bi çok kişi hala benim gibi düşünüyo inanınÇocuk haklı hatta bana göre 1453 yılında kaldı bu senin dediğin. 2016 dayız arkadaş. Sanırsın bir kız sen kaldın dünyada.adam davet ettik gelmediniz bizi hakir gördünüz dese yeri.alt tarafı çay...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi çok kişi hala benim gibi düşünüyo inanınÇocuk haklı hatta bana göre 1453 yılında kaldı bu senin dediğin. 2016 dayız arkadaş. Sanırsın bir kız sen kaldın dünyada.adam davet ettik gelmediniz bizi hakir gördünüz dese yeri.alt tarafı çay...
bende onların evine girip çıkıyorum bana çok saçma geliyor annesi de benle aynı fikirde nişan falan olmadan gelmesin diyo oğluna ama sevgilim ne bei ne annesini dinliyor
anlamıyorsunuz beni erkenden çok samimi olmak işin suyunu çıkartıyo
ona laf anlatmak zordur biraz kafasının dikine giderAnlamadım.
Annesi ve siz aynı fikirdesiniz bu samimiyet olaylarında.
Annesi "nişan olmadan gelmesin" diyor, siz aileleri tanıştırmak istemiyordunuz ama nişanlınız ikinizi de dinlemeyip bildiğini okuyor.
Ne yapıyor, zorla kolunuzdan tutup evlerine mi götürüyor?
Annesini arabaya bindirip zorla mı size getirdi?
Anneniz gider mi gitmez mi bilemem, o kendisinin kararıdır.
Fakat sizin fikirlerinize, isteklerinize saygı duymayıp bildiğini okuyan bir adamla evliliği aceleye getirmeyin bence.
ona laf anlatmak zordur biraz kafasının dikine gider
Inanıyorum.ama mantıksız. Çukuru iki ailenin hanımı tanışır anlaşırsa evlilik süreci mutlu geçer. Biri naza bağlarsa senin annen benim anneme döner. Diyelim dönmedi. Birkaç zaman sonra siz bize gelmediniz bizde size geliyoruz derler. Siz arkadaşınız ile papaz olursunuz.bi çok kişi hala benim gibi düşünüyo inanın
bu seferde insanlari kucumsuyorsunuz gibi olmazmi ben oyle dusunurdum begenmediler burunlari havadalar gelmiyorlar derdim.sonucda gidip gorse duzenlerine tavirlarina baksa daha iyi olur.2,5 yıllık ilişkim var evlenme kararı aldık annesi geldi annemle tanıştı
şimdi annesi benim annemi davet ediyor ama ben isteme nişan falan olmadan annemin o eve gitmesini istemiyorum kız tarafıyız ağır olmalıyız diye düşünüyorum
ama sevgilim anlamıyor 1950 lerde kaldı bu düşünce diyo bense Amerikalı aile miyiz biz diyorum ortaık karışıyo ne yapcam bilmiyorum annesi çağırdığında ne yapacam
Bence abartiyosun.madem oyle senin o evde ne isin var nisan soz yokkenbende onların evine girip çıkıyorum bana çok saçma geliyor annesi de benle aynı fikirde nişan falan olmadan gelmesin diyo oğluna ama sevgilim ne bei ne annesini dinliyor
anlamıyorsunuz beni erkenden çok samimi olmak işin suyunu çıkartıyo
Bence abartiyosun.madem oyle senin o evde ne isin var nisan soz yokken
Mesela ağırlık koymuş olmak için ne kadar takı istemeli?Bence ağırlığınızı gidip gelme işinde değil başka meselede ortaya koyun.
Mesela takı![]()