Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır benim ailem beni çok desteklerler.. her zaman arkamdalardı.. sadece evleneceğim kişinin beni üzeceğini düşünüp onay vermek istemediler ( bir çok sebepten ötürü) ve bazı konularda haklı çıktılar.. şimdi bile eğer yapamıyorsan bırak gel kızım üzme kendini derler.. ama ben öyle pes edip gitmek istemiyorum. madem onlara karşı çıktım haklılığımı da göstereyeim istiyorum..
ben biraz titiz değilde düzen hastasıyım.. birşeyin yerini dağınık olarak nitelediysem.. onu altına da batırsanız bana olmaz.. birşeyin rengii fenalık yaptıysa bana onun rengini asla beğenmem.. mutfak eşyasında sarı renk bana heryerin dağınık olduğu hissi uyandırır..edeki o küçük biblolar üstüme üstüme yürür.. ben böyle herşey sade olsun hiç fazlalık olmasın istiyorum evimde..
vitrinmiş.. işte ıvır zıvır sehpaymış camekanlar içinde bardakmış bibloymuş nefret ediyorum.. nefrette demeyeyim ama böyle bi tuhfa oluyorum.. bazı desenli halılar bile benim gözümün önünde zıplıyorlar sanki.. böyle sinirsel bir takıntım var.. aşırı sinirli insanlar olan birşeydir bu.. mesela bazı desenler hareket eder gibi durur.. ve bu insanı çok yorar..yordukça stüne gelir ve herşey heryer dağınıkmış gibi hissedersiniz.. bunun gibi birşey..
canım okudum yazını sende zaten böle bi durum varmış evlenip kayınvalidenle otrunca iice artmış sinirden sıkıntıdan..herşeyden önce allah sabrını versin hakkaten zor bi durum.ama sana tavsiyem şu ki zor biliyorum ama birazda sen umursamaz ol..kadının dediklerine evet de sonra arkasından bildiğini yap..ne onu ger ne kendini..yani biraz politik ol..maalesef kayınvalide konularında böle olmak gerekmiş bende yaşayarak öğreniyorum..aksi halde insanda sinir minir kalmaz..o konuşurken bütün alıcılarını kapat ..sanki o yokumş gibi başka bişeyle ilgilen..zaten onun derdi sadece seni sinir etmek bence..ki gördüğüm kadarıyla başarmış bile...