Ailem Beni İstemiyor

Ahahha annedeki mücadeleye bak :KK70: :KK70: :KK70:
Sanki kimdir kalaxak olan? :KK70: evlat eşi ve torunişko.
Biri gelse Allah rzası için kalcam dese yabancı d olsa insan ses etmez. İnsan kıxına torunişkosuna nasıl böyle davranır anlamıyorum.ama annenin mücadelesi takdire şayan :KK70:

Çok enteresan bir durum. Evet illa ki üzüldünüz ama şöyle düşünün, annenizin misafirliğiniz konusundaki gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Bundan sonra annenize giderken iki kere düşünürsünüz. Üzülmeyin artık. Bunu iyi bir tecrübe olarak cebinize koyun. Allah'a şükür ki bir eviniz, kocanız, çocuğunuz var, kimseye muhtaç değilsiniz. Hiç kafanıza takmayın. Bundan sonra da öyle koşa koşa gitmeyin :KK19:

Son zamanlarda eşiniz kizkardesinizi kotuledi mu size yada annenizi ? Bişey derlerse inanma gibi? Yada en iyi ihtimal eşiniz ya aralarından konuştu duydular ya onlarda kalırken yanlislikla uygunsuz bir halde görüldü. Muhakkak sebebi olmalı ya

Son zamanlarda eşiniz kizkardesinizi kotuledi mu size yada annenizi ? Bişey derlerse inanma gibi? Yada en iyi ihtimal eşiniz ya aralarından konuştu duydular ya onlarda kalırken yanlislikla uygunsuz bir halde görüldü. Muhakkak sebebi olmalı ya

Canim bu düşünceni anlıyorum ama inan böyle bişey yok daha 2 ay önce gaz yok diye bizde kaldılar 15 gün hem diyorum ya bundan öncede tek kalmaya gittim salon tarafını kilitlemisti batmasın diye yani sanırım biz olunca evi biraz dağılıyor diye bilmiyorum işte

Canim bu düşünceni anlıyorum ama inan böyle bişey yok daha 2 ay önce gaz yok diye bizde kaldılar 15 gün hem diyorum ya bundan öncede tek kalmaya gittim salon tarafını kilitlemisti batmasın diye yani sanırım biz olunca evi biraz dağılıyor diye bilmiyorum işte
15 günde mi bişey oldu acaba insan o günlerin hatrına dayanır misafire. bu kadar eminseniz anneniz sorunlu görüşmeyin gelirse kendi gelsin

Bence tam tersini yapın, eşinizden izin isteyin 5-10 gün annemde kalabilir miyim diye. Sonra bir bavul hazırlayın dönün anne evine, o gün yaptıklarını eşim başıma kaktı gidecek yerin yok dedi kavga ettik diyin, boşanıyoruz anne burada kalacağım artık diyin.zaten gelmeyin diye bunu yapmış ben olsam sırf gıcıklığına yapardım. Not: ben de annemle farklı sorunlar yaşadım mutlu bir aile ilişkim olsa bunu yazmazdım.

annenizin ilk vukuatı mı? eğer öyleyse baya ilginç, anlam veremedim. bi daha erken gider erken kalkardım ya da hiç gitmezdim. ama ilk vukuatı değil hep böyleyse bile bile gitmişsiniz.

Aradi şimdi niye gittiniz akşam giderdiniz sabah duysaydim göndermezdim diyor bende böyle böyle demedim çünkü sırf dedim diye yapmasını istemiyorum bişeyleri yapmasın daha ii ama genede konuşmamdan anladı hem istemiyor hem de böyle söylüyor

terbiyesiz kadın.
valla Allah ananında babanın da hayırlısını versin. ben olsam kendi yatak odamı veririm evladıma. yani annem öyle yapardı bize. çocuk olunca 3 kişi birlikte rahat yatıyor onda.
bence bir daha gidip gelmeyin.

Aradi şimdi niye gittiniz akşam giderdiniz sabah duysaydim göndermezdim diyor bende böyle böyle demedim çünkü sırf dedim diye yapmasını istemiyorum bişeyleri yapmasın daha ii ama genede konuşmamdan anladı hem istemiyor hem de böyle söylüyor
Bence söylemeliydiniz bu yüzden diye.

Ben olsam söylerdim niye soylemedinki böyle susar durursanız daha coook üzülürsünüz neden telefonda söylemedin sen bizim orda kalmamızı istemedin ki kaç sefer kaldırmaya gonderdin eşimi benide küçük çocukla yerde yatirdin anne istemiyorsan açıkça söyle ben gelmem bundan sonra diye hem akşam rezil et yerde yatır hemde sabah niye gittiniz de olacak is değil bazen anne de olsa hatasını söylemek lazim

X