aile tanışması

Tuhaf geldi bakış açınız. Adetler diyorsunuz adetlerimizde iade i ziyaret vardır. Böyle tavır takınacaksanız en baştan tanıştırmasaydınız anneleri. Durumu fazlasıyla abartıyorsunuz gibi geldi bana.

Bence artık iş ciddiye bindiyse babasıyla gelsinler size öyle tanışılsın.
Biz öyle yapmıştık önce kaynanam geldi anneler tanıştı. Bir hafta sonra da babasıyla geldiler.
Sonra biz babamla annemle gittik. Daha sonra istemeye geldiler.

oğlan tarafı isteme nişan yapamadan kız tarafı gitmez ki

anneniz davetli ise anneniz karar versin.
anneniz gitmek istemezse kimse bir şey diyemez, gitmek isterse de karşı taraf memnun olur, samimiyet artar.
çok da büyük mesele değil, siz bu kadar dert etmeyin bence.

bende onların evine girip çıkıyorum bana çok saçma geliyor annesi de benle aynı fikirde nişan falan olmadan gelmesin diyo oğluna ama sevgilim ne bei ne annesini dinliyor

anlamıyorsunuz beni erkenden çok samimi olmak işin suyunu çıkartıyo

Annesi anneni davet ediyor deseydin annenle ve seninle yakın olmak, bağları pekiştirmek istiyor der şaoka çıkarırdım yalnız oğlu istiyor annesi istemiyormuş.. Annesinin gönlü olmadığı bi olaya sırf erkek ark istiyor diye anneni götürme..

Sonuçta annenin kararları erkek arkadaşınınkinden daha önemli..

annesi beni istiyor ama arada resmiyet olmadan gelmesin diyo millet laf edecek ailesi kızacak diyo

Kadın da haklı kendi çapında.. istiyordur ama resmiyet olmadan istememesine erk ark saygı duyması lazım.. Sırf erkek ark istiyor diye annen gitmesin cnm..

Adettendir normal yani
Benimde öyle oldu kv geldi annemi çağırdı
Sonra isteme oldu bunda bir şey yok yani

Bizde oglan evi gelir aile ile tansir. Kizin ortamina bakar. Eger begendi ise kiza haber gonderir. Kiz tarafida kizi vermeden once oglan evine gider bak.ya i aile ortami nasildir. Gidisatlari ailemize uyuyormi vs. Vs. Diye...

Annemler diger ablaarda gidemedi ama bende gittik erkek tarafina. Ailelerin icleride rahat ediyor. Kime nereye kiz veriyoruz diye.

Bence onlar geldi ise sizinde gidip gormeniz normal.

Kadın da haklı kendi çapında.. istiyordur ama resmiyet olmadan istememesine erk ark saygı duyması lazım.. Sırf erkek ark istiyor diye annen gitmesin cnm..
onların oturdukları mahalle biraz dedikoducu benim eve girip çıktığımı görüp laf edebilirler
benim aileminde hoşuna gitmiyor daha gelinleri olmadın ne işin var diyo

Çocuk haklı hatta bana göre 1453 yılında kaldı bu senin dediğin. 2016 dayız arkadaş. Sanırsın bir kız sen kaldın dünyada.adam davet ettik gelmediniz bizi hakir gördünüz dese yeri.alt tarafı çay...

sadece bikere gitmeyle kalır mı diye düşünüyorum açıkçası
istemeye kısa bi zaman olsa hadi neyse dicem ama daha var

Normal ve medeni insan ilişkilerinde böyle şeylerin mesele haline getirilmesine anlam veremiyorum. Yok kız tarafı ağır olmalı yok naz niyaz filan..önce karşı taraf zaten gelmiş tanismissiniz..sıcak ve samimi bir iliski kurmak için elinizde bir fırsat var..değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…