Ailem Beni İstemiyor

Merhaba arkadaşlar telefondan yazıyorum bir hatam olursa affola..
Bugün eşim ve kızım ile annemlere geldim babam yok vefat etti annem ve kiz kardeşim. Neyse eşim oturma odasında oturuyordu gidelim demek için gittiğimde uyumuştu kaldiramadim çok uykum var gidemem ise burdan giderim dedi ve kalkmadı annem ille de kaldır dedi durdu bi çok kez çağırdım kalkmadi bunun üzerine kardeşin çağırsın uyandirsin o kaldırır dedi sonra kendisi başında bekledi çağırdı eşim gene kalkmadi bu huyunu hıc sevmiyorum diyerek gitti televizyonun sesini falan açtı baya kızımı gönderdi durdu babanı kaldır diye ağlamamak için kendimi zor tuttum kalın kizim diyemedi böyle bir olay daha olmuştu en sonunda eşime battaniye verdi kızımla banada oturma odasında halinin üzerine bir pike serdi kanepenin yastiklarini koydu yatın diye çok kırıldım gerçekten suan orda yatıyorum o kadar sertki ben olsam yerde yatiracakda olsam kat kat yorgan sererdim altina hem ağlayıp hem yazıyorum sizinle paylaşmak istedim çünkü başka biri yok anlatacağım. Buna benzer bi olayı eşimle paylasmistim çok Üzgün olarak ama o her seferinde yüzüme vurdu bu olayı şaka olarak yapsa da .. bilmiyorum sizce yanlış anlamıs olabilirmiyim biraz duygusal bir insanim
annen yatyak vermiyorsa sen hazırla yatagını. ilgincsiniiz ya. orası seninde evin sayılır. anne sacmala bir çekil yerde mi yatrıcam sacmalam diyip tepkimi koyar bir guzel yatak cekyat vs. hazırlardım.
yada
eşimi saglam uyandırır kalk madem cok yorgunsuz taksi tutalım eve gidelim. ben annemle ugraşamayacagım. gene bizi istemiyor der. ceker giderdim.

Aradi şimdi niye gittiniz akşam giderdiniz sabah duysaydim göndermezdim diyor bende böyle böyle demedim çünkü sırf dedim diye yapmasını istemiyorum bişeyleri yapmasın daha ii ama genede konuşmamdan anladı hem istemiyor hem de böyle söylüyor

Bence söylemeliydiniz neden anlamasını bekliyorsunuz ki ?
İçinizdekileri döküp eşimle yada benimle bir sorunun varsa öğrenmek istiyorum diyebilirdiniz
ki çok çirkin bir olay yaşamışsınız bana göre üzücü !

Aradi şimdi niye gittiniz akşam giderdiniz sabah duysaydim göndermezdim diyor bende böyle böyle demedim çünkü sırf dedim diye yapmasını istemiyorum bişeyleri yapmasın daha ii ama genede konuşmamdan anladı hem istemiyor hem de böyle söylüyor

uzun açıklamasanız da
akşam ki halinizden sabah gitmem gerektiğini anladım
demeliydiniz

kırıldığınızı söylemelisiniz

Arkadasim durumuna cok uzuldum esin teyzeoglymus birde. Bnce annen cocuk yaramaz fln diye ev batmasin diye bole yapiyo olabilr zaten yerde yatirmasi apayru cok ilginc senin yerinde olsam senede bi defa giderim ben oyle yapiyorum bnm annmde gecen yil yazin zoruma gidicek bisi yapmisti ama senin olaydan farkli tabi bnde ogunden sona bi kurbnda iki gun kaldim bidhada gitmedim kendi baya cagirdi gitmeyince kendi geldi annedir ama demekki kafaso goturmuyo belkide en iyisi kendi ewin arzu ederse sana gelsin hem sen avantajlisin teyzeogluymus damadi yani elin oglu degil takma kafana

Neden açtın ? Açmasaydın keşke bisüre görüşme annenle canı istersekalkıp o sana gelsin ama sende koltukta dikende oturt

Böyle kötü muamele gördüğünüz yere niye gidiyorsunuz o hatasini anlayana kadar sırf adı ANNE diyeni ? Gerçek anne duyguları taşıyan insan bırak evladını yerde yatirmayi 50 yasinada gelse çocuk gibi korur kollar , evlenmissin diye galiba onun çocuğu olmaktan cikmissin yada annen hicbizaman gerçek bir anne olamamış annecik olmuş . Esinde maşallah anlayışlı bir insan galiba bana öyle bir hareket yapan kaynananın evine asla gitmezdim bidaha ..

Bugün eşim ve kızım ile annemlere geldim babam yok vefat etti annem ve kiz kardeşim. Neyse eşim oturma odasında oturuyordu gidelim demek için gittiğimde uyumuştu kaldiramadim çok uykum var gidemem ise burdan giderim dedi ve kalkmadı annem ille de kaldır dedi durdu bi çok kez çağırdım kalkmadi bunun üzerine kardeşin çağırsın uyandirsin o kaldırır dedi sonra kendisi başında bekledi çağırdı eşim gene kalkmadi bu huyunu hıc sevmiyorum diyerek gitti televizyonun sesini falan açtı baya kızımı gönderdi durdu babanı kaldır diye ağlamamak için kendimi zor tuttum kalın kizim diyemedi böyle bir olay daha olmuştu en sonunda eşime battaniye verdi kızımla banada oturma odasında halinin üzerine bir pike serdi kanepenin yastiklarini koydu yatın diye çok kırıldım gerçekten suan orda yatıyorum o kadar sertki ben olsam yerde yatiracakda olsam kat kat yorgan sererdim altina hem ağlayıp hem yazıyorum sizinle paylaşmak istedim çünkü başka biri yok anlatacağım. Buna benzer bi olayı eşimle paylasmistim çok Üzgün olarak ama o her seferinde yüzüme vurdu bu olayı şaka olarak yapsa da .. bilmiyorum sizce yanlış anlamıs olabilirmiyim biraz duygusal bir insanim
Canım sana birşey soyleyimmi kizkardesinle filan alakası yok seni çok iyi anlıyorum tamamen annenin tarzıyla alakalı bı durum.annen belliki rahatına düşkün misafiri sevmeyen yük gibi gören rahat bı anne.bide damadinin yanında kendi ev halinde atiyorum uzanmaktir filan rahat giyinmektir onları yapamadığı için cekiniyor istemiyor hiç onu.gordum tamam diyor kendince sen hiç takılma.uzme kendini

neden annenin evine gidiyorsun ki dada da gitme

esine bunları anlatıp ailenle ilgili laf verme ağzına bundan sonra Ailene çok daha seyrek ve mumkunse gündüzleri git daha az evvel bi konu okudum burda eşim aileme gitmek istemiyor diye yazık sizinki orda kalmaktan bile yuksunmuyor ne anneler var ya

eşimi ben kaldırırım kesinlikle orda uyumazdım
bidaha da asla gitmezdim
çok özlüyosa kendisi gelir

Niye gittiğimi soran arkadaşlar olmuş aramız araba veya otobüsle yaklaşık 45 dk ben hep evdeyim çok sıkıldın annene götüreyim 1 saat oturup gelelim dedi eşim bende tmm dedim işte olayların böyle gelisecegini bilmiyordum bugün içinde bir daha arar sanırım o zaman söyleyeceğim bunun için geldim böyle yaptın zorunda gitti diye

Çok ayıp annenizin yaptığı insan evladına böyle davranırmı düşünceli bir anne sırf el oğlu başına kakmasın diye bile yapmaz.evinize dönünce arayıp sormayın annenizi o arayıp niye böyle yapıyosun derse beni çok kırdınız mahcup ettiniz diyin umarım anlar

Canım orası senın hala evın neden o sekılde davranmasına ızın verıyorsun kı.. Ben olsam o getırmıyorsa gıder alırım nıye aldın yorgan mı diyecek.. Bugün yarın eşinle kavga etsen dönemeyecek misin yani ? Bnce sana böyle hissettirmelerine izin verme

Bekarken de çok sevmedi beni ben hiç sevildigimi hissetmedim yani söyle bişey söyleyeyim sen anla konuştuğu biri vardı ben onu sevmediğim için pek konuşmazdım birgün annemin mesajlarına baktım adam x bana neden böyle davranıyor demiş annem de o sana böyle davrandikca sogutuyor beni kendinden demiş bunu daha sonra söylediğim de her insan hata yapar diye cevap vermişti ama o zamanlar da çok istenmiyordum işte böyle
Babana mi benziyorsun sima olarak?

X