Aile Apartmanında Oturmak İstemiyorum:(((((

10 yaş fark var aranızda ve 10 yıldır ailesinden uzakta. 22 yaşında hayatının baharında biriyle evlendiğinin farkına varsın ve ailesinin içine pat diye sokmasin hayat arkadaşını.

32 yaşına gelmiş adam neden bu yaşa kadar para biriktirmemis. ?
Karımla biriktiririm diye hayalleri mi varmış ?

Aile apartmanında oturmayı ben de istemezdim uzak durmak en iyisi ama erkek arkadaşınız eğer gerçekten dediği gibi maddi olarak düşünüyorsa haklı,nedeni de şu; Turizm bölgesinde oturuyorum,arkadaşlarımın hemen hemen hepsi ülkenin çeşitli yerlerinde turizimci ve gerçekten durumlar kötü,daha geçen gün yeni evli olan arkadaşlarımız çok bilindik bir otelden çıkarıldılar ve maalesef iş olanakları eskiye göre çok düşük. Fakat eğer sadece ailesine yakın olmak için orda oturmak istiyorsa ozaman işler değişir,yani herşeyi ince ince tartıp o şekilde karar vermeniz lazım çünkü evlilik çocuk oyuncağı değil,yaşınız daha çok genç yazık olmasın.

Maddi gerekçeler neymiş?

Tam olarak ne iş yapıyor bilmiyorum da turizmci adam ortalamanın üzerinde kazanca sahiptir, kirayı dert etmesin bir zahmet.

Güzel yani davar kötü yanıda var bende suan aile apartmanindayim kaynanam eltilerim yakinda sonuncu eltimizde geliyor 4 elti olucaz yani bencede güzel değil zor anında iyi oluyor yardım birbirine ama onun dışında fesatlik dedikodu birbirini cekememe bi kıskançlık ayyy bazen felaket gibi en güzeli uzak olup iyi olmak ....

Cok kotu bi durum.benim konularimi okusan bende alt ust oturacaktim kabul etmedim.olmuyor gercekten.yinede hayirlisi.

sakın ama sakın oturma derim hatta bırak aynı apartmanda oturmayı yakınlarında bile oturma. ne kadar uzak olursanız o kadar tatlı ballı sohbetiniz bağınız olur. ama öbür türlü ister istemez yüz göz olucaksınız. emri vakiler yapılacak. elinizi verince kolunuzu kaptırıcaksınız. eşinize dert yanmaya kalkasanız aman canım nolucak onlar benim ailem onlardan zarar gelmez deyip sizi geçiştirecek. o 2 yıl hiç bitmeyecek sonra çocuk olunca ailem sana yardımcı olup deyip çıkmaktan vazgeçecek vs. vs. bunları eşinin ailesine 2 sokak uzaklıkta oturan 8 aylık bir gelin yazıyor tatlım kimbilir benim daha görüp geçireceğim neler yaşanacak. o yüzden sen sen ol sakın kabul etme.

Benim kocamda evlenmeden once dogru duzgun evde kalmamis evelenikten sonra kiymete biniyor analari. Biz ayni katta oturutoruz anamda anam diye delirtiyor beni evlendikten sonra kiymetleniyor analari soyleyim

Hala bu konuyu nasil soruyorsunuz ?Burda acilan konularin buyuk cogunlugu zaten bu yakin oturma ya da beraber oturmadan kaynaklı.Karsilikli oturan biri olarak soyliyim hayatimin hatasini yapmisim bunu kabul etmekle.Bir de biz kendi paramizla ev aldik dibinden.Keske benim de gözümü acsalardi o donem esimin lafina kandim.Ne oldu biliyirmusun son 10 yilim kv yüzünden esimle kavga gurultuyle gecti geciyor evi sattirip kurtulmaya calistim esim bi ikna oluyor gibi sonra vazgeçiyor..Simdi umudum sehir degistirmek.Umuyorum biriki yil icinde bu sehirden kurtulacağım.Gelenim gidenim aldigim ettigim cocugum gezmem herşeyim sorun oldu kv ye..Sakin sakin sakin...yapma bunu kendine.

Eğer zorla yada 2 sene diye seni kandırarak aile apartmanında oturtacaklarsa evlenme...

Daha 22 yaşındasın, evlenmek için çok zamanın var...

Ben de mecbur kalıp aile apartmanında oturanlardanım. benim kv. kp. sorun çıkarmayan bize karışmayan kendi hallerinde yaşlı insanlar. Zorunlu olmadıkça gelmezler. Bizi çağırmazlar, benden bir beklentileri olmaz. Ama yine de imkanım olsa taşınırım. Beni geren durumlar oluyor. Sen de eğer maddi olarak zora düşmeyeceksen kabul etme.

O aile apartmanına girdin mi bir daha çıkamazsın net söylüyorum 2sene falan hikaye..

Ailesinden 10 yıldır uzakta bekar hayatı yaşıyor işine yakın bir yerde yani ailesine çok bağlı biri olduğunu söyleyemem

Peki aile apartmanında nasıl yaşayacakmış?

Sadece okulun bitene kadar iki yıl yaşarız o kadar kira vermektense para biriktiririz çok şey yaparız diyor

İki yılda ne para biriktirip de çok şey yapacaksınız acaba?

Hiçbir elle tutulur yanı yok, kusura bakmayın. 32 yaşında turizmci, 10 yıldır da tek başına, bir birikim yapamamış mı da sizi getirip aile apartmanına sokuyor? Yemiş, içmiş, gezmiş. Kriz, parasızlık, borç, 32 yaş, düğün kredisi, aile apartmanı...Ama 2 yılda para biriktirip çok şey yapabilirmişsiniz! Bekarken çalışıp biriktiremeyen, şu krizde evlenip düğün borcu öderken ne parası biriktirecek acaba? Bu yaşa kadar boşa hayat yaşamış, ceremesini siz çekeceksiniz.

Aile apartmaninda oturmak pişmanlıktır..
Sürekli bir yere giderken haber vermek zorundasın.. evde bir ton adam varken senin dışarı alışverişine çıkman.. sen evde yokken evine anahtarla girilmesi ben anlıyorum.. illa sorun çıkıyor eşime göre bir sorun yok.. birşeyi sormadan sürekli Bos boğazlar kayınvalide ayrı görümce ayrı milletin özelinden banane.. iki tarafa da ne kadar uzak o kadar tatlı olursunuz.. kendi evinde otururken bile diken üstünde oluyorsun acaba gelecekler mi diye !!
Uğrasan olmaz uğramasan olmaz..
herkes herşeyi biliyo bütün özelinizi erkekler bile üstüne yorum bile yapılıyor.. işin kısacası oturmayin kabul etmeyin.. bir gün inşallah kurtuluruz aynı apartmanda oturmaktan !

2 yıl olur 10 yıl, aç bak burdaki altlı üstlü oturan gelin konularına, asla kabul etme gerekirse yolları ayır, sülale apartmanında olmazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…