Israrla siz anlamak istemiyorsunuz çoğu insanında dediği gibi ben gelecekle ilgili konuştum şimdi size cazip gelen şeyler evlendikten sonra farklı gelebilir, gelişebilir.Alkolik diye bir şey demedim ben farkındaysınız üstelik ben soruda kişilikle ilgili bir şey sormadım. İş ile alakalı soru sordum. Herkes burda karakteri konuşuyor ben karakterinden emin olmasam evlilik lafı açmam burda bizimde aklımız yetiyor bunlara.
Hemen nikahı basacağız diye bir şey demedim söz bile kesilmedi. Ben iş konusunda gelecekle ilgili düşündüğüm için fikirleri istedim. Ve kendisini çok yakından tanıyorum en yakın arkadaşımın kuzeni oluyor bilip bilmeden yargılamayın lütfen
Konumuz o değilse maaştan bahsetmeseydin tatlimTabiki de iyi onu kazanamayanlarda var. Ama konumuz maaş değil iş saati
İyi de adam 7 yıldır bu işi yapıyormuş. Anladığı, becerebildiği iş bu. Meslek değiştirmek kolay mı?
Ayrıca adam lise mezunuymuş. Mesleği de yok yani.
En fazla asgari ücretle bir yere girebilir.
Ben adamın yerinde olsam lise mezunu halimle ayda 8 bin kazandığım işi bırakmazdım. Sevdiğim kişi için bile olsa.
Vardiyayı göz önüne alıp, diğer önemli noktayı kaçırıyorsunuzPeki haftada kac gün calisiyor, senede kac gün izini var?
Benim anladigim kadariyla her gün gidiyor oraya (belki haftada bir gün haric), yani hemen hemen her aksam yalniz kalacaksiniz. Beraber uyumak diye birsey de yok. Ki bunlar cok basit, her evlilikte olmasi gereken seyler. Aksam eve geldigimde sevdigim adamla beraber yemek yiyip sonrasinda mesela biraz TV keyfi yapip günün yorgunlugunu atamayacaksam, neden evleniyim veya gidiyim ki taaa Istanbula?
Haftasonu calisiyor olcak, herkes arkadaslariyla gezip eglenirken siz bunu yapamayacaksiniz veya o ortamlara tek katilcaksiniz. Dügünler, davetler - hep tek olacaksiniz.
Ben böyle bir evlilik istemezdim.
Sizi tanimiyorum ama, kac kadin bu sekilde mutlu olur ki? O yüzden iyi düsünün derim.
4-5 kere buluştuk mesafe olması ilişkiyi yürütemeyeceğiz anlamına gelmez
Sen bilirsin canım madem o kadar eminsin.İnşallah mutlu olursun.Evet ama herkes çok fazla önyargılı şeyler yazmışlar. Hal ve hareketlerini herşeyini biliyorum ve bir insan kendini anlatmaz belli eder oda ediyor zaten nasıl bir insan olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?