• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem erkek arkadaşımı işinden dolayı karşı ne yapmalıyım?

Alkolik diye bir şey demedim ben farkındaysınız üstelik ben soruda kişilikle ilgili bir şey sormadım. İş ile alakalı soru sordum. Herkes burda karakteri konuşuyor ben karakterinden emin olmasam evlilik lafı açmam burda bizimde aklımız yetiyor bunlara.
Israrla siz anlamak istemiyorsunuz çoğu insanında dediği gibi ben gelecekle ilgili konuştum şimdi size cazip gelen şeyler evlendikten sonra farklı gelebilir, gelişebilir.
Madem aklın bu kadar yetiyor ne diye buraya soruyorsun, babana bizim aklımız yeter biz karar aldık diye söyle!

Hemen nikahı basacağız diye bir şey demedim söz bile kesilmedi. Ben iş konusunda gelecekle ilgili düşündüğüm için fikirleri istedim. Ve kendisini çok yakından tanıyorum en yakın arkadaşımın kuzeni oluyor bilip bilmeden yargılamayın lütfen

Bak söz kesilmedi diyorsun da söz kesilince uzatmayalım nişan düğün yaza evlenelim olur zira mesafe fazla

Zaten adamın iş şartları gidip gelmeye müsait değil

Tek tavsiyem gidin İstanbul da evlenmeden yaşayın ailem izin vermiyor demişsiniz

KPSS ye girin çok az zaman var delice çalışın

İstanbul’a atanın o zaman izin verirler

Ama ben gece evde olsun isteğinizin gerçek olmayacağını düşünerek evlenirseniz mutlaka aynı tarz işte çalışmanızı öneririm aksi halde eşinizle değil ailesi ile evlenirsiniz

Yalnızsın gel şuraya gideceğiz gel olur hep

Ön lisans lise bence bu durum çok farketmez de işi bence de evlilik hayatında sadece gece gelip gelmemesi açısından bakmayın. Alkollü bir mekanda sadece alkol değil maalesef uyuşturucu, gayrı meşru ilişkiler her anlamda önü açık bir mekan. Sizi seviyorsa iş grubunu değiştirebilir.

Şuan calistigi mekandan çıkarilsa başka yerlere de "patron yarisi" unvaniyla başvurup ayni maaşı veya ustunu alabilecek mi yoksa o mekanda yillardir calistigi için ahbaplik durumundan mi o maaşı aliyor bu da onemli. 🙄

Onun disinda saatleri çok ters, muhtemelen haftasonu da doludur? Bu şekilde evlilik yurutebilen var mi ben de merak ettim, belli bir sureç degil cunki bu.🙄

İlk evlendigimizde esim 3 vardiya calisiyordu. Sabah oglen ve aksam gidiyordu. Sadece sabah gittiği zamanlar aksamlari vakit gecirebiliyorduk. Oglen giderse taa gece yarisi gelip yatiyordu sabah ben kalkıp işe gidiyordum. Akşamda ben gelince yemek yiyip gidiyordu sabah ben gittikten sonra geliyodu. Yani cok zor oluyor. Neyseki cok uzun sürmedi 6 ay boyle yuruttuk sonra tek vardiya döndü. Yani demem o ki aileniz de hak var

İyi de adam 7 yıldır bu işi yapıyormuş. Anladığı, becerebildiği iş bu. Meslek değiştirmek kolay mı?
Ayrıca adam lise mezunuymuş. Mesleği de yok yani.
En fazla asgari ücretle bir yere girebilir.

Ben adamın yerinde olsam lise mezunu halimle ayda 8 bin kazandığım işi bırakmazdım. Sevdiğim kişi için bile olsa.

Millet iş bulmayı kolay sanıyor herhalde hemde bu ülke şartlarında. Daha üniversite mezunları bile iş bulamıyorken lise mezunu bu şartlarda iş bulsun da görelim bakalım. Herkes ne kolay yazıp, çiziyor. 8.000 maaşı bırakır gider asgari ücrete çalışır hemde istanbul gibi bir yerde bakalım ne kadar hayatını sürdürebilir.

Sanki iş çokta millet beğenmiyor keyfiyeten. Herkes ister normal çalışma saati+iyi maaş. Ama iş yok.

Son düzenleme:
Sorun bence vardiyalı bir işte çalışıyor olması olmamalı
Gece kulübünde çalışan bir kişi her türlü gayri ahlaki yaşantıyı gözünde normalleşmesidir
Yani oralarda büyük kavgalar, madde kullanımı, gayrı ahlaki birliktelikler çok olur
Ailenizin bundan çekindiğini düşünüyorum.

erkek arkadaşınızın emniyete yansıyan bir olayı var mı? Kavga anında verdiği tepki nasıl, madde deneyimi olmuş mu? Patron bey nasıl iş kollarında faaliyet gösteriyor, yasa dışı işlerin döndüğü bir yer mi? Mekanın gazeteye yansımış vukuatları var mı? Yoksa nezih alkollü aile yeri mi? Eğer öyle bir yerde müdürse, başka mekanlarda da mesul müdürlük yapabilir

Yani bence başka iş bulsun çalışma saatleri uygun değil saat 4 te gelecek sen o saatte uyuyor olacaksın sen uyandığında o uyuyor olacak. Benim kendi şahsi fikrim böyle bir yerde çalışan biriyle evlenmem sürekli aklım onda kalır ne yapıyor diye 😂 gerçi aldatan eş hangi işte olursa olsun gene aldatır ama bu içkili eğlenmelik mekan güzel kızlarla dolu yerde bilmiyorum yapamam ben sen yapabilirsen evlen

Peki haftada kac gün calisiyor, senede kac gün izini var?

Benim anladigim kadariyla her gün gidiyor oraya (belki haftada bir gün haric), yani hemen hemen her aksam yalniz kalacaksiniz. Beraber uyumak diye birsey de yok. Ki bunlar cok basit, her evlilikte olmasi gereken seyler. Aksam eve geldigimde sevdigim adamla beraber yemek yiyip sonrasinda mesela biraz TV keyfi yapip günün yorgunlugunu atamayacaksam, neden evleniyim veya gidiyim ki taaa Istanbula?

Haftasonu calisiyor olcak, herkes arkadaslariyla gezip eglenirken siz bunu yapamayacaksiniz veya o ortamlara tek katilcaksiniz. Dügünler, davetler - hep tek olacaksiniz.
Ben böyle bir evlilik istemezdim.

Sizi tanimiyorum ama, kac kadin bu sekilde mutlu olur ki? O yüzden iyi düsünün derim.

Aslında bende bu tarz bi flört dönemi yaşamıştım. Flörtüm eğlence sektöründe ses mühendisiydi ve işe gündüz gidip gece 5-6 gibi eve dönüyordu. Haliyle bu süreçte beni uykumdayken arayıp buluşmak istediğini söylerdi. Günler, aylar bu şekilde birbirini kovaladı ama ne yazık ki frekansı tutturamadık saatlerimiz, vakitlerimiz ne yazık ki tutmuyordu. Kendisine kendi sektöründen insanlara yönelebileceğini bizim aramızda bisey olmayacağını söyledim ve sonlandırdım.
Çok iyi düşünmek gerek.

Peki haftada kac gün calisiyor, senede kac gün izini var?

Benim anladigim kadariyla her gün gidiyor oraya (belki haftada bir gün haric), yani hemen hemen her aksam yalniz kalacaksiniz. Beraber uyumak diye birsey de yok. Ki bunlar cok basit, her evlilikte olmasi gereken seyler. Aksam eve geldigimde sevdigim adamla beraber yemek yiyip sonrasinda mesela biraz TV keyfi yapip günün yorgunlugunu atamayacaksam, neden evleniyim veya gidiyim ki taaa Istanbula?

Haftasonu calisiyor olcak, herkes arkadaslariyla gezip eglenirken siz bunu yapamayacaksiniz veya o ortamlara tek katilcaksiniz. Dügünler, davetler - hep tek olacaksiniz.
Ben böyle bir evlilik istemezdim.

Sizi tanimiyorum ama, kac kadin bu sekilde mutlu olur ki? O yüzden iyi düsünün derim.
Vardiyayı göz önüne alıp, diğer önemli noktayı kaçırıyorsunuz
Bir gemicinin eşi aylarca çocuklarını eşini görmez, aynı şekilde kuzey Afrika ve Arabistan’da inşaat işlerinde çalışanlarda. Sonuçta adam her gün evde. Sevince mecbur olunca katlanılır
Önemli olan alkollü mekanda çalışması

Evlenip tek başınıza ne yapacaksınız ki? Adamı görmeyeceksiniz bile.

4'te çıkıyormuş. 5'te evde olsa, üzerini değiştir, elini yüzünü yıka vs saat 5.30-6 olur.
6 saat uyusa 12'de uyanır.
Kahvaltı yap, duş al, hazırlan diyene kadar saat oldu 1. Sonra da işe gitmek için yola çıkar.

Hogwarts'ta kimseye görünmeden ortalığı toplayıp temizleyen ev cinleri gibi olacaksınız. Adam sizi görmeyecek bile. Böyle evlilik mi olur?

Amannnn böyleleri laf anlamaz, illa bildiğini okur. Neyse yaşayıp göreceğin varmış. Herkes uyardı artık karar senin
Çocuk hemen yapma son tavsiyem

Back