Aile bütünlüğünü korumak için artık 1+1 evlere izin verilmeyecek

görmedim okumadım. Senin insanların anlaşabiliyor olmasına sataştığını gördüm sadece. Akpye oy veren birinin vermeyenle aynı düşünüyor olmasına bozulmanı gördüm ben. Olayın ayrıntılarıyla ilgilenmiyorum.

İşte konunun tamamını görmeden,okumadan,ayrıntıları kaçırıp ortadan girip yorum yaparsan öyle görürsün.Bende bu konuda başka partililerle hemfikir olduğuma göre iddia ettiğin "sataşıp,bozulmak" kavramı çürümüş oldu.

Basimizi sokacak bi ev olmazsa aile butunlugu falan kalmayacak zaten:KK53: 1+1 bulsam sukretcem. Ne alaka aile butunluguyle evin metrekaresinin? Gun gecmiyor ki guzel ulkemde bir tuhaflik daha yasanmasin...

Ben taktım Kafayı bu 1+1 evlere, aile Bütünlüğü korunmuyormuymuş bu evlerde? Çocuk yapılamıyormuymuş ki?
Doğu'da en az 6 çocuklu aile nerde yapıyor bu bebeleri? Benim rahmetli dedem 1 göz oda da yapmış ya 4 çocuğu:KK14:
Ahh dedem nasıl yaptındı acaba bak merak ettim şimdi, anneannemde dedemde vefat etti, anama mı sorsam acaba:KK59:
ben anlamadım dedene nasıl yapacaklarını mı soracaktın sayın müdür :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
o bu değilde sevişecek adam 3+1 de sevişemiyor mu ne bu 1+1 takıntısı :KK34:

3+1 de kızlı erkeklı partı vercem gelmek ısteyen varmı dostlar :KK70:
eger beni katmazsan o gruba
1.jpg
ölümü ye..

Valla nasıl güleceğimi şaşırdım o derece güzel bir haber nerden tutsan, nereden baksan güzel yani :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ben hala anlayamadım aile bütünlüğünü 1+1 ev nasıl bozuyor ? Aile bütünlüğü derken ne kastediliyor gençlerin belirli bir yaşa geldikten sonra aileleriyle değil tek başına yaşamak istemeleri mi ? Allah bana ömür verirse çocuklarım büyüyüp belli bir yaşa geldiklerinde ayrı eve çıkmak isterlerse asla engel olmam. ben şu an evli olmasaydım ben de 1+1 bir evde yaşayacaktım anam yok babam yok gidip kiminle yaşayacaktım, tek başına yaşayan insanları toplumsal tehlike olarak görüyorlar demek ki, bir söz söylerken insan düşünür ucu nereye dokunuyor diye.

yasayan yanliz yasasin bana ne. Ama bende 1+1 lere 1+0 lara karsiyim. eskiden 2+1 satilan paralara smdi 1+1 satiliyor. heryeri studyo dairelerle dolduruyorlar, cok manyak paralara satiyorlar, e ragbet de gorunce bu kez 2+1 ler daha da pahalaniyor.
hepsini 2+1 yapsinlar, daha az para kazansinlar. uyuzlar. sinir geldi.

Korku imparatorluğu kurmam gerekirken, kumpasa gelip pembe kalp dağıtıyorum, kesin patron gaza geleceğimi düşünüp koymuştur bu kalpleri, ne şeker kadın imajı çizilmek isteniyor.
Sevgi pıtırcığı olmamalıyım, önümüzdeki 6 için seçim projelerimizin üzerinde çalışalım senle, bu böyle olmayacak Hanım:KK12:
inceledimde patron kazanmış nasıl kazanmış acabaao_Oo_O ben patronu hiç görmüyorumki buralardaa cımbızla daima sen buralardasınn topiklerdeyiz tartışıyoruz rüzgarından anlıyoruz geldiğini geleceğini..ayy bu enlerr çok eğlenceli olacakk:KK49::KK49:

yasayan yanliz yasasin bana ne. Ama bende 1+1 lere 1+0 lara karsiyim. eskiden 2+1 satilan paralara smdi 1+1 satiliyor. heryeri studyo dairelerle dolduruyorlar, cok manyak paralara satiyorlar, e ragbet de gorunce bu kez 2+1 ler daha da pahalaniyor.
hepsini 2+1 yapsinlar, daha az para kazansinlar. uyuzlar. sinir geldi.
buda doğru vallaa.

X