Ailem erkek arkadaşımı işinden dolayı karşı ne yapmalıyım?

Teşekkür ederim çok haklısınız. Bende ne yapacağımı şaşırdım kalp ve mantık arasında kalmak o kadar zor ki. Emin olun ailesi ve kendisi çok iyi bir insan. Ben onu bu sebepten de üzmek istemiyorum. Çocuk ekmeğinin peşinde ama diğer tarafı da düşününce ben evde her akşam yalnız kalacam olmuyor yani oda hep diyor yoruldum bu işten felan diye hayırlısı zamana bırakacağım olurda İşi değiştirirse ona göre hareket edeceğiz

3-4 ayda bir görüştük ben oraya gittim o buraya geldi yada başka şehirlerde görüştük İzmir Muğla gibi kahvaltımızı da Yaptık akşam yemeğimizi de Yaptık gezdik vakit geçirdik. Üniversite de ev arkadaşımın kuzeni oluyor kendisi o vasıtayla tanıştık.

Gördüm ve öyle bir yer değil çalıştığı yer akrabasının yeri Ona güvendiği için o pozisyona almış. İnsanların birasını içip yemeklerini yiyip canlı müzik dinledikleri bir ortam

Burda bir dur bakalım :)
İçkili mekanda patron yarısının geliri 8 bin olmaz yavrum :)
Orda çalışandır. Sana patron yarısıyım diyordur.

Nerede tanıştınız? Ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz?

Bu iş yaş diyim sana

Ama öyle mekanda lise mezununa o pozisyonda da iş verilmez.

Şuan pandemi den dolayı öyle oluyor önceden daha fazla alıyordu. Tüm sorumluluğu ona vermiş patron çalışanların sorumluluğu gelir gider. Ve bana e devlet şifresini verdi orda herşey yazıyor. Primi pozisyonu. Üniv de ev arkadaşımın kuzeni oluyor. Ev arkadaşımın ikimizin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıyor Buda görüyor benimle tanışmak istediğini söylüyor arkadaşıma öncelikle ben istemedim kimseyi istemiyorum felan diye 3 hafta boyunca sürekli arkadaşımı darlıyor oluru yokmu felan diye sonra tamam tanışacağım dedim konuştuk 1 ay felan sonra o okuduğum şehire geldi benimle görüşmeye görüştük felan birbirimizden hoşlandık zamanla da aşık olduk 1.5 sene konuştuk görüştük. Sonra bana evlenme teklifi etti şuan bu durumdayız yani ben bu durumdayım kararsızlık durumundayım

Şuan pandemi den dolayı öyle oluyor önceden daha fazla alıyordu. Tüm sorumluluğu ona vermiş patron çalışanların sorumluluğu gelir gider. Ve bana e devlet şifresini verdi orda herşey yazıyor. Primi pozisyonu. Üniv de ev arkadaşımın kuzeni oluyor. Ev arkadaşımın ikimizin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıyor Buda görüyor benimle tanışmak istediğini söylüyor arkadaşıma öncelikle ben istemedim kimseyi istemiyorum felan diye 3 hafta boyunca sürekli arkadaşımı darlıyor oluru yokmu felan diye sonra tamam tanışacağım dedim konuştuk 1 ay felan sonra o okuduğum şehire geldi benimle görüşmeye görüştük felan birbirimizden hoşlandık zamanla da aşık olduk 1.5 sene konuştuk görüştük. Sonra bana evlenme teklifi etti şuan bu durumdayız yani ben bu durumdayım kararsızlık durumundayım

Gece 4 ile öğlen 14:00 arasında 8 saat var sizinde çalıştığınızı düşünürsek 9 da iş başı yapsanız en geç 8.3da çıksanız eşinizde uyumadığınızı düşünürsek 7 de kalksanız 2 saatiniz var en en iyi ihtimallerle her gün 2 saat görüşebileceğiniz bibriyle ne geleceği planlıyorsunuz

Olmuyor bu yüzden üzülüyorum ya zaten

Yaşın da küçük bence, neden böyle bir evlilik tercih edesin ki? Anlamadim
Ailen evlendikten sonra da karışır mi ki senin nerede çalıştığına, bi bana mı herşey garip geliyor ya

Eski nişanlım djdi dikkat edin bu insanlar baya karı kız modu gözleri fıldır fıldır oluyor . Daha farklı olanını görmesdim henuz

bayramı yok seyranı yok tatiller haftasonları özel günler onun asıl çalışma günleri olacak çok büyük bir yalnızlığa hazır mısın? ömür boyu.

O size evlilik teklif etmis is konusunu hallecegim demiş ama simdi de sizi kendine uymaya zorluyor gibi geldi
Bence bunu dusunmesi gereken siz degilsiniz
Siz "ben düzgün bir evlilik istiyorum, hem evli olup hem tek basina kalmak istemiyorum" diyeceksiniz ve o saatlerini evlilige uydurabilirse evlenebileceginizi soyleyeceksiniz ha araya "hani yorulmuştun" diye de laf atacaksiniz
Yani hadi diyelim evlendiniz, o sevgi zamanla tükenir çünkü tek başınıza iki kisilik sorumluluk alacaksiniz. Hasta olsaniz alip sizi doktora götürecek bir es olmayacak. Hamile kalsanız aş erdiginizde ya da bulantiniz oldugunda hep tek basina olacaksiniz.
O bu evlilik icin ne çaba gösterecek? Ben sanki evlenmis olmak için evlenen bir erkek görüyorum. Adi belli olsun, toplumsal statü olsun ama o zaten bekar hayati yaşamaya devam.edecek.
Yani bunlari da konusmadan asamazsiniz. Sahsen ben birkac kez gorustugum birine bu kadar bel baglamazdim.

Bir süre para biriktirirsiniz daha sonra başka iş bulur. Doğu görevine gidip eşini göremeyenler var. Benimde eşim yurtdışına gidecek yakında, malum para, yani öyle dört dörtlük olmuyor bazen hayat bu

Evet eğer ikiniz de çalışırsanız aşağı yukarı bu maaşa dengelersiniz. Evlenecek olsam kesinlikle kabul etmem. Keza aileniz de çol haklı. Eşimi hiç göremedikten sonra evliliğimin ne anlamı olacak ki? Sevgili olarak da devam edebiliriz.

Aileden önce bende istemezdim böyle bir evlilik. Adam sabah 4 de gelecek zaten öğlene kadar yatacak sonra kalkıp işe gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…