öğretmen yiğenimi o 50 tl için tüm okulun gittiği sinemaya götürmemiş
Really??Komşumuzda 100 lira vermiş veli toplantısında 100 lirasını veremeyecegim. Onun yerine haftalık gelip sınıfı temizlesem olur mu diye sormuş.
Dark ama etkinliğe katmamak nedir.Cocuga uzuldum
Veli ile ogretmeni bu sekilde karsi karsiya birakan duzene ne diyecegimi bilemiyorum. Ogretmeni tahsilatci haline getirdiler artik. Onlar da memnun degillerdir artik bu durumdan.
Yok zaten hakli gormuyorum ben. Biktilar diye dusunuyorum kim olsa o bikar. Bana ne yani ogrencinin parasindan varsa da yoksa da. Aidat toplamak nedir? Ne kadar asagilayici bir durum ogretmen acisindan. Onu dusundum sadece.Dark ama etkinliğe katmamak nedir.
Müdür bile gelse şu öğrencini götüremezsin dese hiçbirimiz gitmiyoruz derim.
Ögretmende suç.
sadece aidat verenlerin katılabildiği bir etkinlikmiş demek. Kim bilir kaç çocuk gözü yaşlı kaldı o gün.Paralı bir etkinlik miydi?
O nasıl oluyor anlamadım. Bütün okul sinemaya gidip gitmeyenleri sınıfta tek başına mı bıraktılar? Daha önceden gidemeyeceği haber verilip evde mi kaldı? Yani sinema parası verenler gitti de çocuk size söylemeyi unuttu belki...sadece aidat verenlerin katılabildiği bir etkinlikmiş demek. Kim bilir kaç çocuk gözü yaşlı kaldı o gün.
Aynen öyle. İnsanın siniri bozuluyor. Ben niye para isteyeyim insanlardan. Utana, sıkıla bir kere zar zor söylüyorum dönem başında. Sanki kendime istiyorum. Ya devlet kendi toplasın gelire göre, zorunlu ya da veliden bağış falan beklenmesin. Tüm masraflar karşılansın.Yok zaten hakli gormuyorum ben. Biktilar diye dusunuyorum kim olsa o bikar. Bana ne yani ogrencinin parasindan varsa da yoksa da. Aidat toplamak nedir? Ne kadar asagilayici bir durum ogretmen acisindan. Onu dusundum sadece.
Bakamayacaklarsa su okullara tumden kapatip gitsinler yetkililer de kurtulalim.