• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm, bitkinim, yorgunum... Babamı düşünüyorum; ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başın sağolsun canım... 40 gün evvel ben de bi ölüm yaşadım. bana onu hatırlattın oturdum ağlıyorum şimdi. Öncelikle Allah sabır versin diyim ki vericek de merak etme sakın. Babaannen babanın en dirayetli çocuğu olduğunu söyleyerek odaya O'nu çağırdığına göre muhtemelen baban gerçekten dirayetli bir insandır. Oyüzden şüphen olmasın baban bir zaman geçtikten sonra sizin için kendisini tekrar toparlamaya çalışacaktır. Babaannem öldüğünde biz babamı yaklaşık 3 hafta konuşturamamıştık doğru düzgün. Sonraları babam da dirayetini kullandı ve kendine gelmeye başladı. O yüzden için rahat olsun unutamazsınız tabi ki unutmayın da. neden unutasınız ki zaten? Ama zamanla daha hafifleyecek acınız sabrınız çoğalacak hayat devam ediyor. Allah yardımcınız olsun hepinizin, dualarımız sizinle...

allah sabır versin..çok zor tabi sevdiğin bi insanı kaybetmek..umarım en yakın zamanda toparlanırsın cnm..

allah size sabır versin....hayatın en acı gerçeği insanın yüzüne tokat gibi vuruyor bu acıyı yakından tanıyorum hemde acılı ağrılı şekilde olanları....

aglattin beni belinay cgm... yasamayan bilemez..ben de yasadim,yipratma kendini Allah sabrini veriyor bitanem... dualarim babaannen ve baban icin....basiniz sagolsun

Allah sabır versin sana ve ailene, dualarımızı ettik inş. rabbim kabul eder...

başın sağolsun Allah sabır versin...Rabbim beterinden saklasın...başka acılar göstermesin..ölüm hepimiz için her hali zor ama onunda hayırlısını versin. biz 33 yaşında kaybettiğimz amcamın ölümünü 24 saat sonra öğrendik, dayımın oğlu dayımın ölümünü askerde öğrendi, annem annesini 13 yaşındayken kaybetmiş benim hiç tanıma şansım olmadı ve dedem 90 yaşında öldü eşinin çocuklarının ve torununun bile ölümünü gördü....onun için beterin beteri var canım Allah babannene yine hayırlı ölüm nasip etmiş..sabırlı olmalı isyan etmemeliyiz...buda bir sınav......
benim kulağımdan hala yerimizi bulamadınızmı deyişi gitmiyor muhabirin, ya onun ailesi ne yapsın canım benim......
Babannene rahmet başta babana ve ailene sağlık sabır diliyorum

Başın sağolsun canım... 40 gün evvel ben de bi ölüm yaşadım. bana onu hatırlattın oturdum ağlıyorum şimdi. Öncelikle Allah sabır versin diyim ki vericek de merak etme sakın. Babaannen babanın en dirayetli çocuğu olduğunu söyleyerek odaya O'nu çağırdığına göre muhtemelen baban gerçekten dirayetli bir insandır. Oyüzden şüphen olmasın baban bir zaman geçtikten sonra sizin için kendisini tekrar toparlamaya çalışacaktır. Babaannem öldüğünde biz babamı yaklaşık 3 hafta konuşturamamıştık doğru düzgün. Sonraları babam da dirayetini kullandı ve kendine gelmeye başladı. O yüzden için rahat olsun unutamazsınız tabi ki unutmayın da. neden unutasınız ki zaten? Ama zamanla daha hafifleyecek acınız sabrınız çoğalacak hayat devam ediyor. Allah yardımcınız olsun hepinizin, dualarımız sizinle...

allah sabır versin..çok zor tabi sevdiğin bi insanı kaybetmek..umarım en yakın zamanda toparlanırsın cnm..

:Saruboceq: çok teşekkür ediyorum

canım ALLAH hepinize sabır versin .yazını okuyunca içim çok acıdı ölüm bana yabncı değil çünkü o kadar iyi anlıyorum ki canım öncelike güçlü olmaya çalış unutmaki senin babannen babnın annesiydi ve onun canı çok daha fazla yanıyo babn için amcanlar için güçlü olmalısın hep dua et yapacak başka bir şey yok canım ALLAH sabrını veriyo zaman yarayı gecırmesede kabuk baglatıyo emin ol ama dualarını esırgeme bende ettım babannene ve dedene ınsallah kabul olur güçlü ol canım herşey bizler için bunları ölüm acısını çok derinden yaşamış biri olarak yazıyorum inan bana çok samimiyim ALLAH ım yar ve yardımcınız olsun

Back
X