ben de bayılmıyorum gitmeye ama adam laf anlamıyoBence abartiyosun.madem oyle senin o evde ne isin var nisan soz yokken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bayılmıyorum gitmeye ama adam laf anlamıyoBence abartiyosun.madem oyle senin o evde ne isin var nisan soz yokken
dikkatli okuyun bu durumda son derece rahatsız olduğumu yazdım orda ve sevgilimin beni dinlemediğini bu yüzden çok tartışıyouz zaenKendi kendini vurmakta bu olsa gerek. Adamin evine gir cik. Hatta kv bile gelmesin diyo ama gidiyosun
Sonra da agirdan aliyim diyosun.. Hangi agirlik?
evlilik kararı aldık evet ama daha 1, 2 yıl var evlenmemize ben yüzden erken diyorum tam evleneceğimiz zaman tanışma olsun ben onların evşne girip çıkayım istiyorum ama olmuyoben anlayamadım hem ciddi düşünüyoruz evlenme kararı aldık diyosunuz kv adayı tabikide oğlunun evleneceği kızı ve ailesini tanımak ister doğal olarak, kadın gelmiş iade i ziyaret olsun diye de sizi davet eder. sizde yatıya gitmiceksiniz neticede yanınıza bir yenge bir teyze bir akraba alır gider usulünce tanışır dönersiniz. yüz göz olmak istememekle çok haklısınız ben sevgiliyken eşim askerdeydi ve hep kv ye giderdim nişanlanınca o hiç bizim evimize gelmedi mesela bi yerde haklısın ama bu sürekli olunca zararlı olur gidip tanışmakta bir sakınca göremiyorum. annenizde onların ev hayatını görmüş olacak biraz fikir sahibi olursunuz fena mı? belki aile hayatları size uygun değildir bunu anlarsınız, yada beklemediğiniz kadar düzgündür.. tanışmakta zarar yok bence gidin derim müstakbel eşinizle ilgilide ev haliyle alakalı bilgi sahibi olmuş oluyosunuz
tabi ki gidilecek ama içime sinmiyor işte
pazartessi günü davet etti kadın kabul ettik mecburen
Sevgiliniz sizi sürükleyerek mi götürdü evlerine?evlenmemize bikaç ay kalmış olsa tmm olacak bunlar ama en az 2 yıl var evliliğe ben bu yüzden erken diyorum
ailelerin şu an görüşmesi benim onlara gitmem saçma sevgiliyken herşey çok güzel gidiyo ama aileler ne zaman işin içine giriyor zaten suyu çıkıyo
sorunlar oluyo erkenden tanışıp işin içine girerlerse iyice suyu çıkacak
Okudum. Sonuca bakarsak gidiyosun. Rahatsız olsan gitmezsin.dikkatli okuyun bu durumda son derece rahatsız olduğumu yazdım orda ve sevgilimin beni dinlemediğini bu yüzden çok tartışıyouz zaen
Adam laf anlamiyo diyo gidiyosan annenle de gidebilirsin canim.yoksa boyle cidden komik duruma dusuyosunben de bayılmıyorum gitmeye ama adam laf anlamıyo
hangi adet bu acaba?oğlan tarafı isteme nişan yapamadan kız tarafı gitmez ki
Canim o bi kereyle filan kalmaz isteme olayina kadar biseyler bahane edilip gelinir cagirilir tekrar.erkek ark.biraz aceleci davraniyo anlasilan.sen de annen de annesi de tek fikirdesiniz.ne geregi var adi konmamis iste evlere gidip gelmeye.sen ne kadar o eve girip cikarsan o evdeki sorunlulugun ve rolun artar ister istemez.bi bakmissin daha evlenmeden onlarin gelini olmadan aile icine girmissin.emin ol bu cok sikintili bi durum olur ki tecrube ile sabit.verdigin samimiyet cok farkli kullanilabilir baska zamanlarda.kaynana da zaten pek sicak bakmıyor. Senin yapacagin bu annenin gitmesi olayini ertelemek.isteme olayindan bi kac hafta once annen gider konusurlar.sonra isteme olur.devami da zaten kendiliğinden gelir.ama simdi sakin gitmeyin.sadece bikere gitmeyle kalır mı diye düşünüyorum açıkçası
istemeye kısa bi zaman olsa hadi neyse dicem ama daha var
Zihniyet köhnemiş artık. Pratik ve masrafsız olan neyse onu yapın. Ben daha nişanlanmadan eşimi bizim memlekete götürdüm; ailemle tanıştı, 2 gün kaldık. Babam, ben evdeyken ne olacak, gelsin kalsın dedi ki babam köyde büyümüş, eğitimsiz bir adam. Ben de sık sık onun ailesinin evine gidip kaldım. Birşey yapacak olsak, ikimizin de bekar evi vardı; ailelerimizin evine niye gidelim?2,5 yıllık ilişkim var evlenme kararı aldık annesi geldi annemle tanıştı
şimdi annesi benim annemi davet ediyor ama ben isteme nişan falan olmadan annemin o eve gitmesini istemiyorum kız tarafıyız ağır olmalıyız diye düşünüyorum
ama sevgilim anlamıyor 1950 lerde kaldı bu düşünce diyo bense Amerikalı aile miyiz biz diyorum ortaık karışıyo ne yapcam bilmiyorum annesi çağırdığında ne yapacam
Zihniyet köhnemiş artık. Pratik ve masrafsız olan neyse onu yapın. Ben daha nişanlanmadan eşimi bizim memlekete götürdüm; ailemle tanıştı, 2 gün kaldık. Babam, ben evdeyken ne olacak, gelsin kalsın dedi ki babam köyde büyümüş, eğitimsiz bir adam. Ben de sık sık onun ailesinin evine gidip kaldım. Birşey yapacak olsak, ikimizin de bekar evi vardı; ailelerimizin evine niye gidelim?
Sonrasında bizden örnek alarak, komşular da damat adaylarını tanışmak için evlerine çağırdılar. Bizim orası küçük yer ama tabuları yıkan insanlar namuslu insanlar olunca iş değişiyor. Devir değişti artık; insanlar başka şehirlerden eş seçiyorlar; napacaktık ya; yol üstü dinlenme tesislerinde mi tanıştıracaktık :)))Ne kadar güzel bir babanız var.
Benim amcam da daha söz yok nişan yok kızının sevgilisi hep sizin evde dediklerinde, sizin kızlarınızda görüşüyor ama dışarıda görüşüyor, bizim kızımız bizim yanımızda görüşüyor bence pek de bir fark yok demişti. Hatta ablasının nişanına da davet etmişti o zaman, insanlar söz dahi yokken kızının sevgilisini bile çağırdı diye kınamışlar. Ama ben hala amcamı çok takdir ederim. Helal olsun derim.
Benim de eşimle annem çok iyi anlaşırlar ama sebebi sevgililik döneminde kimsenin ağrıbaşlı cool görünmek için kendini kasmaması. Biz sevgiliyken bir iş yemeği vardı mesela dönüşünde annem bizde kalsın ne olacak, kendi evleri uzak 50 lira taksiye vereceğine ben de varken kalsın evde bir şey olmaz demişti. Eşim çok sevinmişti bu duruma evleri baya şehir dışında sayılabilecek bir semtteydi. Bunlar güzel şeyler esasında.