- Konu Sahibi EU2
canım benim allah sabır versin hem okudum hem ağladım bende babannemi 14.06.2005 dekaybetmiştim çok zor ya hemde bizim yanımızdaydı allah sizlere omur versin babaannende nurlar içinde yatsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başınız sağolsun..
çok zor bir anda kaybetmek.. hele ki anneleri daha kıymetlidir ya herkesin.. çok üzüldüm..
umarım yakın zamanda toparlanır.çok üzerine gitmeyin.. biraz acısını çeksin içine atarsa daha da kahrolur.
babanız fenalaşırsa mutlaka nörolojiye götürün sakinleştirici ilaçlar kullanın. ve babanız emekli ise ona meşgul olacağı işler çıkarın.boş kaldıkça daha çok sıkılır üzülür.
Allah hepinize sabırlar versin.
yazdıkların beni çok etkiledi... Bende şubat ayında babaannemi kaybettim... şu anda annem çok hasta ve babam için kardiyolojiden randevu almaya çalışıyorum... Bende hiç iyi değilim ve nasıl duruyorum ayakta bilmiyorum... Seninde bu yazdıkların beni çok etkiledi... Bende çok üzgünüm kolum kanadım kırık... Rabbim mekanlarını cennet eylesin... Annelerimizi de babalarımızı da başımızdan eksik etmesin... Metanetli ol babana destek olun... Başka bir şey yazamayacağım... Sabırlar diliyorum....
[sıze="2"]çok teşekkür ediyorum arkadaşımm seninde başın sağolsun... Anneciğine ve babacığınada geçmiş olsun rabbim şifalar evrsin...
Bak babam bu durumda annemse iltihaplı romatizması var eli ayağı şişiyor ve kemikleri ince olduğu yerde ayağı dönüyor çatır çatır sesler geliyor.. Memleketteyken ayağı burkulmuş ve orda bi adama ayağını çektirmiş adam mahvetmiş ayağını basbas bağırtmış anneciğimi ve ben burda üzülmim diye okadar telde konuşamıza rağmen hiç söylemedi annem... şuan sağ ayağı şiş basamıyor zor basıyor.. Hep bengaylıyorum ve bandaja sarıyorum.. Bi yandan annem diğer yandan babacığımm. Bede anneciğimi perşembe günü allahın izniyle ortopediye götürücemm[/sıze]