benım dılegımonun kanser olması degıldı.. ben olayı dramada dokmedım arkadasımsadece yasadıklarımız paylasıdım herşeyın rabbımden oldgnu blılıcek yaşadyım..normal hayattayım hayatıma devam edıcem de tabııkıde ama kalbımde bır yara ver ve kanıyo durmadan onu paylasdgm ıcın dramaya cevırdnz ya olayı sagolun..
olayin ozu ahim tuttu degil mi eline diken battida yada kredi kartina haciz geldide ondan mi ahim tuttu dediniz karsi taraf kanser oldu sizde kendinizi kotu hissetmissiniz gayet dogru anladim unutmayin ahim tuttu diye bir sey yok kader diye bi durum var basiniza gelen olaylar hosmu ASLA hakettiniz mi tabiki HAYIR ama herseyin ardindan hasta oldu geldi hakkini helal et dedi diye hastaligindan ahinizi sorumlu tutmayin demem bu kaderinde varmis bu hastalik cikmis size bunlari yapmis yapmayip kanatli melek olsaymis yine bu hastaligi yasiyacakmis dram iste burda basliyor bukadar istemediniz nefret ettiniz vs simdi niye kalbiniz kanasin sifa diler hakkini helal edersiniz baska bir yardima ihtiyaclari varsa kosarsiniz