Ailem erkek arkadaşımı işinden dolayı karşı ne yapmalıyım?

internette , hiç yüzyüze görüşmedik , evlenmek istiyor, beni çok seviyor kafalarımız çok uyuşuyor, gerçi görüşemiyoruz ama yine de çok uyuşuyor. Mesela ben makarna seviyorum o da seviyormuş.
Tabiki de hayır üniversite de ev arkadaşımın kuzeni Oluyor kendisi o vasıtayla tanıştık. 4-5 kere görüştük ayrı şehirlerde olsak bile. Ben asla internette biriyle tanışmam.

+
4-5 kere buluştuk mesafe olması ilişkiyi yürütemeyeceğiz anlamına gelmez
18/5 =3,6 ay eder neredeyse 4 ayda bir görmüşsünüz. İstanbul’da mı Kayseri’de mi görüştünüz? İş çevresini tanıyor musunuz? Ailesi hakkında bilginiz var mı? 8 bin sabit maaş bağlamazlar bu tarz yerlerde asgari işe çalışılır kar üzerinden +ödeme yapılır iş veren isterse. Benzer çalışan insanlarla içli dışlı olduğum bir kaç senem oldu, süreçte kendisi sevgilim de oldu.aynı şehirdeydik. Kendi isteğimle noktaladım. Mükemmel insanlardı, maddi manevi.

Adam belki rest kadın pazarlıyor, ne bileyim uyuşturucu satıyor. Bilmiyorsunuz ki ?Gittiniz mi bir gece mekana ne dönüyor burada dediniz mi ? Şimdi biri çıkıp bilmediğiniz konularda konuşmayın falan demesin. Gece hayatını eğlenmeyi severiz severdik eşimle giderdik yerdik içerdik( çocuktan önce ) her mekan pavyon olmadığı gibi her mekanda jazz club değil.

Tahmin etmiştim.İyi cesaret tebrik ederim.Ama ikiniz de makarna seviyorsunuz madem bu iş olur.
ailesini çevresini herşeyi tanıyorum sık sık konuştuk görüştümde zaten benim en yakın arkadaşımın kuzeni oluyor o vasıtayla tanıştık.

Buna dair yorumumu yaptım yukarıda

İş saati ile ilgili yorumum da net birlikte çalışın gençlikte

Yaş ilerledikçe bakın başla işlere

Mesela herkes öyle iş mi olur demiş de oluyor ne yapsın insanlar

Arkadaşımın eşi içkili balıkçı işletiyordu çok da meşhur bir yer burada

Gelir vs iyi, iki kardeş işletiyor

Neyse biri evli biri bekar evli olana biraz daha işte düğün vs olunca işe gitmeme gibi ayrıcalıklar tanınmış

Kardeş evlenince de siz önce gittiniz der bize izin vermez artık diyordu

Kızın kardeşinin nişanı vardı şefin bir yakını vefat etmiş eşi mutfağa gitmiş de nişana son anda gidebilmişlerdi vs

Bu arada kız da çalışan bir hatun yıllarca bankada çalışmış vs

Arada gidip kasada oturuyorum der anlatırdı

Bu yaşamlar ütopik değil sevgiliniz gibi bu sektörde çalışan onlarca kişi var

Çevresini tanıyorum ailesi de beni biliyor. Ve bu tarzda bir insan değil çalıştığı yerde bu tarzda değil.

Evet tabiki de var ben yaptığı işten memnuniyetsiz değilim sadece gece evde olmasını isterdim

Ve 4-5 buluşmada sen o çocuğu tanıdığını iddia ediyorsun burda kadınlar yıllardır beraber olduğu kocasını tanıyamıyor. Biraz daha mantık çerçevesi içinde düşünmeni isterim şahsen. Yarın bir gün işten çıksa iş bulamaz. Evlilikte para önemli para olmazsa maalesef huzur da kaçıyor.

ailesini çevresini herşeyi tanıyorum sık sık konuştuk görüştümde zaten benim en yakın arkadaşımın kuzeni oluyor o vasıtayla tanıştık.
Ah kuzum o öyle tanınmıyor işte.Ben eşimi 4 sene tanıdım hala buradaki aldatma hikayelerini okuyunca acaba benim de başıma gelir mi derim..Öyle kolay olsaydı tanımak inan bana hiçbir kadın üzülmezdi

Benim derdim kişiliği değil iş saati. Mantıkla hareket etmeseydim burda bu soruyu sormamış olurdum.

Ah kuzum o öyle tanınmıyor işte.Ben eşimi 4 sene tanıdım hala buradaki aldatma hikayelerini okuyunca acaba benim de başıma gelir mi derim..Öyle kolay olsaydı tanımak inan bana hiçbir kadın üzülmezdi
Peki ne yapalım ? Bu göreceli ozaman herkesten şüphe duyup yalnız kalmalıyız

Adam hakli,
Lise mezunu ve kazanci iyi, isini seviyor, gittigi yere kadar bu sekilde goturecek.

Siz de haklisiniz zor bir duzen. Benim enistem aksam mesaisinde calisiyordu ve 10 11 gibi evde oluyordu gece, ilk baslarda bize o bile zor gelmisti. Ama alisiliyor, ona göre duzen kuruluyor. Biz ailecek bulusacagimiz zaman enisteye once soruyoruz, onun icin uygun plani yapiyoruz aksam yemegine degil de pazar kahvaltisina sozlesiyoruz. Oluyor neden olmasin. Yine tabi ki iki es kendi aralarinda da farkli duzenleri oluyordur muhakkak.

Yine de sizin icin evlilik karari erken bir karar. Hem ailenizden cok etkileniyorsunuz hem de sevgilinizle cok bir maziniz yok. Mumkunse ayni sehirden is bulup biraz daha sevgili kalin.

İstanbul da çalışmama ailem izin vermiyor malesef

öyle ortamlarda silahlı çatışma, uyusturucu, karı kız, her şey döner tatlım

seninki sadece mekan sahibi olsa bile yarın birgün çatışmada yaralanma, mekanda madde satımı, fuhuş vb herşey olabilir

ben 3 ay boyu gazino ortagıyla konuştum

züccaciyeci sanıyordum meğerse akşamları oraya gidiyormuş

kadınlara fuhuş yaptırdığı çıktı

Sevgilim öyle bir insan değil çalıştığı yerde öyle bir yer değil ailesi istanbulda öyle bir şey olsa ailesi buna müsade etmez özellikle babası.

İstanbul da çalışmama ailem izin vermiyor malesef

Aileniz cok mu baskin? Evleneceginiz kisiye karismalari bile bana gore normal degil, ama yasiniz kucuk oldugu icin anlayabiliyorum.
Ama istediginiz sehirde calisabilirsiniz neden calisamayasiniz? Aileniz size mi guvenmiyor? Yapamazsiniz diye mi dusunuyor?

Eger bir sehirde kendinize hayat kuramiyorsaniz, bu tarz bir duzeni olan bir adamla da yapamazsiniz bence. Kendinizi iyi degerlendirin. Acele karar vermeyin hic bir sey icin de.

ileri de cocuklarin olacak , esin uyurken cocuklar uyanik olacak , babalarini görmek isticekler esin daha az uyuyacak normalinde , aman ne olur deme , az uykuyla yasayan insanlarin sinirleri uzun vade de cok yipranir. belki buna bagli karakter degisimleri olacak, tanidigin sakin adam gidicek yerine asabi birsey gelicek yada baska bir örnek vereyim , gece cocuklarindan biri hastalanacak hastaneye falan gitmen gerekecek. istanbul gibi bir yerde tek basina cocukla hastane dolasmak v.s ben kizimin böyle biriyle evlenmesini istemezdim ama tabiki gönül bu evlenirse yapacak birsey yok ama herseye ragmen ileride bu yüzden sorun yasarsa gelip bana anlatamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…