Ailem erkek arkadaşımı işinden dolayı karşı ne yapmalıyım?

İşin içinde alkollü mekan ve lise mezunu bir patron yarısı olunca ben işkillendim şahsen. İşletme mezunu bile değilmiş ve patron yarısı olmuş.. üstelik legal mi illegal mi ne olduğu belirsiz imzaları da o atıyormuş.

Ben şahsen işkillenirdim bu durumdan. Siz burayı hiç gördünüz mü? Merdiven altı bir yer olabilir mi? Umarım başına ileride iş açılmaz. Zira kurumsal işletmelerde işler böyle yürümüyor.

Bence de ailenizi dinleyin.
 
Gecenin 4 ünde eve gelen bir eş istemezdim,
8000 değil 18.000 maaş alsa yine istemezdim.. şimdi evlenicem falan diye heyecanlisin belki gözünü de kararttin ama olmaz ablacımm.. 1 ayı bulmaz bile pişman olman.. duygusal değil mantıklı düşün
 
Bence bu soruyu sorduğunuza göre sizde böyle meslekte çalışan biriyle acaba olur mu ki diye bi şüphelendiniz. Öncelikle şunu düşünün ben gerçekten böyle meslekte biriyle olabilirim diyebiliyor musunuz tüm samimiyetinizle. Bizim burda olur yada olmaz dememiz ne ailenizin nede sizin görüşünüzu etkiler sadece olmaz gibi gram şüpheniz varsa onu bak insanlarda olur yapan yapmış diyip rahatlamaniz etkiler ama çözüm olmaz. Siz kesin evet ben bu adamla olucam derseniz bence ailenizin razı gelmekten başka çaresi kalmaz. Tabi bence
 
Siz sevgilinizle kaç kere, nerde, hangi saatlerde görüştünüz? En çok bunu merak ettim. Aynı şehirde olsanız belki arada kahvaltı falan yaparsınız şehirleriniz de farklıymış yüzyüze görüşme sıklığınız nedir?
 
Kızım olsa ben de istemezdim. Bu iş 26 yaşında taşını sıksa suyunu çıkaracak çağda birine göre değilki. 50 li yaşlarda dikiş tıtturamamış adamlara göre. En basiti Ctesi pazar ömrün boyunca görmeyeceksin. Çocuğun olsa zor gelir yanınıza. İçkili adamlarla uğraşacak falan filan
 
Şahsen aynı tür bir meslekten dolayı ayrılmışligim var. Ben böyle bir hayat istememiştim. Tercih meselesi. Ama zor olacağı kesin.
 
Bence olmaz sebebi de işi kadar soz verip caymasi
Yani işi basta söylemişsiniz halledeceğim.demis simdi de ayrılamam işim bu diyor. Kısacası kendine alistirana kadar oyalamis.simdi de ben buyum diye restini çekiyor. Bence birakin ve önünüze bakin. Egitim durumu da ileride sorun olabilir, kendini ezik hissedip.size baski kurmaya çalışabilir.
Bir de calissaniz bile siz gündüz calisir gece uyursunuz adam gündüz uyuyup gece çalışır eee nerede kaldı aile olmak? Hele ki insan yeni evliyken gezmek ister, birlikte daha cok vakit gecirmek ister.

Bu arada konuyu baska konuya benzetmem şundan, aile istemiyordu ve yine uzaktan iliskiydi. Diger konuda kiz öğretmen adam da önlisans mezunuydu. Cok benzer yönler olunca karistirdim.
 
Ailen haklı
Yanlış anlama ama istanbulda kız mı yoktu da taaa kayserilerden kızla konuşuyo
Çalıştı yerde de kadın çoktur o çocuk evlenmez zaten
Sende aileni dinle
 
Başta ben dedim ona ilerde bu işle olmaz diye halledicem ben dedi ama o işte devam etti.
Canım direkt resti çek, çok seviyor ve seni istiyorsa 10-15 bin kazansın yinede bırakır işini . Burda vazgeçilmez olan sen olmalısın ,eğer canı gönülden aşkla evlenmek istediği kişiysen bırakır o işi.Yok eğer bırakmıyorsa vazgeçmiyorsa işinden de parasından da üzülmene,tek damla gözyaşı dökmene değmicek bir kişiymiş demekki.Diyelimki tamam dedi ve işi bıraktı herhangi bir iş buldu normal saatlerde ve düşük maaşla bak bakalım çok sizlanıp şiksyetçi oluyo mu bir de o tarafı var,yapamayıp eski işine geri dönmeye kalkacakmı tüm bunlar için uzum bir süre gerek,eger işi bıraktığında senin istediğin gibi bir iş bulup aglayıp sızlanmadan bence -en az bir yıl - götürüyorsa eski işini de tamamen silip attığından emin olursan evlen.Çünkü sırf evlenmek için işini bbırakıp evlendikten sonra tekrar o işe dönerse işte ozaöan yanarsın.Yaniiiii kesinlikle ailen haklı.O tarz ortamlar zaten sıkıntılı evlendıkten sonra asla tahammül edemezsin.Belki öyle işlerde çalışıp cok iyi aile babası olan insanlar da vardır birmeyiz ama evlilik asla şansa bırakılacsk bir iş değildir, 33 yaşında tevrübeli bir abla olarak sana tavsiyerim canım.Daha çok gençsin emin ol bunu nasıl atlatırım dediğin acıları öyle bir atlatıyosun ki dönüp baktığında o kadar acı çeken benmiymişim diyip şaşıyosun.Herkes unutulur kimse vazgeçilmez değildir.Herzaman daha iyisi daha güzeli mutlaka çıkar karşına yeterki sen iste.
 

Anaa
 
Evlilik yıldönümünü, doğum günlerini, çocuğunun tüm önemli anlarını, mutluluğu, hastalığı, iyi kötüyü hep yalnız yaşamaya evet dersen evlen tabii. Yok ben bir süre sonra bunalırım bunu da eşim e yansitirim diyorsan ne sis yansın ne kebap
 

Erkek arkadaşınız çok gençmiş. Karşısına ilerde bir sürü farklı fırsat çıkabilir. Hayatı boyunca aynı yerde çalışacağını düşünmüyorum. Şu anki sistemi zorlayıcı olur. Çok gençsiniz ve zorlanırsınız gibi geldi bana.
 
o tur mekan calistirmak hic kolay degil her adamin harci olamazz yani sahsen benim kafama hic yatmadi..
 
Siz hemen mi evlenmeyi düşünüyorsunuz peki . Insallah hersey gönlünüzce olur
Ailen haklı
Yanlış anlama ama istanbulda kız mı yoktu da taaa kayserilerden kızla konuşuyo
Çalıştı yerde de kadın çoktur o çocuk evlenmez zaten
Sende aileni dinle
evlenmek istemeseydi evlilik teklifi etmezdi hem daha tanışma hikayemizi bile bilmiyorsunuz yargılamayın lütfen
 
Aileni dinle,hiç bir zaman üzülmezsin.
 
Doğru başka işe girse lise mezunu çocuk bu kadar kazanması zor. siz çalışmayacaksın onun evde olduğu vakitler görüşmüş olacaksınız. Tabi bu sizi mutlu eder ki bilemem. En iyisi aynı mekanda ise başlayın en mantıklısı bu galiba.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…