aile tanışması

Zaten değiştirmesi gereken de bizleriz... Ne güzel yapmışsınız.

beni bi tek sen anladın erkenden girip çıkınca resmen gelin gibi oldum kullanılır oldum şu an hiçbişe yapmak zorunda değili o evde çünkü gelin değilim misafirim o ev benim değil annesi annem değil henüz en azından bi nişan olsa o evin gelini olurum herşyi yaparım

eve gir temizlik yap annesine yemeğe yardım et bu nedir işte bu yüzden erkenden samii olmak istemedim resmen gelin oldum çıktım yapmak zorunda değilim sürekli o eve gitmek annesiyle vakit geçirmek zorunda değilim çünkü ben henüz GELİN değilim

Taktige teknige bakmaz bu isler.. Kiymet vermeyecek, sorunlu tiplerse, istediginiz kadar agirdan alin satin, yine sorun cikar.. O yuzden olmadik seylerde bu kadar teknik dusunmeye gerek yok.. Hem aileler birbirini tanimaya calismali.. 'olmaz oyle sey' tavrin eksi puan olur sadece.. Evlerini, duzenlerini, gorgulerini gorsun annen nisandan sozden once.. Bunlar (anlasilmasa da) cok onemli seyler..

E kararini vermissin zaten..
Ayrica uslubun neden sert? Evet hic bi seye mecbur degilsin, kimse de sana mecbursun demedi.. Olabilecek durumlar yazildi.. Nisan soz dusunuluyorsa oncesinde gidip gelmek tanimaya calismak iyidir..
Ha ortada bisey yoksa, gidip gelmeye gerek yok zaten simdiden..

eeee kendinizle çelişmediniz mi şimdi
hem kız tarafı ağır olur diyorsunuz hem de arada söz nişan olmadan evine girip çıkıyorsunuz
bence asıl bu konuda ağırdan alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…