- 12 Mart 2011
- 245
- 230
Benim de ex im tanışma sitelerinde kendi adına kendi resimleriyle profil açıp kadınlara mesaj atmıştı,ev arkadaşı yapmış :)))Ay benim de basima geldiydi aldattigini bu cumleyi kurunca anlamistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ex im tanışma sitelerinde kendi adına kendi resimleriyle profil açıp kadınlara mesaj atmıştı,ev arkadaşı yapmış :)))Ay benim de basima geldiydi aldattigini bu cumleyi kurunca anlamistim
Hmm anladım teşekkür ederimYani son teknoloji alet kullanan birk profil fotosu koymaz mi diyor .ayfinla bir alakasi yok .ama o itunu kullanan profil resmide koyar genelde.
Eğer erkekler her şeyi yapıyorsa ona muhafazakar denmez zaten. En fazla münafıktırZaten linç yiyeceğim belki ama muhafazakar insanlara hiç güvenmem. Hep altından bir şey çıkar. Erkekler her şeyi yapar ama kadınlar namuslu ve bakire olmalı
Anneanne çok tehlikeli sakın ona uymayın.Aynen anneannem bana yapmadığını bırakmadı zaten. 14 yaşında sürekli karnımı tutuyorum diye anneme bu hamile olabilir diyordu
Aynen zaten ev arkadaşının işi gücü yok, kendi resimleri yerine onun resimlerini koyacakBenim de ex im tanışma sitelerinde kendi adına kendi resimleriyle profil açıp kadınlara mesaj atmıştı,ev arkadaşı yapmış :)))
Telefonunu o kız kullandı demiş çocuk. Gerçekten de olamaz mı? Oradan bakmıştır.birde ortak hesaplarında isim yok çıkma tarihleri var sadece kız nasıl buldu onu da bilmiyoruz
Kız hamileyim yazmış, o da benden değil yazmış. “Benden nasıl olsun senle beraber olmadım” derdi bence.Telefonunu o kız kullandı demiş çocuk. Gerçekten de olamaz mı? Oradan bakmıştır.
Siz mesajlardan nasıl aldattığını çıkardınız? İki kere okudum da öyle bir anlam çıkaramadım. Ses kaydı dediğinizde de kabul edecek bir şey dememiş.
Aynen bu seferde aileler diyor ki, çocuğun var nasıl olacak yuvanı yıkma..Adam gayet de aldatmış kuzeninizi
8 senedir yanlışı olmadı diyorsunuz ya , 8 senedir siz yakalamamissiniz
Kuzen saf bir kız belli ki , adam tamamen evlenilecek kız gözüyle bakan malın önde gideni
Bunlarla evlenip bir de uruyor kadınlar, ömürleri boyunca da aldatilmaya devam ediyorlar , yazık gercekten
Sen o mahluğa birde anneanne mi diyorsun? Oha ruh hastası bence.Aynen anneannem bana yapmadığını bırakmadı zaten. 14 yaşında sürekli karnımı tutuyorum diye anneme bu hamile olabilir diyordu
Aileler yuva olmadan çocuk olmadan daha neler diyor baksanıza.Aynen bu seferde aileler diyor ki, çocuğun var nasıl olacak yuvanı yıkma..
Annem tam bir anneci erkek olur ya o da kadın versiyonu. Asla annesine laf ettirmezSen o mahluğa birde anneanne mi diyorsun? Oha ruh hastası bence.
Kuzenin 2. Evliliği mi olacak?Aynen bu seferde aileler diyor ki, çocuğun var nasıl olacak yuvanı yıkma..
O zaman ikisine de mesafe koyun bence. Şahsen akıl sağlığı anneannenin yerinde değil inanılmaz tehlikeli. Aklı ancak bu işlere çalışıyor. Annenizde bunu normal karşılıyorsa onunda sorunları var demektir.Annem tam bir anneci erkek olur ya o da kadın versiyonu. Asla annesine laf ettirmez
Hayır evlense demek istedimKuzenin 2. Evliliği mi olacak?
Valla anneanneme koydum. İşte böyle özel günlerde yan yana geliyorum. Yarın da bayram diye annemin ısrarı ile gideceğim. 5-6 aydır gitmeyi tamamen kestim ve çok huzurluyum. Dedem öldüğü ve anneannem 6 çocuk büyüttü diye onu kutsal görüyorlarO zaman ikisine de mesafe koyun bence. Şahsen akıl sağlığı anneannenin yerinde değil inanılmaz tehlikeli. Aklı ancak bu işlere çalışıyor. Annenizde bunu normal karşılıyorsa onunda sorunları var demektir.