• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm, bitkinim, yorgunum... Babamı düşünüyorum; ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başınız sağolsun belinay.Allah rahmet etsin.
Allah'tan geldi yapacak bişey yok.
en azından babaannen uzun bir süre yaşadı,çoluk çocuğunun mutluluklarını gördü.torununun evlendiğini gördü.senin sevdiğini sevildiğini gördü.
yani görecek çok şey var elbet ama bunları düşünerek avunmaya çalışmak lazım.
45 dakika can çekişti diyorsun.
ya aylarca acı içinde kıvransaydı.
benim anneannem 2 sene önce vefat etti.12 yıl kanserle boğuştuktan sonra son 7 ay yatalaktı.son 2 ay ise Almanyadaki doktorlar artık ilaç vermiyordu.hepimiz ölmesi için dua ettik biliyormusun?insan canının ölmesi için dua edermi? ettik.
artık her telefonda çığlıklarını duyuyorduk çünkü.
o yüzden dua et ki babaanneni hep şen şakrak haliyle hatırlayacaksınız.
Allah ne kadar ac olsada sıralı ölüm versin...
tekrar başınız sağolsun...

başınız sağolsun belinay.Allah rahmet etsin.
Allah'tan geldi yapacak bişey yok.
en azından babaannen uzun bir süre yaşadı,çoluk çocuğunun mutluluklarını gördü.torununun evlendiğini gördü.senin sevdiğini sevildiğini gördü.
yani görecek çok şey var elbet ama bunları düşünerek avunmaya çalışmak lazım.
45 dakika can çekişti diyorsun.
ya aylarca acı içinde kıvransaydı.
benim anneannem 2 sene önce vefat etti.12 yıl kanserle boğuştuktan sonra son 7 ay yatalaktı.son 2 ay ise Almanyadaki doktorlar artık ilaç vermiyordu.hepimiz ölmesi için dua ettik biliyormusun?insan canının ölmesi için dua edermi? ettik.
artık her telefonda çığlıklarını duyuyorduk çünkü.
o yüzden dua et ki babaanneni hep şen şakrak haliyle hatırlayacaksınız.
Allah ne kadar ac olsada sıralı ölüm versin...
tekrar başınız sağolsun...

sizinde başınız sağolsun sevgili kronik.. dediğin gibi çekmeden elden ayaktan giteden kimseye muhtaç olmadan vefat etti ebedi yerine ulaştı, zaten taziye için gelenler hep babannei şenşakrak hatırlıyor hep öyle konuşuluyor son anında bile hastanede doktorlara aaz çektirmemiş (biraz inattı benim tontonum)annemle yengem hastanede yaşananları anlattıkça doktorlarla diyologlarını anlattıkça yüzümde tebessüm sonra bi hüzün oluyoo çok karışık bir duygu bu yaa :( b mesela dedciğim 2002 yılında vefatetti o hastaydı son 3 senesini yürüyemez halde geçirdi sonra görme yeteneğini kaybetti ve son aylarda babanneciğim dedeciğimi bezliyordu biz yediriyorduk dedeciğimin yemeklerini ve torunlarını ellerimizi tutunca ve seslerimizden tanıyordu dedeciğimmsenağlama

allah sabır vrsin canım inan yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu yazdıklarında nekadar acı çektiğin okadar belliki seni çok iyi anlıyorum insanın sevdiklerini kaybetmesi kadar kötü birşey varmı hayatta hepimiz bunu yaşıcaz birgün allah sabır versinn

canım benim başın sağolsun.benim annanem geçen sene ocak ayında vefat etti.3-4 sene kadar yattı.hep bakıma muhtaçtı.sonra birden fenalaştı.1 haftaya yakın kendini bilmeden yattı.can çekişti hep.85 yaşındaydı.baya yaşı vardı ama insan ne olursa olsun ölümü düşünemiyor sevdikleri için.aslen zonguldaklıyım.sakaryada yaşıyorum.annanemin başında 3-4 gün durabildim.ben sakaryaya döndüm 1 sonraki gece vefat etti.seni o kadar iyi anlıyorumki.ciğerinin nasıl yandığını,nasıl acı çektiğini.MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH.Acını bütün kalbimle paylaşıyorum.babana acil şifalar diliyorum.dualarım sizinle.umarım babanda yara almadan atlatır bu durumu.ALLAH SABIR VERSİN.

allah çok sanırlar versin cnm
nur içinde yatsınlar
dua etmekten başka yapacak birşey yok maalesef
gideceğimiz yer orası hepimizin...

allah rahmet eylesin tüm ölülerimizi nur içinde yatsınlar çok zor ölüm acısı.ateş düştüğü yeri yakıyor.giden geri gelmiyo arkalarından iyi veya kötü tüm anıları fotoğrafları sözleri bırakıyorlar.

allah razı olsun kızlar çok teşekkür ediyorummm desteğiniz için yanımda olduğunuz için yazılarınız içinnn allah binkere razı olsun

Allah rahmet eylesin...benım de anneannem yakın bı tarıhte vefat ettığı için seni çok iyi anlıyorum canım...Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin...

:çok üzgünüm:canimm basda tüm ailene ve sana allah sabır versın...ama düsünkı hergün bir sürü gencecık bedenler toprak oluyor askerler sehıt oluyor...ölüm kımseye yakısmasada babannen evlatlarını büyütümüs mürvetını görmüs..aglamak üzülmek çözüm degıl belınaycım..bundan sonra onların ıstedıgı tek sey dua etmenız..bende bır yıl önce gencecık abımı kaybettım...hemde hıc bır hastalıgı yokken..uyurken öldü abım.yazdıklarını okurken abım geldı aklıma agladım tutamadım kendımı..o günlerı yasadım yenıden...ölümler hep acı...ve bu acıyı yanlızca yasayan bılır...dularaımız onlarla belınay ...

Son düzenleme:
allah razı olsun çok teşekküür ediyorum kızlarr yazdıklarınız bana inanın moral oluyor

arSA72 canımmmmm seninde başın sağolssun allah sabırlık versinn :(

ben kolay kolay ağlamıyan biriyim ve yazdıklarından dolayı çook üzüldüm çook direndim gözyaşlarımı aktmamak için ama tutamadım :( benim de babannem var ve küçüklüğümden ebri hep benimle beni o büyütmüştür bazen anlaşamadığımız günler oluyor ama yinede çook seviyorum onu ölüm lafı ona hiç yakışmaz ama ölümünden en çok korktuğum insan da o RABBıM uzun ömürler versin küçüklüğümden beri hep dua ederim hatırlıyorum bu duayı 1. sınıfa giderken etmişitm halada ederim ALLAH'ım benim ömrümden 60 yılı alsın onun ömrüne katsın onsuz yaşıyamam çünki inana acını anlayabiliyorum çook üzüldüm boğazım da bir düğüm oluştu resmen HATUN BABANNE VE ALı DEDE YE DUA MI ETTıM :(:(:(:(

Canım başınız sağolsun ,Allah babaannenin mekanını cennet eylesin.
Çok duygulandım okurken.Sizlere de allah sabırlar versin.
Dualarımız sizinle

belınaycıgım olumde bızım ıçın ınsan elbette olecek uzulmussundur çok zor bende dedemı kaybettım çok zor ama tevekkul etmek lazım sen sımdık onun arkasından kelımeı tevhıd ve yasın okumalssın ona yapabılecegın bu bende okurum basın sagolsun

ben kolay kolay ağlamıyan biriyim ve yazdıklarından dolayı çook üzüldüm çook direndim gözyaşlarımı aktmamak için ama tutamadım :( benim de babannem var ve küçüklüğümden ebri hep benimle beni o büyütmüştür bazen anlaşamadığımız günler oluyor ama yinede çook seviyorum onu ölüm lafı ona hiç yakışmaz ama ölümünden en çok korktuğum insan da o RABBİM uzun ömürler versin küçüklüğümden beri hep dua ederim hatırlıyorum bu duayı 1. sınıfa giderken etmişitm halada ederim ALLAH'ım benim ömrümden 60 yılı alsın onun ömrüne katsın onsuz yaşıyamam çünki inana acını anlayabiliyorum çook üzüldüm boğazım da bir düğüm oluştu resmen HATUN BABANNE VE ALİ DEDE YE DUA MI ETTİM :(:(:(:(

Canım başınız sağolsun ,Allah babaannenin mekanını cennet eylesin.
Çok duygulandım okurken.Sizlere de allah sabırlar versin.
Dualarımız sizinle

belınaycıgım olumde bızım ıçın ınsan elbette olecek uzulmussundur çok zor bende dedemı kaybettım çok zor ama tevekkul etmek lazım sen sımdık onun arkasından kelımeı tevhıd ve yasın okumalssın ona yapabılecegın bu bende okurum basın sagolsun

çok çok çok teşekkür ederim kızlar:Saruboceq:​

allah size sabır versin....hayatın en acı gerçeği insanın yüzüne tokat gibi vuruyor bu acıyı yakından tanıyorum hemde acılı ağrılı şekilde olanları....

aglattin beni belinay cgm... yasamayan bilemez..ben de yasadim,yipratma kendini Allah sabrini veriyor bitanem... dualarim babaannen ve baban icin....basiniz sagolsun

Allah sabır versin sana ve ailene, dualarımızı ettik inş. rabbim kabul eder...

başın sağolsun Allah sabır versin...Rabbim beterinden saklasın...başka acılar göstermesin..ölüm hepimiz için her hali zor ama onunda hayırlısını versin. biz 33 yaşında kaybettiğimz amcamın ölümünü 24 saat sonra öğrendik, dayımın oğlu dayımın ölümünü askerde öğrendi, annem annesini 13 yaşındayken kaybetmiş benim hiç tanıma şansım olmadı ve dedem 90 yaşında öldü eşinin çocuklarının ve torununun bile ölümünü gördü....onun için beterin beteri var canım Allah babannene yine hayırlı ölüm nasip etmiş..sabırlı olmalı isyan etmemeliyiz...buda bir sınav......
benim kulağımdan hala yerimizi bulamadınızmı deyişi gitmiyor muhabirin, ya onun ailesi ne yapsın canım benim......
Babannene rahmet başta babana ve ailene sağlık sabır diliyorum

Back
X