• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm, bitkinim, yorgunum... Babamı düşünüyorum; ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim allah sabır versin hem okudum hem ağladım bende babannemi 14.06.2005 dekaybetmiştim çok zor ya hemde bizim yanımızdaydı allah sizlere omur versin babaannende nurlar içinde yatsın

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn bitanem seninde başınsağolsunnnn arkadaşımmmmm

başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin. babanıza ve size yardım etsin rabbim ve tüm herkese

başınız sağolsun..

çok zor bir anda kaybetmek.. hele ki anneleri daha kıymetlidir ya herkesin.. çok üzüldüm..

umarım yakın zamanda toparlanır.çok üzerine gitmeyin.. biraz acısını çeksin içine atarsa daha da kahrolur.

babanız fenalaşırsa mutlaka nörolojiye götürün sakinleştirici ilaçlar kullanın. ve babanız emekli ise ona meşgul olacağı işler çıkarın.boş kaldıkça daha çok sıkılır üzülür.

Allah hepinize sabırlar versin.

başınız sağolsun..

çok zor bir anda kaybetmek.. hele ki anneleri daha kıymetlidir ya herkesin.. çok üzüldüm..

umarım yakın zamanda toparlanır.çok üzerine gitmeyin.. biraz acısını çeksin içine atarsa daha da kahrolur.

babanız fenalaşırsa mutlaka nörolojiye götürün sakinleştirici ilaçlar kullanın. ve babanız emekli ise ona meşgul olacağı işler çıkarın.boş kaldıkça daha çok sıkılır üzülür.

Allah hepinize sabırlar versin.

dedemden sonra zaten nörolojiye götürmek zorunda kaldık, çünkü yolda yürürken artık dengesini sağlayamaz olmuştu antidepresyan ilaçlar verdiler ve hala onları kulanıyor.. aile doktorumuz var onunlada konuştm dün ve oda ilaçlara devam et belinay babana ver tekrar ilaçları dedi.. iyleşti derken yine aynısı oldu babacığımm.. babam gazeteden emekli 54 yaşında ve camiide hem yönetimde hemde çay ocağını bir arkadaşıyla ortak çalıştırıyorlar yani oyalanıcak bir meşgalesi var fakat şimdilik gitmiyor işe evde hep yatıyor yada oturuyor..sadece namaz saatlerinde camiye gidiyor okadar

aminnnnn allah razı olsunnnnn çok teşekkür ediyorummm

yazdıkların beni çok etkiledi... bende şubat ayında babaannemi kaybettim... şu anda annem çok hasta ve babam için kardiyolojiden randevu almaya çalışıyorum... bende hiç iyi değilim ve nasıl duruyorum ayakta bilmiyorum... seninde bu yazdıkların beni çok etkiledi... bende çok üzgünüm kolum kanadım kırık... rabbim mekanlarını cennet eylesin... annelerimizi de babalarımızı da başımızdan eksik etmesin... metanetli ol babana destek olun... başka bir şey yazamayacağım... sabırlar diliyorum....

yazdıkların beni çok etkiledi... Bende şubat ayında babaannemi kaybettim... şu anda annem çok hasta ve babam için kardiyolojiden randevu almaya çalışıyorum... Bende hiç iyi değilim ve nasıl duruyorum ayakta bilmiyorum... Seninde bu yazdıkların beni çok etkiledi... Bende çok üzgünüm kolum kanadım kırık... Rabbim mekanlarını cennet eylesin... Annelerimizi de babalarımızı da başımızdan eksik etmesin... Metanetli ol babana destek olun... Başka bir şey yazamayacağım... Sabırlar diliyorum....

[sıze="2"]çok teşekkür ediyorum arkadaşımm seninde başın sağolsun... Anneciğine ve babacığınada geçmiş olsun rabbim şifalar evrsin...
Bak babam bu durumda annemse iltihaplı romatizması var eli ayağı şişiyor ve kemikleri ince olduğu yerde ayağı dönüyor çatır çatır sesler geliyor.. Memleketteyken ayağı burkulmuş ve orda bi adama ayağını çektirmiş adam mahvetmiş ayağını basbas bağırtmış anneciğimi ve ben burda üzülmim diye okadar telde konuşamıza rağmen hiç söylemedi annem... şuan sağ ayağı şiş basamıyor zor basıyor.. Hep bengaylıyorum ve bandaja sarıyorum.. Bi yandan annem diğer yandan babacığımm. Bede anneciğimi perşembe günü allahın izniyle ortopediye götürücemm
[/sıze]​

canım mekanı cennet olsun ama ölüm Allahın emri yıpratma bu kadar kendini sen güçlü dur ki baban birde sana üzülmesin.ölüm çok acı bende 2 dedem babaannem anneannemi kaybettim.ama en acısı canım annemi koynunda yatarken kaybettim Allah kimseye yaşatmasın ve sıralı ölüm versin.annem 39 yaşında vefat etti ben o zaman 19 yaşındaydım şimdi 25 yaşımdayım onsuz gelin oldum.bunları anlatıyorum canım Allah ailene uzun ömür versin sıralı ölüm versin

Son düzenleme:
ALLAH rahmet eylesın canım ayrıca basınız sagolsun

[sıze="2"]çok teşekkür ediyorum arkadaşımm seninde başın sağolsun... Anneciğine ve babacığınada geçmiş olsun rabbim şifalar evrsin...
Bak babam bu durumda annemse iltihaplı romatizması var eli ayağı şişiyor ve kemikleri ince olduğu yerde ayağı dönüyor çatır çatır sesler geliyor.. Memleketteyken ayağı burkulmuş ve orda bi adama ayağını çektirmiş adam mahvetmiş ayağını basbas bağırtmış anneciğimi ve ben burda üzülmim diye okadar telde konuşamıza rağmen hiç söylemedi annem... şuan sağ ayağı şiş basamıyor zor basıyor.. Hep bengaylıyorum ve bandaja sarıyorum.. Bi yandan annem diğer yandan babacığımm. Bede anneciğimi perşembe günü allahın izniyle ortopediye götürücemm
[/sıze]​

size de çok geçmiş olsun canım... rabbim anneciğine acil şifalar versin... ben annemle babamın yüzünden paranoyak gibi bir şey oldum... her an bir şey olacak diye endişeleniyorum... rabbim bu günümüzü aratmasın... öpüyorum seni... allaha emanet olun...

ah canım benim nasl bır acı anlarım..senın kara haberını burada okudugumun aynı günü ben de kaybettım babanecgımı.cok yenı cok taze acımız daha..öyle zor ki..Allahım yasatmasın kımseye..ben yarı annemı kaybettım ellerınde buydugum bırıcık mınnemı..zalım gurbet ızın vermedı son anında yanında olup vedalasmama bak smdı gene döndum gurbete babacımı tesellı etme sansım da yok..sukret halıne destek ol dualarımızdalar onlar..Rabbm mekanlarını cennet etsn kalanlara sabır versın..

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımmm başın saolsun, ölüm allahın emri hepimiz tadıcaz bu duyguyu birgünn, biz seninleyiz belinaycımm canının sıkkın olduğun heran bizimle paylaşabilirsinn:delphin:

duygum çok teşekkür ederim bitaneciğimmmmm

cok uzuldum canim benide aglattin gece gece...
allah rahmet eylesin sizede sabir versin

amiiinnnnn çok teşekkür ediyorumm kusura bakma senide ağlattım yaa :((

Back
X