Aile Apartmanında Oturmak İstemiyorum:(((((

Ve işte yıllar sonra konu sahibi olarak buraya dönüyorum

2017'de yazmışım mesajı. Yıl 2025. O zamanlar 22 yaşında genç bir kızdım. Şimdi 31 yaşında, bir kız evladı olan bir anneyim ve kızımın uyku sorunlarıyla ilgili buraya yazmaya niyet etmişken eski yazımla karşılaştım

Arkadaşlar o herif ile ev konusunda anlaşmış hatta Sultanahmet bölgesinde kiralık evimizi tutmak üzereydik ki nikahımıza bir ay kala herşey bitti. (HAYATIMIN EN GÜZEL KARARIYDI BE)

Ev mevzuları dışında, hali hazırda zaten epey bir sorunumuz vardı. Psikopat, geçimsiz, iğrenç bir insandı kendisi ve zaten mütemadiyen kavga ederdik. Gencecik toy bir kızken insan böyle aklı selim düşünemiyor işte.

Aradan bir kaç yıl geçtikten sonra ilk görüşte aşık olduğum, benden iki yaş küçük güzel bir beyenefendi ile evlendim, okulumu bitirip Adıyaman'a İngilizce öğretmeni olarak atandım. O da benimle oraya geldi. Depreme yakalanıp, kabusu yaşayıp İstanbul'a geri donduk, gorevime buradan devam ediyorum. Bir kızım ve mutlu bir evliligim var. Elhamdulillah

Aile apartmanında özeliniz olmaz.

O salakoyla evlendiğini düşünmüştüm. Öyle bir güncelleme beklemiştim, neyse ki olmamış.

Düğüne az bir zaman kala elaleme, aileye rezil olmamak düşüncesiyle böyle salakolarla koşarak evlenenlere örnek olacak bir hikaye ama örnek alan olmaz.

Kabul etme.

Tebrikler. Böyle paylaşımlar güncellemeler yapın ki adamlardan görmediği eziyet kalmadığı halde ilişkime emek verdim diyen genç kızlar okusun ders alsın. Ayıların peşinde heba olmaya meraklı çok var var burada. Ben onu düzeltirim sevgimiz her şeyi aşar diye diye köle zincirleri takıyorlar boyunlarına haberleri yok.

Iki yıl falan dis sıkılmaz hayatım çünkü aile apartmanina giren cikamaz o bi bahane o meseleyi bi geç aklin varsa aile apartmanina gitmek evlilikte huzuru mum ile ararsin simdi iki sene falan diyip geçiştirecek ayiya dayi diyecek iki sene sonra da cikmayacak ki cikmaz kendi dairesi imis akil ve evlilik sagligin icin aile apartmani olmsz

Şükürler olsun genc kızlarımız okusun

Aile apartmanina girersen 10 seneden evvel cikman zor .kinu ekonomikse yasin cok kucuk 2 sene sonra mezun olunca evlen .Buyuk abisini falanda katistirma direk ailen konussun aile apartmani olmaz durum yoksa iki sene bekleyin kizimizda ise girsin oyle evlenin desinler .Aile apartmanina giripte cikmayi hayal etme sakın . Sonradda cocugumuz olur bakarlar yardimci olurlar baslayacak ve hic bitmeyecek .

Şöyle aklı başında kadınları görünce hayata karşı umudum artıyor helal olsun size güncellemenizi okuyunca ferahladım

Ben de tam bu eski konuyu okurken sizin aktif olduğunuzu görünce son durum nedir diye soracaktım ama siz güncelleme yapmışsınız. Nikaha 1 ay kala ayrılarak çok iyi yapmışsınız. Kızınızla ve eşinizle bir ömür boyu mutluluklar dilerim. konuyu okurken o kişiyle evlendiniz sandım. Böyle mutlu hayat hikayesi okumak çok güzel mutlu etti beni.

İnsallah oturmamıssındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…