Aynı şey mi Allahaşkına? Elti, kaynana, baldızın halay çektiği aile eğlencesiyleBenimki de düğün salonu işletiyor, herkesin düşüncesini bir kenara bırakıp siz mutlu olup olamayacağınızı düşünün bence.
Ailen haklıMerhabalar 1.5 yıldır sevgilimle beraberiz o istanbul da yaşıyor ben Kayseri’de evlenmeyi düşünüyoruz. Ben önlisans mezunuyum o lise. Aileme bu konuyu açtım işini sordular. İşi ise İstanbul da içkili canlı müzikli bir resturantta sorumlu patron yarısı gibi imza yetkisi mekanda çalışan elemanlar onun sorumluluğunda. 7 yıldır orda çalışıyor. Ve çok iyi bir maaşı var 8 bin gibi bir rakam ama gel gelelim çalışma saatleri gündüz 2 de başlıyor gece 4 de çıkıyor. Ailem buna sıcak bakmadı. Haklılar Aslında başında ben erkek arkadaşıma dile getirmiştim zaten her gece ben evde yalnız kalacağım bende çalışsam sabah ben işe gideceğim o eve gelecek ben işten çıkacağım o gidecek birbirimizi hiç görmicez çalışmasam bile yine olmuyor. Erkek arkadaşımda işim bu benim diyor başka işe girsem bu miktarı kazanamam diyor işini de seviyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım birbirimizi de seviyoruz. Çok kararsızım ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Canım direkt resti çek, çok seviyor ve seni istiyorsa 10-15 bin kazansın yinede bırakır işini . Burda vazgeçilmez olan sen olmalısın ,eğer canı gönülden aşkla evlenmek istediği kişiysen bırakır o işi.Yok eğer bırakmıyorsa vazgeçmiyorsa işinden de parasından da üzülmene,tek damla gözyaşı dökmene değmicek bir kişiymiş demekki.Diyelimki tamam dedi ve işi bıraktı herhangi bir iş buldu normal saatlerde ve düşük maaşla bak bakalım çok sizlanıp şiksyetçi oluyo mu bir de o tarafı var,yapamayıp eski işine geri dönmeye kalkacakmı tüm bunlar için uzum bir süre gerek,eger işi bıraktığında senin istediğin gibi bir iş bulup aglayıp sızlanmadan bence -en az bir yıl - götürüyorsa eski işini de tamamen silip attığından emin olursan evlen.Çünkü sırf evlenmek için işini bbırakıp evlendikten sonra tekrar o işe dönerse işte ozaöan yanarsın.Yaniiiii kesinlikle ailen haklı.O tarz ortamlar zaten sıkıntılı evlendıkten sonra asla tahammül edemezsin.Belki öyle işlerde çalışıp cok iyi aile babası olan insanlar da vardır birmeyiz ama evlilik asla şansa bırakılacsk bir iş değildir, 33 yaşında tevrübeli bir abla olarak sana tavsiyerim canım.Daha çok gençsin emin ol bunu nasıl atlatırım dediğin acıları öyle bir atlatıyosun ki dönüp baktığında o kadar acı çeken benmiymişim diyip şaşıyosun.Herkes unutulur kimse vazgeçilmez değildir.Herzaman daha iyisi daha güzeli mutlaka çıkar karşına yeterki sen iste.Başta ben dedim ona ilerde bu işle olmaz diye halledicem ben dedi ama o işte devam etti.
Çalışma saatleri açısından söyledim hanımefendi. Haftasonu ve bilimum tüm günlerde gece 2den önce gelmiyor ne yazık ki.Aynı şey mi Allahaşkına? Elti, kaynana, baldızın halay çektiği aile eğlencesiyle
öyle ortamlarda silahlı çatışma, uyusturucu, karı kız, her şey döner tatlım
seninki sadece mekan sahibi olsa bile yarın birgün çatışmada yaralanma, mekanda madde satımı, fuhuş vb herşey olabilir
ben 3 ay boyu gazino ortagıyla konuştum
züccaciyeci sanıyordum meğerse akşamları oraya gidiyormuş
kadınlara fuhuş yaptırdığı çıktı
Ailenin tedirgin olduğu konu geç gelmesi değildir. Gece bekçisi olsa sorun yapmazlar.Çalışma saatleri açısından söyledim hanımefendi. Haftasonu ve bilimum tüm günlerde gece 2den önce gelmiyor ne yazık ki.
Merhabalar 1.5 yıldır sevgilimle beraberiz o istanbul da yaşıyor ben Kayseri’de evlenmeyi düşünüyoruz. Ben önlisans mezunuyum o lise. Aileme bu konuyu açtım işini sordular. İşi ise İstanbul da içkili canlı müzikli bir resturantta sorumlu patron yarısı gibi imza yetkisi mekanda çalışan elemanlar onun sorumluluğunda. 7 yıldır orda çalışıyor. Ve çok iyi bir maaşı var 8 bin gibi bir rakam ama gel gelelim çalışma saatleri gündüz 2 de başlıyor gece 4 de çıkıyor. Ailem buna sıcak bakmadı. Haklılar Aslında başında ben erkek arkadaşıma dile getirmiştim zaten her gece ben evde yalnız kalacağım bende çalışsam sabah ben işe gideceğim o eve gelecek ben işten çıkacağım o gidecek birbirimizi hiç görmicez çalışmasam bile yine olmuyor. Erkek arkadaşımda işim bu benim diyor başka işe girsem bu miktarı kazanamam diyor işini de seviyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım birbirimizi de seviyoruz. Çok kararsızım ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Siz hemen mi evlenmeyi düşünüyorsunuz peki . Insallah hersey gönlünüzce olur
evlenmek istemeseydi evlilik teklifi etmezdi hem daha tanışma hikayemizi bile bilmiyorsunuz yargılamayın lütfenAilen haklı
Yanlış anlama ama istanbulda kız mı yoktu da taaa kayserilerden kızla konuşuyo
Çalıştı yerde de kadın çoktur o çocuk evlenmez zaten
Sende aileni dinle
Aileni dinle,hiç bir zaman üzülmezsin.Merhabalar 1.5 yıldır sevgilimle beraberiz o istanbul da yaşıyor ben Kayseri’de evlenmeyi düşünüyoruz. Ben önlisans mezunuyum o lise. Aileme bu konuyu açtım işini sordular. İşi ise İstanbul da içkili canlı müzikli bir resturantta sorumlu patron yarısı gibi imza yetkisi mekanda çalışan elemanlar onun sorumluluğunda. 7 yıldır orda çalışıyor. Ve çok iyi bir maaşı var 8 bin gibi bir rakam ama gel gelelim çalışma saatleri gündüz 2 de başlıyor gece 4 de çıkıyor. Ailem buna sıcak bakmadı. Haklılar Aslında başında ben erkek arkadaşıma dile getirmiştim zaten her gece ben evde yalnız kalacağım bende çalışsam sabah ben işe gideceğim o eve gelecek ben işten çıkacağım o gidecek birbirimizi hiç görmicez çalışmasam bile yine olmuyor. Erkek arkadaşımda işim bu benim diyor başka işe girsem bu miktarı kazanamam diyor işini de seviyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım birbirimizi de seviyoruz. Çok kararsızım ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Doğru başka işe girse lise mezunu çocuk bu kadar kazanması zor. siz çalışmayacaksın onun evde olduğu vakitler görüşmüş olacaksınız. Tabi bu sizi mutlu eder ki bilemem. En iyisi aynı mekanda ise başlayın en mantıklısı bu galiba.Evet haklısınız ailemde böyle düşünüyor bende böyle düşünüyorum daha öncede dile getirmiştim gündüz bir işe girsen diye ama ilk başta halledicem dedi erkek arkadaşım sonra da İstanbul gibi bir yerde başka işte bu miktarı kazanamam dedi. Bende sende çalışır o parayı denkleştiririz zaten dedim ama sanmıyorum nasıl olcak şuan bu konudan dolayı biraz aramız açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?