Keşke herkez yaptıklarının cezasını yaşarken ödeyebilsede öteki tarafa birşey kalmasa
Sorun arkadaşın sorunu ister eder helaal, ister etmez helal
:1no2:bencede bu kadar gaddar olmamalısın canım afetmek allaha mahsusdur.benim babamda kanser hastalığından öldü.o kadar çok şey geride bıraktıki mesela düşünsene onun yerinde oldunu o belki çocugunun dogdugunu göremeyecek cocugunun ilk yürüyüşünü ilk gülüşünü ilk baba deyişini senin yasadıklarınıda anlıyorum ama sende bi gün bunları unutup yeni bi hayat kuracaksın zamanla yaranı kapatacak eşin çocukların olacak.ama o o ise arkasında yasayamadıklarını ve yasatamadıklarını bırakacak.sunu hiç bi zaman unutmaki KİN beslediğin sürece hayatına yön veremezsin ve körelirsin zamanla sende o insanlar gibi acı çekersin.MERHAMET İNSANI YÜCELTİR.bence hakkını helal et güzel kardesim insan olana bu yakışır
Affetmek iyi insanlarin intikamdir.....bunu unutma arkadasim...a.s
Oyyy!!! Canım ya - yaşadıkların kanımı dondurdu.
Örf - adet - gelenek - görenek birbirine karışmış durumda.
Hangilerine sıkı sıkıya bağlı kalmalıyız - hangilerini esnetmeliyiz -
hangilerini terketmeliyiz bilemez hale geldik.
Sana bunca yıl azap çektiren birinci dereceden yakınların - canların
Atalarından bunu öğrenmişler. Bu onlara ezberletilmiş - beyinlerine
kazınmış - bunun doğru olduğuna inandırılmış. Suçları örf adetlerine
sıkı sıkıya bağlı olmaksa - bu suçu göğüslerini gererek uygulayabilirler
elbette. Hayata senin gibi geniş bakamamışlar ki seni anlasınlar.
Peki senin günahın neydi? Burunlarının önünden öteyi göremeyen
ailene - hayata daha geniş bakabildiğini anlatamamak mı?
Tatlım yaşadıkların seni güçlendirmiş - zor da olsa direnmiş ve
kazanmışsın. Umarım bundan böyle en kısa zamanda geçmişin yaralarını
onarır - hakettiğin güzelliklere kavuşursun. Herşey gönlünce olsun.a.s.
asıl suç aile büyüklerinde..
ama yorumları okuduğum kadarıyla bir soru sorulmamış size...
sizi seven gencin elinde ne gibi kozları vardı ki,
sizi tehdit edebildi,ben bunu çok merak ettim..??
sevgiler...
Benzeri lisede bir arkadaşımın başına gelmişti
Okulun en başarılı kız öğrencilerinden biriydi arkadaşım
Yalan olmasın teyze oğlumu dayı oğlumu tam hatırlayamıyorum şuan
Saplantılı bir şekilde aşık olmuş arkadaşıma
Kaçırmaya kalkmalar neler neler
Çokta uzatmak istemiyorum ama
Kızı kurtaramadılar bir türlü
Karakollukmu olmadılar ama adam saplantılı derecesinde manyak hani şu gazatelin 3 üncü sayfalarında yazanlar masal değil yani arkadaşlar başına gelmeyen bilmez
Birgençkızın hayatını mahvetti bu manyak
Kız okuluna devam edemedi
Hatta inaırmısınız formalite icabı nikah kıydı yeterki peşini bıraksın o manyak diye düğün bile yaptılar karadenizin bir köyüne gittiğini söylediler enson
Sonra nemi oldu
Sonra hiç haber alamadım ondan
Çok azimli bir kızdı ve çokta iyi bir insan
Şuan ne yapıyor acaba
bence tanricilik oynamanin anlami yok islamda hayrin ve serrin Allahtan geldigine inanma esasi vardir her aci ceken ah etse ortada saglam insan kalmazdi sozleriniz hos degil yakisiksiz onun kanser olacagi anne rahmine dustigu an yazilmistir tabi once Allah sifasini versin cok genc cunku.......................sonucta direnip ona evet dememissiniz burda kendinizi suclayacak birsey yok ilahi bir varlikta degilsiniz ki her dileginiz baskasi uzerinde boyle etki edecek merak etme unutursun bu olayi hayat senin icin yeni baslamis drama dokmenize gerek yok bakin sorulara cevap vermeyede baslamissiniz normal hayata donmussunuz artik size dusen akrabaniza sifa icin dua etmek
Karcım yaşadıklarına inanamadım, sana tek diyeceğim şu olacak; bu aşamadan sonra onu bağışla ve hakkını helal et lütfen, ayrıca okumak için geç kalmış değilsin, açıktan okuyabilirsin ve kendine yeni bir yön çizebilirsin...Hayat çok uzun değil, dünü konuşuyoruz, bugünü yaşıyoruz ve yarını düşünüyoruz, bu sözü düstur edinerek yaşamına bir yön ver ve dünü unut, bugüne ve yarına bak canım benim...21 yaş hayatın başlangıcı sayılır.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?