- 27 Mart 2017
- 37
- 21
- Konu Sahibi Hasretkoydumadini
Çok ilginç gerçekten. Muhakkak bir sebebi var neden sormuyorsunuz?
Nasıl sorayimki ağlarım ben sorarken yani bahane uyduracak söyle böyle diye bidaha gelmem etmem kapatırım konuyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ilginç gerçekten. Muhakkak bir sebebi var neden sormuyorsunuz?
Şuan uyuyamadığınıza göre, ya kalkın gerçekten düzgün bir yere geçip yatın yavrunuzla.
Ya da yarın sabah ilk iş, kırgınlığınızı ve yaptıklarının ayıp olduğunu belirterek evden ayrılın.
Ha eşinize durumu hiç belli etmeyin çünkü daha önce yüzünüze vurmuş.
Ona 'yapacaklardı da ben seninle aynı yerde kalayım, çocuk da bizimle olsun diye buraya kıvrılıverdim' dersiniz.
Anneniz kaç yaşında
Ne demek nasıl sorayım? Hayırdır anne neden istemiyorsun bir bildiğin varsa bana da söyle de bileyim de. Her şeye de ağlanılmaz, çok fazla dramatize etmeyin her şeyi. Bir şeyleri sormadan öğrenemezsiniz.!Nasıl sorayimki ağlarım ben sorarken yani bahane uyduracak söyle böyle diye bidaha gelmem etmem kapatırım konuyu
Amin, çok teşekkür ederim.Önerin için teşekkür ederim sabah hiç görmeden çıkıp gitmek istiyorum
Bu arada bebeğin hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin
Ne demek nasıl sorayım? Hayırdır anne neden istemiyorsun bir bildiğin varsa bana da söyle de bileyim de. Her şeye de ağlanılmaz, çok fazla dramatize etmeyin her şeyi. Bir şeyleri sormadan öğrenemezsiniz.!
Ayrıca anneme gittiğimde onun yatak hazırlamasını beklemiyorum, gidip kendim hazırlıyorum. Kendiniz hazırlayın işte.
Belki de anneniz bir şey gördü olamaz mı? Eşinizin de ısrarla kalmak istemesi de bir şüphe zaten!
Bence bu konuyu iyice araştırın.
Tamam ben de diyorum ki sormadan öğrenemezsiniz. Annenize soramıyorsanız kardeşinize sorun o zaman. Başka türlü öğrenemezsiniz.Arkadaşım eşim ben çok bunaldım diye getirdi 1 saat otururalım gelelim dedi ama ben biraz daha oturalim dedim tamam dedi baktım uyumuştu benim hatam ve dramatize etmekle alakası yok çok zoruma gitti zaten duygusal bir insanım suan hala gözlerim dolu dolu bu dramatiklestirmek için değil annem olduğu için zoruma gidiyor Sağol yinede
Tamam ben de diyorum ki sormadan öğrenemezsiniz. Annenize soramıyorsanız kardeşinize sorun o zaman. Başka türlü öğrenemezsiniz.
Gitmeyin bir daha sonra niye gelmiyosun diye illaki soracaktır sizde o an söyleyin aklım çıkıyor evim batacak acaba kalirlarmi diye bende gelmiyorum dersin istemiyorsun bizi bunu belki ettin de yüzüne vur ama kendini ozlettir hatasını anlar eminim
Ya yaramaz olsa nolurki insan torununu koynunda uyutur yaramazlik falan değilde benim aklıma başka bisi geliyor ama konu sahibini üzmek istemiyorumAcaba çocuk yaramaz vs diye düşünüp mü istemiyo. Veya evde erkek Yok başka diye damadın mı kalmasının uygun olacağını düşünmüyoki
Acaba çocuk yaramaz vs diye düşünüp mü istemiyo. Veya evde erkek Yok başka diye damadın mı kalmasının uygun olacağını düşünmüyoki
Anneniz ilginç.. Siz biraz ara verin gitmeyin bir süre.. Benim tanıdığım biri de aynı böyleydi kızı en sonunda tavrını bi koydu koyuş o koyuş şimdi niye gelmiyorsun diye 3 günde bir arar..Merhaba arkadaşlar telefondan yazıyorum bir hatam olursa affola..
Bugün eşim ve kızım ile annemlere geldim babam yok vefat etti annem ve kiz kardeşim. Neyse eşim oturma odasında oturuyordu gidelim demek için gittiğimde uyumuştu kaldiramadim çok uykum var gidemem ise burdan giderim dedi ve kalkmadı annem ille de kaldır dedi durdu bi çok kez çağırdım kalkmadi bunun üzerine kardeşin çağırsın uyandirsin o kaldırır dedi sonra kendisi başında bekledi çağırdı eşim gene kalkmadi bu huyunu hıc sevmiyorum diyerek gitti televizyonun sesini falan açtı baya kızımı gönderdi durdu babanı kaldır diye ağlamamak için kendimi zor tuttum kalın kizim diyemedi böyle bir olay daha olmuştu en sonunda eşime battaniye verdi kızımla banada oturma odasında halinin üzerine bir pike serdi kanepenin yastiklarini koydu yatın diye çok kırıldım gerçekten suan orda yatıyorum o kadar sertki ben olsam yerde yatiracakda olsam kat kat yorgan sererdim altina hem ağlayıp hem yazıyorum sizinle paylaşmak istedim çünkü başka biri yok anlatacağım. Buna benzer bi olayı eşimle paylasmistim çok Üzgün olarak ama o her seferinde yüzüme vurdu bu olayı şaka olarak yapsa da .. bilmiyorum sizce yanlış anlamıs olabilirmiyim biraz duygusal bir insanim