benım dılegımonun kanser olması degıldı.. ben olayı dramada dokmedım arkadasımsadece yasadıklarımız paylasıdım herşeyın rabbımden oldgnu blılıcek yaşadyım..normal hayattayım hayatıma devam edıcem de tabııkıde ama kalbımde bır yara ver ve kanıyo durmadan onu paylasdgm ıcın dramaya cevırdnz ya olayı sagolun..
size çok kötülük etmiş olabilir canım ama bir kişinin hastalığı yüzünden sevinmeniz düşündürdü beni hayatı kararmış zaten
Hak etmis öylemi???
O zaman demekki konu sahibi arkadasimizda cektiklerini calinan cocuklugnu hak etti...o zaman sende bende yasadigmiz tüm olumsuzluklari hak ettik..öyle mi??
Ufacik mahsum cocuklar kanser denilen illet hastaliga yakalaniyor...Anneleri kanli gözyasli döküyor..hak ediyorlar demekki öylemi??
Güzelim...kim neyi hak etmis ne yapmis Allahtan baska kimse bilemez helede sen ben hic bilemeyiz...
Ben yinede tüm kabahati aile büyüklerinde görüyorum...ve o gence cidden üzüldüm...allah sifasini versin...Ayrica tekrar söylüyorum ben olsam aff ederdim...onun vicdani rahat etsin diye degil...kendi ic huzurum icin yapardim bunu...
Hem sen ben aff etmisiz ne yazarki...önemli olan Allah (C.C.) aff etsin....
Benzeri lisede bir arkadaşımın başına gelmişti
Okulun en başarılı kız öğrencilerinden biriydi arkadaşım
Yalan olmasın teyze oğlumu dayı oğlumu tam hatırlayamıyorum şuan
Saplantılı bir şekilde aşık olmuş arkadaşıma
Kaçırmaya kalkmalar neler neler
Çokta uzatmak istemiyorum ama
Kızı kurtaramadılar bir türlü
Karakollukmu olmadılar ama adam saplantılı derecesinde manyak hani şu gazatelin 3 üncü sayfalarında yazanlar masal değil yani arkadaşlar başına gelmeyen bilmez
Birgençkızın hayatını mahvetti bu manyak
Kız okuluna devam edemedi
Hatta inaırmısınız formalite icabı nikah kıydı yeterki peşini bıraksın o manyak diye düğün bile yaptılar karadenizin bir köyüne gittiğini söylediler enson
Sonra nemi oldu
Sonra hiç haber alamadım ondan
Çok azimli bir kızdı ve çokta iyi bir insan
Şuan ne yapıyor acaba
arkadaşlar nasreddin hocanın bir fıkrası vardır..
hepiniz bilirsiniz hırsızın hiç mi suçu yok diye...
burda bu fıkra aklıma geldi..
allah aşkına yaa
adam kanser olmuş diye nerdeyse kızı yerden yere vurucaksınız
bu kızın açısından bakalım olaya
kız okuyamamış,hayatı zindan olmuş hasta ruhlunun biri yüzünden..
hala o adama nasıl acıyor sunuz?
kız zaten oh iyi olmuş falan demiyor ki..
hakkıı helal etmekte okadar kolay değil ki..
allah aşkına ya biraz da olaya kızın açısından bakın
Özlemcim sende bir problem falan yok.:1hug:..hepimizin farkli bakis acilari var....hepsi bu..
Herkes yasadigni bilir..dogru....Herkesin derdi kendine büyüktür...ammennah...lakin insanlar ne acilar ne zulümler..ne musibetler yasiyorken..konu sahibi arkadasimizin yasadiklarini bu denli dramatiklestirmesi inanki bana cok tuhaf geldi...kusura bakmayin lüften ama benim sahsi fikrim bu...
Henüz 21 yasinda hicbirsey kaybetmis degil...tüm gencligni bir zalimin ocaginda söndürenler ne yapsin.??
Insan her haline sükür etmeli..neticede bu olaydan kurtulmus ve kendine bir yol cizmis..a.s.
Onun ahi tuttu diye kanser olmadi o genc...ana rahmine düstügünde zaten alnina yazilmis onun bu hastalik...
Ayrica hakkini helal edermi etmezmi onun bilecegi is tabiki..Ben sadece ben olsam ederdim diyebilirim...
ama sizde onun ne acı ne zulüm yaşadığını bilemezmisiniz ki?herşeyi yazmayabilir..ayrıca onun yaşadığı bize dert gelmez,ona dert gelir.sizin yaşadığınız size dert gelir bana gelemez.)
ana rahmine düştüğü zaman alnına yazılmış bu hastalık diyorsunuz ama 'kim neyi hak etmis ne yapmis Allahtan baska kimse bilemez' diyorsunuz.ana rahminde yazıldığınıda bilemeyiz..belki öyle belki arkadaşın ahı.
birde Allah insanlara akıl vermiş mantık vermiş.aklını kullanarak seçeğin yollar seni çok farklı yollara sürükler.kader vardır ama herşeyede kader diyemeyiz bence.
bir de bende olsam helal etmezdim..oooohhh ne güzel sen herşeyi yap yap,sonra basit birşeymiş gibi gel helal et de..o zaman herkes kötülüğü yapar sonra helallik isteer,vicdanı rahatlar,kendince sorumluluk ondan kalkar..herkese hak ettiği değeri vereceksin,fazlasını değil yoksa tepene çıkarlar ve hayatta birileri ,sürekli sana olumsuz şeyler yapar.nede olsa affeden çok,o da affeder der
Burda yazilandan ibaret yorum yapabilirim sadece....müneccin degilm güzelim..
Yasadiklarini bilemem tabiki yazdim bunu kac defa.....gelmis ve gecmis..önemli olan budur...kurtulmus neticede...kurtulamayanlarda var..
Sen affetmezsin ben aff ederim...herkesin kendi vicdanina kalmis birseydir bu...
kötüye bişi olmaz
böyle insanlara acımayacaksın..
en basıtı yapdgnız ve sızın ıcın ıyı olcak bısyı başkasının duymasını kattıyen ıstemedgnız bısıyı duysa ve herkese solerım derse napardınız..kı bu sızı hep takıp eden bırı olsa herşeyınızı bılse..
en basıtı yapdgnız ve sızın ıcın ıyı olcak bısyı başkasının duymasını kattıyen ıstemedgnız bısıyı duysa ve herkese solerım derse napardınız..kı bu sızı hep takıp eden bırı olsa herşeyınızı bılse..
size çok kötülük etmiş olabilir canım ama bir kişinin hastalığı yüzünden sevinmeniz düşündürdü beni hayatı kararmış zaten
arkadaşlar nasreddin hocanın bir fıkrası vardır..
hepiniz bilirsiniz hırsızın hiç mi suçu yok diye...
burda bu fıkra aklıma geldi..
allah aşkına yaa
adam kanser olmuş diye nerdeyse kızı yerden yere vurucaksınız
bu kızın açısından bakalım olaya
kız okuyamamış,hayatı zindan olmuş hasta ruhlunun biri yüzünden..
hala o adama nasıl acıyor sunuz?
kız zaten oh iyi olmuş falan demiyor ki..
hakkıı helal etmekte okadar kolay değil ki..
allah aşkına ya biraz da olaya kızın açısından bakın
canim seni cok iyi anliyorum, benim de baba tarafim dogulu benim de halaminogluyla evlenmemi istediler daha cocuk yasimda.. cok uzulmustum babam cok zorluyordu hic tanimiyordum halaoglumu o doguda yasiyordu.. babasi geldi bize benim oglum da seni tanimiyor dedi ama evlenin oglum avrupaya gelsin hayati kurtulsun dedi ben cok sinirlendim, dayilarim da bu olayi duyunca tepki verdiler ve sonunda kapandi konu ama ben de cok agladim canim ..
hem senin kuzeninde hakkin var mi ki hakkini helal et demeye geliyorlar.. bosver hic takma kafana dusunme bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?