Ailem Beni İstemiyor

Kizina zMan zaman yansitiyor cunku uc cocuk esi kizi 5 kisiler kadin dugune yemek yapar gibi tencere tencere yemek yapiyor.oglu evleri hic gitmiyor gecen oglanida goturun evinizden soguyor demis kizi istersen bizde gelmeuelim ozman diye trip yapmis.
Eger zor durumda degilsebiz ve ayni sehirdeyseniz yatmaya kendi evinize gidin bence.ama hamilelik sebebiyle ihtiyacibiz varsa kalin tabiki
Bizim çocuğumuz yok daha ama daha dikkatli olurum akşam yemeğe gidince geri dönmek zor gelince kalıyoruz araba yok ama yakın mesafe aslında otobüsle yarım saat değil yürümesi vs dahil. Ayda 1 en fazla kalıyoruz yine de çocuk olunca özellikle daha dikkat ederim

Bizim çocuğumuz yok daha ama daha dikkatli olurum akşam yemeğe gidince geri dönmek zor gelince kalıyoruz araba yok ama yakın mesafe aslında otobüsle yarım saat değil yürümesi vs dahil. Ayda 1 en fazla kalıyoruz yine de çocuk olunca özellikle daha dikkat ederim
Ya sizinki normal hamilesiniz suan onlar cok abartiyorlar resmen yengemde yasiyolar.
Kari koca memurlar her ogle ve aksam yemeginde annesinde.
Kocasi emniyet mensubu bazen gece calisyor gubduz gelip yengemde yatiyor kocasi.cocuklar hep yengemde haftaici hafta sonu dogal olarak kadin sinir oluyor.

Acaba siz bunu sik sik.mi yapiyorsunuz.anneniz biktimi?
Evlenince ayni sehirdeyseniz xaten yatmaniz sacma.
Benim kuzenim oyle evli uc cocuklu her gun yemege annesinde oglu zatenbhic evlerine gitmez surekli anneannede.yengemde arada isyan bayragi cekiyir ama yengem hakli bence

2 aydır gitmiyordum oturmaya gitmiştik ama eşim uyuyunca böyle oldu

evde genç bir kız olduğu için kalmasını istemiyor olabilir. bu yüzden senden dusuncesine destek beklerken seninde gitmemezlik etmen onu kizdiriyor veya tedirgin ediyor olabilir. Babasiz kiz evlat buyutmeye calisiyor nihayetinde. seni de anlıyorum orası senin evin yuvan ama dikkat et bakalım tek gittiğinde de aynısını yapıyor mu?

Bunun cevabını verdim zaten tek gittigimde de benzer bir olay olmuştu hem eşimi istemese beni yerde yatirmasina sebep değil diye düşünüyorum ve bizde 15 gün kaldılar geçenlerde evde gaz yok diye o zaman kalmazdı degilmi

Bunun cevabını verdim zaten tek gittigimde de benzer bir olay olmuştu hem eşimi istemese beni yerde yatirmasina sebep değil diye düşünüyorum ve bizde 15 gün kaldılar geçenlerde evde gaz yok diye o zaman kalmazdı degilmi
haklisiniz o zaman.. konuşamıyorum da sebebini diyorsunuz o zaman esinize bunu belli etmeden gorusmeyi minimuma indirip gittiğinizde de esiniz uyuyakalmadan kalkmak çözümü.. kendinizi üzmeyin kurdugunuz ailenizle mutlu olursunuz insalah

Belliki annenin yanında kıymetin yok,niye ısrarla bu muameleye maruz bırakıyorsun ki kendini? Hiç gitmesen ne olur?
Zaten o da seninle bağlantısını belki işim düşer diye koparmıyor bence..

Pardon nesi dogal bu durumun
Gazları yok diye 15 gün damadın evinde kalırken bu kadının genç kızı yokmuydu
Ayrıca damadı da kendi öz yeğeni
Her insan farklıdır kadın demek ki istemiyor saygı duymak lazim onların mecburi değil keyfi kalınmış hayır onlarında evinde gaz yok ! Zaten isteselerdi geç oldu boşuna uyandırma bu gece kalın derlerdi ama yok bende bana bu şekilde muamele yapılan evde kalmam eşi niye başka oda uyumaya gidiyor uykusu geliyorsa alsın ailesini eve gitsin daha mantıklı olur . anneyi haklı bulmuyorum bu arada.

X