- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
- Konu Sahibi Hasretkoydumadini
annen yatyak vermiyorsa sen hazırla yatagını. ilgincsiniiz ya. orası seninde evin sayılır. anne sacmala bir çekil yerde mi yatrıcam sacmalam diyip tepkimi koyar bir guzel yatak cekyat vs. hazırlardım.Merhaba arkadaşlar telefondan yazıyorum bir hatam olursa affola..
Bugün eşim ve kızım ile annemlere geldim babam yok vefat etti annem ve kiz kardeşim. Neyse eşim oturma odasında oturuyordu gidelim demek için gittiğimde uyumuştu kaldiramadim çok uykum var gidemem ise burdan giderim dedi ve kalkmadı annem ille de kaldır dedi durdu bi çok kez çağırdım kalkmadi bunun üzerine kardeşin çağırsın uyandirsin o kaldırır dedi sonra kendisi başında bekledi çağırdı eşim gene kalkmadi bu huyunu hıc sevmiyorum diyerek gitti televizyonun sesini falan açtı baya kızımı gönderdi durdu babanı kaldır diye ağlamamak için kendimi zor tuttum kalın kizim diyemedi böyle bir olay daha olmuştu en sonunda eşime battaniye verdi kızımla banada oturma odasında halinin üzerine bir pike serdi kanepenin yastiklarini koydu yatın diye çok kırıldım gerçekten suan orda yatıyorum o kadar sertki ben olsam yerde yatiracakda olsam kat kat yorgan sererdim altina hem ağlayıp hem yazıyorum sizinle paylaşmak istedim çünkü başka biri yok anlatacağım. Buna benzer bi olayı eşimle paylasmistim çok Üzgün olarak ama o her seferinde yüzüme vurdu bu olayı şaka olarak yapsa da .. bilmiyorum sizce yanlış anlamıs olabilirmiyim biraz duygusal bir insanim
yada
eşimi saglam uyandırır kalk madem cok yorgunsuz taksi tutalım eve gidelim. ben annemle ugraşamayacagım. gene bizi istemiyor der. ceker giderdim.