Aile yemeğinde görümce ve kaynanamla yaşanan 2. Büyük kavga.

Kocam o kdar çok söylendiki hatırlamıyorum bazılarını. Sadece kaynanam kus kus daha varmı anladım ben seni sen neymişsin neler varmış içinde diye daha da suçladı. Eşime tek kızdığım nokta kardeşine salak mısın dedi. Eşi varken demese iyi olurdu.

Çok mu şaşırmış kaynana sultan kıyamam. Ne yüzsüzler ya insan gerçekten hayret ediyor.

En çokta ona üzüldü zaten. Kızını bırakıp gitmez herhalde artık. Evet mutsuz ama bunun sorumlusu biz değiliz ki.

Çok mu şaşırmış kaynana sultan kıyamam. Ne yüzsüzler ya insan gerçekten hayret ediyor.
Eşimde o zaman kızına sus diceksin babamdan çok o konuştu alttrafı birşey istedi kendi hiç mi birşey istemedi bana onu söyle diyor kaynanam duymamış gibi hala. Onlar sussaydı uzamazdı. Haksızlığa uğradığı için konuştu eşim.

Bana da görümce abisinin kocalığını görünce ben yanımda ne taşıyorum demiş kurulmuş gibi geldi, kocaya yapamadığı içim yine en kolayını yapıp abisinin üstüne gitmiş neyse ki almış ağzının payını.

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum, kaynana konu sahibinden en ufak bir yorum bekliyor ki tüm suç senin diyebilsin ve çocuklarına da bakın bakın el kızı sizi birbirinize düşürüyor desin , tüm suçu geline yıkıp bakın biz o olmadan ne kadar da iyiydik, o geldi oğlumu değiştirdi bize düşman etti diye haykırmak istiyor kadın Sunshine nin yerinde olsam keyfime bakar laf bana gelmeyene kadar asla ama asla ağzımı açmazdım, kayinvalidesi hiç masum değil şuan gücü yok diye üzülme numaralarına yatıyor, gelin akıllı çıkmasa neler edecekti neler , Klasik Akrep burcu kadını

Yaaa katip nerden anladın? Hem cazgır ama eşine sesi çıkmıyor. Yani maçtan geliyorlar hemen kalkıyor korkuyor laf eder diye. Ben biyerdeysem eşime 5 dakka canım derim tamam der. Eşi parasını söylemezmiş erkek adamsın sen herşeye söyleme karına diyor yanımda. Eşimde yok birlikte karar veriyoruz diyor.
Allah nasip ederse tatilde planladık. Ben bunları annemin karnında öğrenmedim okuyarak dinleyerek çabalayarak ilerlettim evliliğimi. Bunu onlar hep yapıyor. Avm ye gidiyoruz diyelim bana forma aldık ya da bir kıyafet ayakkabı görümcem başlıyor ee bana neden almadın abi. Kız vallahi kendimi yolucam

Ay hiç moralimi bile bozmak, çekirdek kolayla izlerim. Beklesin dursunlar alık gelin ceylan gibi atsa kendini önümüze diye ahaahah.

Ay cidden doğru hiç bu noktadan bakmamıştım. Bana da çok demiştir gelinler kardeş arasına giremez öyle gelin olmaz diye. Adımı çıkarır gelin yaptı benim evlatlarım iyiydi diye. Hiç demez kızım arsız diye. Ben tutayım çenemi.

Bak demedi deme yakında o enişte de karın ağrısını belli edecek. Kocan piyasadan çekilince iş başa düşecek, o kocan akıllı olup hemen yumuşamazsa görümcen 1 ay aç kalmış serengeti yırtıcısı gibi olacak, Allah yarattı demeyecek o kocaya. Zavallı kaynana, oğlunun emekleri ile ayakta zor tuttuğu düzenin yıkılışını gözleri yaşlı izleyecek.

Görümcenizin tedavi olması şart

Aradaki 5 sayfayı okumadım ne yazdılar bilmiyorum. Kocan konuyu açmazsa sakın yorum yapma. Belli ki eşinde bardak taşmış artık, araya mesafe koymak istiyor. İyi de yapıyor. Herkes haddini bilecek. Görümcen yarım akıllıya yakın bir kıvamda olduğundan aile onu ekstra kollamaya damadı hoş tutmaya çalışıyor bunu anlıyorum ama kocanı da bu kadar ezmamaliler. Sen iki tarafa da en ufak bir kelime etsen suç üzerine kalır sakın yorum yapma. Kv sana ağlamaya kalkarsa 'oğlun bu konuda benimle konuşmadı hiç, ne düşünüyor bilmiyorum' de ve kapat. Düzelir üzülme falan de ama sakın haklı haksız meselesine girme. Eşin de seninle dertleşmek isterse 'seni anlıyorum' diyerek dinle ama sakın kendi şikayetlerini dile getirme. Kocan aklı başında bir insan, sana yapılanları da kendine yapılanları da görüyor. Bunu yaptıysa emin ol son noktadadır ve ne yaptığının da gayet farkındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…