Aile yemeğinde görümce ve kaynanamla yaşanan 2. Büyük kavga.

Çok fazla bi duygusallık bu ya. Bırak naparlarsa yapsınlar çözsün kendisi seni ilgilendiren bi durum yok. Eşin haklı.

Anaaa bunlar da ne. Alır o pastayı fırlatırdım yüzüne sen kime bağırıyon hoşt diye. Ay benim insana saygısızlığa tahammülüm sıfır sanırım

Lale abla o ortamda olsaydın ağlardın evet. O kadar bağırıyor ki görümcem hiç hasta gibi değil. Kocamı bırak bana direk olmasada kocam üzerinden de yaptı. Örneğin benim işim olduğu için gidemedik diyelim “ bana bak abi gelmiyormuşsun geliceksin banada şunu al” diye bağırıyor. O kadar geriliyorum ki.
Çirkefliğinden cazgırlığından hastalığına bile inanamıyorum. Yinede çok teşekkür ederim bu saatten sonra ona göre davranacağım.

Gorumceniz esinden memnun degil sanirim bu onlarin ailesinin sorunu sorun esinden bekleyecegini abisinden bekliyor neyse ki olaylar lehinize kimseye acimayin acirsanir acinacak duruma duserseniz kaldi ki ne gorumcenizin ne de annesinin acinacak durumu yok tecrubeyle sabittir esinizin sabri tasmiz birakin oyle kalsin size ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…