Ailem erkek arkadaşımı işinden dolayı karşı ne yapmalıyım?

Amannnn böyleleri laf anlamaz, illa bildiğini okur. Neyse yaşayıp göreceğin varmış. Herkes uyardı artık karar senin
Çocuk hemen yapma son tavsiyem
Biz böyle diyoruz ama belki de çok mutlu olacak.Bizden fikir alabilir ama illa uygulamak zorunda değil.Yani böyleleri laf anlamaz dememek lazım bence.Sonuçta kendi hayatı tabi ki kendisi karar vermeli.”Böyleleri“ derken tam ne demek istediniz anlamadım ama hoşuma gitmediği için yazmak istedim.
 
Amannnn böyleleri laf anlamaz, illa bildiğini okur. Neyse yaşayıp göreceğin varmış. Herkes uyardı artık karar senin
Çocuk hemen yapma son tavsiyem
Komiksiniz gerçekten ben fikirlerinizi sordum. Kalkıp hemen nikahta basmadım. Herkes kişiliğe gitti. Ben iş için yazdım soruyu herkes Farklı yere çekti sinirlendiğim nokta o olduğu sadece.
 
Kesinlikle katılıyorum. Sanki hemen nikahı basmışım gibi bir tavırlar. ben işle alakalı fikirleri istedim sadece. Tabiki de benim hayatım kimse karışamaz.
 
Evet şimdi bile öyle oluyor sevgiliyiz. sabah 5 de mesaj geliyor eve geldim ben diye gündüz 1 de uyanıyor günaydın mesajı geliyor felan. Çok büyük sıkıntı evet daha önce kaç kere dile getirdim ona ama hala devam aynı işte
 
Evet haklısınız
 
Işinde birşey yok millet ne işler yapiyor.. hırsızlık tefecilik evrakta sahtecilik gayri-meşru işler.. millette kızını veriyor çünkü bir emlak ofisi açıyorlar ve ya galeri kamufle ediyorlar.. Adam doğru dürüst işinin başındaymış. Yalan yok dolan yok. Çalıştığı para iyi diyorsunuz aileniz önyargılı davranıyor bence. Sizin için sorun değilse ikna etmeye çalışın bence.. bunlar basit şeyler. Herkes sabah işine gidip akşam evine dönmüyor benim esimin ne gecesi ne gündüzü var mesela ama aldığımız araba bile millete dert oluyor. Yani aileler o bu şu önemli değil. Mühim olan dürüstlük ve sevgi.
 
ailen haklı derim
 
Hafta da bir gün izni var. Onun haricinde dedik tatile gidelim 4-5 gün izin alabiliyor. Diğer anlatıklarınızı zaten bende katılıyorum. Belirli günlerde gece olsa ona bile razı olurum ama sürekli böyle yani olmaz ister istemez sorunlar kavgalar çıkar.
 
4-5 kere buluştuk mesafe olması ilişkiyi yürütemeyeceğiz anlamına gelmez
4 -5 kere görüştüğün kişiyle evlilik mi
Ben 5 defa seviştiğim kişiyle bile evlenmem garanti olsun diye çift haneye tamamlarım bacım nabıyon sen allah aşkına skfmfmfmfl
 
Zaten işini kötülemiyorum kaç yıldır orda ve çalışkan azimli bir insan. Sadece saatler uygun değil. Akşam 10 da gelse hadi neyse. Ama sürekli bu saatlerde olmaz ben her gece yalnız kalmak istemem.
 
Zaten işini kötülemiyorum kaç yıldır orda ve çalışkan azimli bir insan. Sadece saatler uygun değil. Akşam 10 da gelse hadi neyse. Ama sürekli bu saatlerde olmaz ben her gece yalnız kalmak istemem.
Eğer birikimi var ise kendi yerini açabilir aslinda çalışma saatleri uygun olan bir is tabiki.. hic boyle birseyden bahsettinizmi. Lise mezunu olduğunu söylediğiniz icin aklima bu geldi.
 
4 -5 kere görüştüğün kişiyle evlilik mi
Ben 5 defa seviştiği kişiyle bile evlenmem garanti olsun diye çift haneye tamamlarım bacım nabıyon sen allah aşkına skfmfmfmfl
Gerçekten hiç bir şey bilmiyorsunuz bilmediğiniz konular Hakkında yorum yapmayın. 4-5 kere buluştuğumuz günlerde 5 gün boyunca birlikte vakit geçirdik. Saçma saçma yorumlar yapıyorsunuz ben soruda ne sormuşum siz ne yorumluyorsunuz
 
Eğer birikimi var ise kendi yerini açabilir aslinda çalışma saatleri uygun olan bir is tabiki.. hic boyle birseyden bahsettinizmi. Lise mezunu olduğunu söylediğiniz icin aklima bu geldi.
Birikim yapmış ama işte ev alacak bize onun haricinde iş yeri açması için 5 yıl daha çalışması lazım
 
Adamla 1.5 yıl yani 547 gündür berabersin adam toplamda 4 defa gelmiş gelmişken 3 gün kalmış adamın işinden daha büyük bir problemi var o da sizin adam akıllı ilişki yaşamadığınız ve birbirinizi tanımadığınız
Benim nişanlımla ben nişanlanmadan babam 7 8 defa falan görüşüp takıldı az gözlemleyeyim de öyle nişanlanın diye gençlerdeki bu cehalete hayranım gerçekten
 
Sonradan yükseldi zaten başka mekanda o ünvan da başlayamaz üstelik çalıştığı yer akrabasının yeri
 
547 gün boyunca her saniye bana olan sevgisini hissettirdi bu adam her gün boyunca kendimi değerli hissettim onun sayesinde. Gerçekten bu kadar kendinizi yorup hesaplamasaydınız şaka gibisiniz. ben gayet iyi tanıyorum kafanızı yormayın siz bunlara
 
Şimdi adam da haklı açıkçası lise mezunu birine göre çok iyi kazanıyor.
Keşke baştan net olsaydınız her ikinizde beliymiş çünkü çalışma saatleri .
Bu paraya alışmışiş değiştirse bile çok mutsuz olacak ki birde ortamı işi seviyormuş.
Ya boyle kabul edip evleneceksiniz evlenince hayatınızı buna göre organize edeceksiniz şikayet etmeyeceksiniz.
Ya da ayrilacaksiniz .
 
Zaten işini kötülemiyorum kaç yıldır orda ve çalışkan azimli bir insan. Sadece saatler uygun değil. Akşam 10 da gelse hadi neyse. Ama sürekli bu saatlerde olmaz ben her gece yalnız kalmak istemem.

Birlikte çalışın önerim konusundaki fikrini yazmamışsın

Aynı saat aralığında çalışın, size de iş bulsun, o zaman gece yanında olmama sorunu olmaz

Başka iş olmayacakmış gibi düşün zira kısa vadede başka bir mesleği olmayan adam bu geliri bırakıp da asgari ücret ile -bulabilirse o da- başka işe girmez, giremez

Hem maddi olarak hem manevi olarak bunu kaldıramaz

Belki bir süre sonra aynı konumda iki kişi olur işler bölüşülür vs de o da kolay değil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…