- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
bir kız sen kaldın dunyada... cocuk sen ne istersen yapacak, adamla 2,5 yıl gez toz, anası ayagınıza gelsin. sonra kadın nezaketen sizi davet etsin =gitmeyin. ne o agırlık.. sacmalamayın allah aşkına.. kız evi naz evidir de bu kadar degil. fazla nazda aşık usandırır.ben olayın suyu çıksın istemiyorum
Aynı fikirdeyim toplumun bize ihtiyacı varrrbir kız sen kaldın dunyada... cocuk sen ne istersen yapacak, adamla 2,5 yıl gez toz, anası ayagınıza gelsin. sonra kadın nezaketen sizi davet etsin =gitmeyin. ne o agırlık.. sacmalamayın allah aşkına.. kız evi naz evidir de bu kadar degil. fazla nazda aşık usandırır.
yanlış anlaşılmasın ben gzeip tozmaktan yanayım. iyice insanlar biribirini görsün tnaısın fark etsinler iki tarafa görüşsün iyi anlaşsın isterim. dugun içinde kimseyi yormadan çiftler kendi başlarına gidip bir nikah kıydırsınlar bitsin gitsin diye düşünüyorum
Ya aslinda dediginiz bi bakima dogru ama bizdede isteme felan olmadan once kiz tarafi erkegin evine gider yasayis bicimlerini evlerini gormek icin. Bizde mesela kv geldi gordu sonra annemi davet etti annem soz nisan yok kiz gelmez deyip beni goturmedi :) teyzemi alip gitti.2,5 yıllık ilişkim var evlenme kararı aldık annesi geldi annemle tanıştı
şimdi annesi benim annemi davet ediyor ama ben isteme nişan falan olmadan annemin o eve gitmesini istemiyorum kız tarafıyız ağır olmalıyız diye düşünüyorum
ama sevgilim anlamıyor 1950 lerde kaldı bu düşünce diyo bense Amerikalı aile miyiz biz diyorum ortaık karışıyo ne yapcam bilmiyorum annesi çağırdığında ne yapacam
kesinlikle öyle türk adetleri bana önceden saçma gelirdi ama doğruymuş herşeyin bi sırası olmalı
bende onların evine girip çıkıyorum bana çok saçma geliyor annesi de benle aynı fikirde nişan falan olmadan gelmesin diyo oğluna ama sevgilim ne bei ne annesini dinliyor
anlamıyorsunuz beni erkenden çok samimi olmak işin suyunu çıkartıyo
Aynen ben de eşimin annesiyle tek tanıştım eşim de bizim eve ilk tek başına geldi. Annem eşimi çok sever çok saygılı efendi der.Ya bu kadar kasmayın bence.
Kadına da ayıp. Kadıncağız nezaket etmiş sizi çağırmış gitmeseniz ayıp olur. Ben üzülürdüm açıkçası. Bu kadar da stratejik davranmayın. Değer vermeyecek insan zaten vermez, dedikodu edecek insan da zaten bahane bulur.Ama kadının nazik bir davetine hayır demek ağırdan almak olmaz kabalık olur bence. Ben çağırsam gelmese gelin adayım bozulurum soğurum açıkçası.
Ben eşimin annesiyle onun evinde tanıştım ve tek başıma gittim mesela. Hem de iki kere. Sonra anneler tanıştı. Gayet de kayınvalidem kıymet verir bana hiç öyle ay annesiyle tanışmadan geldi muhabbeti olmadı asıl gitmesem kırılırdı
annesi size tek geldi ise tanısmak için ,sizin anneniz de gidebilir sonrasında2,5 yıllık ilişkim var evlenme kararı aldık annesi geldi annemle tanıştı
şimdi annesi benim annemi davet ediyor ama ben isteme nişan falan olmadan annemin o eve gitmesini istemiyorum kız tarafıyız ağır olmalıyız diye düşünüyorum
ama sevgilim anlamıyor 1950 lerde kaldı bu düşünce diyo bense Amerikalı aile miyiz biz diyorum ortaık karışıyo ne yapcam bilmiyorum annesi çağırdığında ne yapacam
Aynen.celiski var .kendi gitmemis olsa o zaman olabilir der dusuncesine saygi duyardim.ama sen git soz yok nisan yok.anneyle davet edilince agirliktan dem vur.komikBen de bir önceki mesajımda tam olarak bunu vurguladık. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz?oğlan tarafı isteme nişan yapamadan kız tarafı gitmez ki
İyi de söz nişan bile olmasa kız tarafı da gidip erkek tarafının evini aile yapısını görür genelde zaten böyledir bu olaylar büyükler hep böyle istemez miydiannesi bize geldi zaten tanıştık
şimdi annesi bizi davet edecek ben pek istemiyorum
sevgilim biraz zor biri laf anlatmak zor hele annesini hiç dinlemiyor beni gene dinliyoO zaman annesi de gelip, anneniz ile tanışmayacaktı.
Koca kadın, oğluna diyemiyor mu resmiyet olmadan gidilmez.
Bu işlerin yolu yordamı var diye, bilemedim yani.
Erkek arkadaşın niye zorla tanıştırma derdinde onu da çözemedim, işin zor gibi.
Ayrıca evlerde tanışmak gerekmiyor, bence ilk tanışma için dışarda bir yerler daha uygun.
tabi ki gidilecek ama içime sinmiyor işteYa bu kadar kasmayın bence.
Kadına da ayıp. Kadıncağız nezaket etmiş sizi çağırmış gitmeseniz ayıp olur. Ben üzülürdüm açıkçası. Bu kadar da stratejik davranmayın. Değer vermeyecek insan zaten vermez, dedikodu edecek insan da zaten bahane bulur.Ama kadının nazik bir davetine hayır demek ağırdan almak olmaz kabalık olur bence. Ben çağırsam gelmese gelin adayım bozulurum soğurum açıkçası.
Ben eşimin annesiyle onun evinde tanıştım ve tek başıma gittim mesela. Hem de iki kere. Sonra anneler tanıştı. Gayet de kayınvalidem kıymet verir bana hiç öyle ay annesiyle tanışmadan geldi muhabbeti olmadı asıl gitmesem kırılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?