- Konu Sahibi Hasretkoydumadini
-
Evet arkadaşlar eşimle beraber çıktık kendi evimdeyim suan gozukmeden çıktık geldik görmek istemedim acikcasi
nasıl anne nasıl kardeş . tövbeler olsun. hiç mi acımıyor halıya pike seriyor . vicdan yok kusura bakma. kalma . eşine söylemedin mi . uyumasın .Evet arkadaşlar eşimle beraber çıktık kendi evimdeyim suan gozukmeden çıktık geldik görmek istemedim acikcasi
Son zamanlarda eşiniz kizkardesinizi kotuledi mu size yada annenizi ? Bişey derlerse inanma gibi? Yada en iyi ihtimal eşiniz ya aralarından konuştu duydular ya onlarda kalırken yanlislikla uygunsuz bir halde görüldü. Muhakkak sebebi olmalı ya
15 günde mi bişey oldu acaba insan o günlerin hatrına dayanır misafire. bu kadar eminseniz anneniz sorunlu görüşmeyin gelirse kendi gelsinCanim bu düşünceni anlıyorum ama inan böyle bişey yok daha 2 ay önce gaz yok diye bizde kaldılar 15 gün hem diyorum ya bundan öncede tek kalmaya gittim salon tarafını kilitlemisti batmasın diye yani sanırım biz olunca evi biraz dağılıyor diye bilmiyorum işte
benimde okuyunca aklıma ilk bu ihtimal geldi.Aklıma gelen tek ihtimal bu benim. İnsan neden evladını istemez yoksa yahu. Hele torununu nasıl halının üzerinde yatırır?
Aradi şimdi niye gittiniz akşam giderdiniz sabah duysaydim göndermezdim diyor bende böyle böyle demedim çünkü sırf dedim diye yapmasını istemiyorum bişeyleri yapmasın daha ii ama genede konuşmamdan anladı hem istemiyor hem de böyle söylüyor
Bence söylemeliydiniz bu yüzden diye.Aradi şimdi niye gittiniz akşam giderdiniz sabah duysaydim göndermezdim diyor bende böyle böyle demedim çünkü sırf dedim diye yapmasını istemiyorum bişeyleri yapmasın daha ii ama genede konuşmamdan anladı hem istemiyor hem de böyle söylüyor
Ben olsam söylerdim niye soylemedinki böyle susar durursanız daha coook üzülürsünüz neden telefonda söylemedin sen bizim orda kalmamızı istemedin ki kaç sefer kaldırmaya gonderdin eşimi benide küçük çocukla yerde yatirdin anne istemiyorsan açıkça söyle ben gelmem bundan sonra diye hem akşam rezil et yerde yatır hemde sabah niye gittiniz de olacak is değil bazen anne de olsa hatasını söylemek lazimAradi şimdi niye gittiniz akşam giderdiniz sabah duysaydim göndermezdim diyor bende böyle böyle demedim çünkü sırf dedim diye yapmasını istemiyorum bişeyleri yapmasın daha ii ama genede konuşmamdan anladı hem istemiyor hem de böyle söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?