Aidat vermedi diye sinemaya goturmeyen ögretmen

Whatsapp konusmalari bir delildir. Bence biran once şikayet edin.

Bazi arkadaşlar konuyu anlamadi galiba. Konu aidat istenmesin degil, konu aidat için insanlari utandiran rezil etmeye çalisan bir insan. Acısını birde çocuktan çıkarmaya çalışmış. Ona gore yorumlari yapalim.

Bazi arkadaşlar konuyu anlamadi galiba. Konu aidat istenmesin degil, konu aidat için insanlari utandiran rezil etmeye çalisan bir insan. Acısını birde çocuktan çıkarmaya çalışmış. Ona gore yorumlari yapalim.
Ogretmeni sistem bu hale getirdi. Konuyu anladik. Diyoruz ki para toplamak ogretmenin gorevi degil. Ogretmen veliyle para icin karsi karsiya getirilmemeli. Getirilirse boyle olur. Bikti cunku ogretmen,yillardir ayni eziyet.

Ogretmeni sistem bu hale getirdi. Konuyu anladik. Diyoruz ki para toplamak ogretmenin gorevi degil. Ogretmen veliyle para icin karsi karsiya getirilmemeli. Getirilirse boyle olur. Bikti cunku ogretmen,yillardir ayni eziyet.
Hanimefendi buraya ayni sistemden mağdur ögretmenler de yorum yapiyor. Hepsi bıkmış ama hangi birinin karsisindakini eziklemeye utandirmaya hakki var ?

öğretmen eminim meslek aşkıyla yanıp tutuşan biridir o yüzden maddi durumu olmayan veliyi herkesin içinde rezil etti değil mi?

meslek askiyla tutuşmak nasil oluyor bi desene sen? ogrencilerin parasini karşılayıp geziye goturmek mi?
bak burda bi akıl taşması yaşıyorsun farkindayim. ogretmen bozuntusuyla, meslek aşkını cok iyi biliyorsun. vakit kaybetme de git okullara bağış yap ozaman

Hanimefendi buraya ayni sistemden mağdur ögretmenler de yorum yapiyor. Hepsi bıkmış ama hangi birinin karsisindakini eziklemeye utandirmaya hakki var ?
Bu kadar yuklenilmemeli ogretmene. Ogrenci aidat vermez idare ogretmene yuklenir,okul aile birligi ogretmene yuklenir. Siz onlar arasinda gecen konusmalara hic sahit oldunuz mu? Ogretmenleri para toplayamadi diye asagilayan okul mudurleri var. Bunlar hep yasanan seyler. Karsi karsiya getirilirlerse boyle olur iste. Ogretmenin gorevi degil para toplamak. Bikan insan her seyi yapar. Yildirilan insan her seyi yapar. Ogretmen de etten kemikten bir insan,

Yani size göre müdür öğretmeni aşağılarsa öğretmen de hırsını minicik çocuktan çaresiz veliden çıkarır öyle mi? Okudunuz mu koca koca insanlar utana sıkıla birşey teklif etmiş ve yerin dibine sokulmuşlar. Zorunlu olmayan bi parayı evine ekmeği zor götüren insan nasıl ödeyecek?

her şeyi öğretmen yapsın öğretmen kim ki!

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Ögretmeni de haklı çıkardınız bravo.
Ögretmen insan da ailesi aidat vermedi diye utandirilan cocuk ne peki?

Bende ilkokulda aidatla fotokopi parasını verince öyle rahatlardım ki bildiğin psikolojik baskı yaparlardı müdürle müdür yardımcısı ...Aidatını verenlere daha iyi davranırlardı ..Bak nasıl bilinclatimda kalmış siz deyince yıllar sonra hatırladım..

Size katiliyorum. Bu hanimefendi ögretmenle ayni zihniyette. Ilkokulda basima geldi aidat veremedik diye ailelerimiz serefsiz oldu.Okula posetle giderdik kiz kardesimle cantamiz yoktu bizim. Bazi insanlar yokluk bilmiyorlar ki.

Bağış yasak değil mi ya?
Bizim okulda da inatla ve ısrarla isterlerdi, asla aileme bile söylemezdim. DEVLET okulu bu, ücretsiz eğitim hakkım var, anayasa madde 42
Rezalet ya..
Yazın BİMER'e. Ceza almasa bile tadı kaçar, daha dikkatli davranir

Hemen milli eğitime şikayet et . Olur mu öyle rezillik ya ? Ne aidatı hangi aidat ? Yasak bir kere .. ben o çocuğun annesi olsam okulu yikmistim şimdi ..

Kadının biri de 100 lira verip ,kalan yüz lirayı veremeyeceğini ,onun yerine temizlik yapabileceğini söylemiş ya ,ciğerim söküldü. . Onları bu duruma düşürüp rencide edenler bin beter olsun .aç gözlü i. ler

Işini hakkıyla yapan öğretmene saygım sevgim sonsuz. .
Lakin o çocuk bunu hiç bi zaman unutmayacak 24 yaşına gelsede unutmayacak! O minicik yüreğine üzüldüm..
Benim ilkokul hocamda bizi sürekli döverdi soruyu bilemeyince, yanlış yapınca , sınıfta bir kişi ödev yapmasa bile hepimizi döverdi. Cocuklugumun travması 24 yaşına geldim hala unutamadım o hocayı ve yaptıklarını.. Miniklerimizi , fiziksel şiddet psikolojik siddetten korusun Allah

Konunun gerçek olduğunu nereden biliyorsunuz da bu kadar öğretmene yükleniyorsunuz anlamadim. Daha bir kişi öğretmenin bundan ne çıkarı olur yazamamis ama herkes vurun abaliya maşallah. Burda şikayet eden öğretmenler bile biz toplantılarda söylemiyoruz aidat vs demiş. Tek gariban öğretmeni buldunuz herhalde çünkü okulun gelir gider işlerinden sorumlu da o ya!!! Biraz mantık ya biraz.

Kimsenin öğretmenlik mesleğini yapanlara genelleme yaptığı yok ki. Tabiki tüm öğretmenler böyle değil. Bahsettiğimiz konu sahibinin anlattığı veliyi ve öğrenciyi inciten kişi. Ve buna da hakkı yok. Konu da gercek değilse zaten öyle bir öğretmen de yoktur

ama herkes var gibi yazmış..ki konu sahibine iki soru sordum daha o buradayken iki soruya da cevap vermedi daha çok kendi gibi yazanlara cevap vermiş. Garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…