Ayrilmayi goze alin ,asla gitmeyin ,evlenip bosanmak ,arada yasanan sorunlar daha kotu ,
Guzelce istemediginizi zorlamamasini rica edin ,iyi niyet varsa o dairenin kirasiyla kendinize bir ev tutarsaniz sorun olmaz
Valla ben bir aile apartmanında oturan biri olarak kesinlikle oturmamanızı tavsiye ederim .
Gelene gidene laf ederler biri gelir öteki aa bak onu çaģrıyor beni çağırmıyor der
Hergün sizde toplaşırlar kendi evinizde oturacak yer bulamazsınız sürekli hizmet beklerler birinin evine gidince öteki bana gelmedi bak görüyormusun der sürekli sorun olur
Ben çok şey yaşadım başkasının yaşamasını istemem eşimle birbirimizi çok seviyoruz çok mutluyuz ama başbaşa kaldığımızda ama gel gör ki aynı evin içinde sadece uyurken başbaşa kalabiliyoruz her gün kuzenleri kardeşleri bizdeler ve hepsi erkek bekar inanırmısın gece 3lere 4lere kadar oturduklarını biliyorum hasta olursun dinlenemezsin uzanıp koltuģa yayılmak nedir ya ben buna hasretim bir arkadaşım bir akrabam gelse hemen damlarlar resmen kendi evimde misafir gibiyim ya anlatacak çok şey var ama anlatsam roman olur kısacası kesinlikle tavsiye etmem
Malesef o arkadasinda nisani bozuldu ,kv kp aglamis bayilmis hasta olmus ,nisanlisida ev burada aileminuzemem demisNickini hatırlamıyorum, hatırlayanlar etiketlesin lütfen.
Bir arkadaş konu açmıştı kısa süre önce, o ikna etmişti. Onun taktiğini uygula.
Aileniz net olsun bu konuda ,madem siz ikna edemiyorsunuz ,şu an zaten kendisine ait olan ev kirada o almıyor şu an kirayı. ben de aynı şeyi söylüyorum kirasını alırız biraz da biz veririz diyorum. 600 tl kira geliri var o evin.istediğimiz gibi bir ev tutacak olsak tüm masraflarıyla İstanbul şartlarında 2000 tl gidiyor. ikimizin toplam geliri 4000 tl yi buluyor yani çok ekstrem bir durum olmazsa inanıyorum ki geçiniriz. O gururundan madem biz onları reddedip evlerinde oturmadık beğendik kirasını da alamayız diyor o kadar sinir bozucu ki. Bu sefer ben kötü oluyorum ailesine karşı daha evlenmeden. İnanın az önce yine konuştuk yine tartıştık turizmden başka bir mesleği yok ülkenin durumu ortada bir şey olursa bir ay kirayı ödeyemezsek naparız diyor. gerçekten iki gün sonra istemeye gelicekler ve ben çok yıprandım(((( ailemin de karşı olduğunu söylemiştim. istemeye geldiklerinde açık açık söyleseler aile büyükleri uygun olmaz mı? olmayacaksa da olmasın bu iş o kadar da kararlıyım.
Malesef o arkadasinda nisani bozuldu ,kv kp aglamis bayilmis hasta olmus ,nisanlisida ev burada aileminuzemem demis
Malesef o arkadasinda nisani bozuldu ,kv kp aglamis bayilmis hasta olmus ,nisanlisida ev burada aileminuzemem demis
Aaa hadi ya benim son durumdan haberim yoktu.Malesef o arkadasinda nisani bozuldu ,kv kp aglamis bayilmis hasta olmus ,nisanlisida ev burada aileminuzemem demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?