Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlan tarafı isteme nişan yapamadan kız tarafı gitmez kiTuhaf geldi bakış açınız. Adetler diyorsunuz adetlerimizde iade i ziyaret vardır. Böyle tavır takınacaksanız en baştan tanıştırmasaydınız anneleri. Durumu fazlasıyla abartıyorsunuz gibi geldi bana.
oğlan tarafı isteme nişan yapamadan kız tarafı gitmez ki
bizde farklı kız tarafı nişan vs olmadan gitmezyooo sonuçta sizin aileniz karşı tarafı hiç görmeden mi karar verecek?
benim bildiğim istemeden önce iki taraf da birbirini ziyaret eder,
ev ortamını görür.
sonra isteme faslına geçilir.
bizde farklı kız tarafı nişan vs olmadan gitmez
annesi beni istiyor ama arada resmiyet olmadan gelmesin diyo millet laf edecek ailesi kızacak diyoAnnesi anneni davet ediyor deseydin annenle ve seninle yakın olmak, bağları pekiştirmek istiyor der şaoka çıkarırdım yalnız oğlu istiyor annesi istemiyormuş.. Annesinin gönlü olmadığı bi olaya sırf erkek ark istiyor diye anneni götürme..
Sonuçta annenin kararları erkek arkadaşınınkinden daha önemli..
onların oturdukları mahalle biraz dedikoducu benim eve girip çıktığımı görüp laf edebilirlerKadın da haklı kendi çapında.. istiyordur ama resmiyet olmadan istememesine erk ark saygı duyması lazım.. Sırf erkek ark istiyor diye annen gitmesin cnm..
Çocuk haklı hatta bana göre 1453 yılında kaldı bu senin dediğin. 2016 dayız arkadaş. Sanırsın bir kız sen kaldın dünyada.adam davet ettik gelmediniz bizi hakir gördünüz dese yeri.alt tarafı çay...2,5 yıllık ilişkim var evlenme kararı aldık annesi geldi annemle tanıştı
şimdi annesi benim annemi davet ediyor ama ben isteme nişan falan olmadan annemin o eve gitmesini istemiyorum kız tarafıyız ağır olmalıyız diye düşünüyorum
ama sevgilim anlamıyor 1950 lerde kaldı bu düşünce diyo bense Amerikalı aile miyiz biz diyorum ortaık karışıyo ne yapcam bilmiyorum annesi çağırdığında ne yapacam