aile tanışması

Sonrasında bizden örnek alarak, komşular da damat adaylarını tanışmak için evlerine çağırdılar. Bizim orası küçük yer ama tabuları yıkan insanlar namuslu insanlar olunca iş değişiyor. Devir değişti artık; insanlar başka şehirlerden eş seçiyorlar; napacaktık ya; yol üstü dinlenme tesislerinde mi tanıştıracaktık :)))

Zaten değiştirmesi gereken de bizleriz... Ne güzel yapmışsınız.

Canim o bi kereyle filan kalmaz isteme olayina kadar biseyler bahane edilip gelinir cagirilir tekrar.erkek ark.biraz aceleci davraniyo anlasilan.sen de annen de annesi de tek fikirdesiniz.ne geregi var adi konmamis iste evlere gidip gelmeye.sen ne kadar o eve girip cikarsan o evdeki sorunlulugun ve rolun artar ister istemez.bi bakmissin daha evlenmeden onlarin gelini olmadan aile icine girmissin.emin ol bu cok sikintili bi durum olur ki tecrube ile sabit.verdigin samimiyet cok farkli kullanilabilir baska zamanlarda.kaynana da zaten pek sicak bakmıyor. Senin yapacagin bu annenin gitmesi olayini ertelemek.isteme olayindan bi kac hafta once annen gider konusurlar.sonra isteme olur.devami da zaten kendiliğinden gelir.ama simdi sakin gitmeyin.
beni bi tek sen anladın erkenden girip çıkınca resmen gelin gibi oldum kullanılır oldum şu an hiçbişe yapmak zorunda değili o evde çünkü gelin değilim misafirim o ev benim değil annesi annem değil henüz en azından bi nişan olsa o evin gelini olurum herşyi yaparım

eve gir temizlik yap annesine yemeğe yardım et bu nedir işte bu yüzden erkenden samii olmak istemedim resmen gelin oldum çıktım yapmak zorunda değilim sürekli o eve gitmek annesiyle vakit geçirmek zorunda değilim çünkü ben henüz GELİN değilim

Taktige teknige bakmaz bu isler.. Kiymet vermeyecek, sorunlu tiplerse, istediginiz kadar agirdan alin satin, yine sorun cikar.. O yuzden olmadik seylerde bu kadar teknik dusunmeye gerek yok.. Hem aileler birbirini tanimaya calismali.. 'olmaz oyle sey' tavrin eksi puan olur sadece.. Evlerini, duzenlerini, gorgulerini gorsun annen nisandan sozden once.. Bunlar (anlasilmasa da) cok onemli seyler..

eve gir temizlik yap annesine yemeğe yardım et bu nedir işte bu yüzden erkenden samii olmak istemedim resmen gelin oldum çıktım yapmak zorunda değilim sürekli o eve gitmek annesiyle vakit geçirmek zorunda değilim çünkü ben henüz GELİN değilim
E kararini vermissin zaten..
Ayrica uslubun neden sert? Evet hic bi seye mecbur degilsin, kimse de sana mecbursun demedi.. Olabilecek durumlar yazildi.. Nisan soz dusunuluyorsa oncesinde gidip gelmek tanimaya calismak iyidir..
Ha ortada bisey yoksa, gidip gelmeye gerek yok zaten simdiden..

bende onların evine girip çıkıyorum bana çok saçma geliyor annesi de benle aynı fikirde nişan falan olmadan gelmesin diyo oğluna ama sevgilim ne bei ne annesini dinliyor

anlamıyorsunuz beni erkenden çok samimi olmak işin suyunu çıkartıyo
eeee kendinizle çelişmediniz mi şimdi
hem kız tarafı ağır olur diyorsunuz hem de arada söz nişan olmadan evine girip çıkıyorsunuz
bence asıl bu konuda ağırdan alın

Back
X