Teşekkür ederim çok haklısınız. Bende ne yapacağımı şaşırdım kalp ve mantık arasında kalmak o kadar zor ki. Emin olun ailesi ve kendisi çok iyi bir insan. Ben onu bu sebepten de üzmek istemiyorum. Çocuk ekmeğinin peşinde ama diğer tarafı da düşününce ben evde her akşam yalnız kalacam olmuyor yani oda hep diyor yoruldum bu işten felan diye hayırlısı zamana bırakacağım olurda İşi değiştirirse ona göre hareket edeceğizCanım direkt resti çek, çok seviyor ve seni istiyorsa 10-15 bin kazansın yinede bırakır işini . Burda vazgeçilmez olan sen olmalısın ,eğer canı gönülden aşkla evlenmek istediği kişiysen bırakır o işi.Yok eğer bırakmıyorsa vazgeçmiyorsa işinden de parasından da üzülmene,tek damla gözyaşı dökmene değmicek bir kişiymiş demekki.Diyelimki tamam dedi ve işi bıraktı herhangi bir iş buldu normal saatlerde ve düşük maaşla bak bakalım çok sizlanıp şiksyetçi oluyo mu bir de o tarafı var,yapamayıp eski işine geri dönmeye kalkacakmı tüm bunlar için uzum bir süre gerek,eger işi bıraktığında senin istediğin gibi bir iş bulup aglayıp sızlanmadan bence -en az bir yıl - götürüyorsa eski işini de tamamen silip attığından emin olursan evlen.Çünkü sırf evlenmek için işini bbırakıp evlendikten sonra tekrar o işe dönerse işte ozaöan yanarsın.Yaniiiii kesinlikle ailen haklı.O tarz ortamlar zaten sıkıntılı evlendıkten sonra asla tahammül edemezsin.Belki öyle işlerde çalışıp cok iyi aile babası olan insanlar da vardır birmeyiz ama evlilik asla şansa bırakılacsk bir iş değildir, 33 yaşında tevrübeli bir abla olarak sana tavsiyerim canım.Daha çok gençsin emin ol bunu nasıl atlatırım dediğin acıları öyle bir atlatıyosun ki dönüp baktığında o kadar acı çeken benmiymişim diyip şaşıyosun.Herkes unutulur kimse vazgeçilmez değildir.Herzaman daha iyisi daha güzeli mutlaka çıkar karşına yeterki sen iste.
3-4 ayda bir görüştük ben oraya gittim o buraya geldi yada başka şehirlerde görüştük İzmir Muğla gibi kahvaltımızı da Yaptık akşam yemeğimizi de Yaptık gezdik vakit geçirdik. Üniversite de ev arkadaşımın kuzeni oluyor kendisi o vasıtayla tanıştık.Siz sevgilinizle kaç kere, nerde, hangi saatlerde görüştünüz? En çok bunu merak ettim. Aynı şehirde olsanız belki arada kahvaltı falan yaparsınız şehirleriniz de farklıymış yüzyüze görüşme sıklığınız nedir?
Gördüm ve öyle bir yer değil çalıştığı yer akrabasının yeri Ona güvendiği için o pozisyona almış. İnsanların birasını içip yemeklerini yiyip canlı müzik dinledikleri bir ortamİşin içinde alkollü mekan ve lise mezunu bir patron yarısı olunca ben işkillendim şahsen. İşletme mezunu bile değilmiş ve patron yarısı olmuş.. üstelik legal mi illegal mi ne olduğu belirsiz imzaları da o atıyormuş.
Ben şahsen işkillenirdim bu durumdan. Siz burayı hiç gördünüz mü? Merdiven altı bir yer olabilir mi? Umarım başına ileride iş açılmaz. Zira kurumsal işletmelerde işler böyle yürümüyor.
Bence de ailenizi dinleyin.
İşi ise İstanbul da içkili canlı müzikli bir resturantta sorumlu patron yarısı gibi imza yetkisi mekanda çalışan elemanlar onun sorumluluğunda. 7 yıldır orda çalışıyor. Ve çok iyi bir maaşı var 8 bin gibi bir rakam
Ama öyle mekanda lise mezununa o pozisyonda da iş verilmez.Burda bir dur bakalım :)
İçkili mekanda patron yarısının geliri 8 bin olmaz yavrum :)
Orda çalışandır. Sana patron yarısıyım diyordur.
Nerede tanıştınız? Ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz?
Bu iş yaş diyim sana
7 yıl çalıştı son 2 yıl o pozisyonda tecrübelendiği için yükseldiAma öyle mekanda lise mezununa o pozisyonda da iş verilmez.
Şuan pandemi den dolayı öyle oluyor önceden daha fazla alıyordu. Tüm sorumluluğu ona vermiş patron çalışanların sorumluluğu gelir gider. Ve bana e devlet şifresini verdi orda herşey yazıyor. Primi pozisyonu. Üniv de ev arkadaşımın kuzeni oluyor. Ev arkadaşımın ikimizin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıyor Buda görüyor benimle tanışmak istediğini söylüyor arkadaşıma öncelikle ben istemedim kimseyi istemiyorum felan diye 3 hafta boyunca sürekli arkadaşımı darlıyor oluru yokmu felan diye sonra tamam tanışacağım dedim konuştuk 1 ay felan sonra o okuduğum şehire geldi benimle görüşmeye görüştük felan birbirimizden hoşlandık zamanla da aşık olduk 1.5 sene konuştuk görüştük. Sonra bana evlenme teklifi etti şuan bu durumdayız yani ben bu durumdayım kararsızlık durumundayımBurda bir dur bakalım :)
İçkili mekanda patron yarısının geliri 8 bin olmaz yavrum :)
Orda çalışandır. Sana patron yarısıyım diyordur.
Nerede tanıştınız? Ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz?
Bu iş yaş diyim sana
Olmuyor bu yüzden üzülüyorum ya zatenGece 4 ile öğlen 14:00 arasında 8 saat var sizinde çalıştığınızı düşünürsek 9 da iş başı yapsanız en geç 8.3da çıksanız eşinizde uyumadığınızı düşünürsek 7 de kalksanız 2 saatiniz var en en iyi ihtimallerle her gün 2 saat görüşebileceğiniz bibriyle ne geleceği planlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?