanamam dedi. Bende sende çalışır o parayı denkleştiririz zaten dedim ama sanmıyorum nasıl olcak şuan bu konudan dolayı biraz aramız açıldıSen emin misin ki ailene gelene kadar?
Herkesin isine saygimiz var ama boyle de evlilik olur mu bilemedim. Sirf parasi yuksek diye isten vazgecemiyo anladik da birbirinizi gormeden de beraber yasamanin anlami ne
Karakteri çok iyi bana olan sevgisi çok buna inancım sonsuz hissettiriyorda zaten öyle olmasa evlilik teklifi etmezdi ama iş saati sıkıntıAileni biraz dinle bence :/
Ben aileme kalmadan istemezdim o ne öyle gece 4 de eve gelen kocayı ne yapiyim ben.
Büyük konuşmak istemem ama istemezdim. Doğru düzgün çalışıyor insanlar..
O ortamlarda değişi değişik kadınlar değişik tipler oluyor böyle adamlar genelde evlenmekde istemezler enteresan.
Ayrılmalımıyım?Bence de boşver. Ilerde ailece vakit geçiremeyeceksiniz. Çocuğunuz olsa onunla da vakit geçiremez. 12 saatten fazla çalışıyor. Çok çalıştığı için eve gelince ses istemeyecek vs. Evin yükü sende olacak. Alışveriş yapma vs. Çalıştığı iş bekar olan için iyi bence.
Karakteri çok iyi bana olan sevgisi çok buna inancım sonsuz hissettiriyorda zaten öyle olmasa evlilik teklifi etmezdi ama iş saati sıkıntı
Evet bir ömür böyle olmaz ya başka işe girecek yada bu ilişki olmayacak Çok seviyorum oda seviyor üzülecem çok üzülecem ama yapacak bişey yokAileni dinlemelisin. Evlilik bu değil
Akşam birlikte dışarı cıkmak istesen cıkamayacaksın, beraber uyumak hak getire. Kopuk düzensiz yaşam , sevgililik iyidir muhtemelen ama evlilik ve aynı evde yaşamak böyle değil. Çok mutsuz olacağını düşünüyorum
Başta ben dedim ona ilerde bu işle olmaz diye halledicem ben dedi ama o işte devam etti.Karakteri mükemmek olabilir ama böyle bir evlilik olmaz. Bende müsade etmezdim kızımı vermem öyle yerde çalışan birine..
Sen ennn baştan red edicektin be balkız
Şuan çok zor bir karar bu. Hiç yanında olmayacak birisi işinden ötürü vs k idaha sonra koskanclıklarda başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?