Ya nasıl böyle olabiliyorsunuz... bu nasıl bir gaddarlıktır..
Yaşadıklarınız çok üzücü...ancak bu kadar kin güder insan:bbo:
Ölecek belki ama siz helallik vermiyorsunuz..
Hayatından ne çalındı, tecavüzmü etti, evlendide kapıyamı attı
Sizin adınızı kötü kadınamı çıkardı
Daha 21 yaşındasın hayata yeni başlıyorsun..
Şimdi bir düzen kurmuşsun
Sırf bu yüzden, bu oğlan yüzünden okuyamamış bile olsan
Şimdiden sonrada okuyabilirsin..
Çok çokk gencsin, o istemiş sen direnmiş ona varmamışsın
Ne bu hala beddua ediyorsun, hala helal etmiyorsun
Ölüm mü oldu candan bişeymi gitti...
En kötüsü ölüm değil mi....şu hayatta
Herşeye çare varda ölüme yok
Sense daha hayata yeni atılmışsın, sırf bu oğlana suç buluyorsun
Sanki hayatındaki bütün tersliklerin nedeni oymuş gibi
Sen biyerlere gelmek için belki az mücadele ettin
Takılmış kalmışsın buna.. o yaptı etti diye...
Ne yazık ki ben bu allaha yalvarırcasına ettiğiniz aha katılamıycam....:1no2:
Bu nasıl bir vicdansızlıktır yalnız anlamadım. Oğlu ne yaparsa yapsın sizin bir anneyi o kadar üzmeye ne hakkınız var. Kadın ölmüştür zaten evladının hastalığıyla. Anlıyorum çok çekmişsiniz ama böyle davranmanız gerekmezdi.
Bence hiç hoş değil. Allah yardımcısı olsun işallah düzelir.
Allah o kadar buyukki binlerce hamlar olsun binlerce sukurler olsun ona ...:Saruboceq:
bak gordunmu oteki dunyaya bile kalmamis kapina gelip senden af diletdi o yuce yaradan,.. yasananlar hic kolay degil ama simdiden sonrada onlar cekecek sen seyredeceksin , uzaktan izle be gulum hic uzme kendini .. pskolojik destek al yasin daha cok genc daha bebeksin sen hayatini istedign gibi yonlendire bilirsin bu olanlarda insallah babanada ders olur...
kalsın ben vicdansızolım bırazda annemı dıyosunuz benım annem neden uzuldu benım ıcın okadar annemde amcacocgla evlı bıgun yuzu gulmedı annemın hakkını kım verıcek bana ..ben anne uzmusum hee ınanmıyom sıze hanımefendı ben neler cekdım sımdı onlar cekyıo kanserın tedavısı var maddı durumlarıda ıyı o kurtulur ama kurtulana kadar annesı ceksın bıraz acımıyom artık..
Burda ah ceken aslinda o degil...halan amcalarin büyüklerin...o adam daha 14 yasinda bir cocuktu ...oda onlarin beynine aklina uydu...cahilerin icinde cahil kaldi bir bakima...
Allah sifasini versin...yazik gencecik insan daha..sana yaptiklarinin cezasini ceken halan cünkü rabbim onu evladinla siniyor...allah yardimcilari olsun...benneyaptımki
Gecen gecmis güzelim...geri getiremezsin...daha 21 yasindasin hayatinin baharinda...hic birsey icin gec kalmis degilsin...kendine bir yol ciz ve olanlari unutmaya calis...a.s
Hakkini cani gönülden helal edermisin etmezmisin bilemem lakin ben olsam ederdim...cünkü hastalik bu allah göstermesin herkesin basina gelebilir...
oğluna engel olmayıp da sana iftira atan halana da yazıklar olsun kardeşim. kes alakanı bu insanlarla!
gülsüm sultan yanlış okumuşsunuz. arkadaş bu halaoğlunun kendinden 8 yaş büyük olduğunu söylemiş. 14 yaşında bi kızın peşine takıldığında bu çocuk 22 yaşındaydı. hiç de çocuk değildi!! 14 yaşında bi kız kendisini sevmiyor diye elaleme rezil etmek de neyin nesi. bunu 7 sene devam ettirmek kız 21 yaşına gelinceye kadar da neyin nesi?? adam evlenmiş hala rahat bırakmamış kızı.
herkese soruyorum, siz sevginin ne olduğunu biliyormusunuz bayanlar? sevgi, gerektiğinde mutlu olabilmesi için çekip gitmektir!!!
bu adamınki saplantıdan başka hiçbir şey DEĞİL.
ben olsam ben de helal etmezdim kardeşim. 7 sene hiç haketmediğin, istemediğin halde küçücük yaşında sana bunları çektirmişler. adam evlenmiş hala rahat bırakmamış seni.
kanser olunca mı aklı başına geldi?
boşversene.
ölümden korktuğu kadar var. gencecik günahsız bir insana bu kadar çektiren birisi elbet korkar ölümden. ama ölümün de çaresi YOK!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?