Ahım tutar mı

Konudaki apla da sürekli beddua ediyodu. Hatta kocası bu yüzden soğumuştu. Dilinden hayır çıkmıyor sürekli beddua diye. Anladın sen.

Konudaki apla da sürekli beddua ediyodu. Hatta kocası bu yüzden soğumuştu. Dilinden hayır çıkmıyor sürekli beddua diye. Anladın sen.
Anladım da ben o olayı bilmiyorum. Bugün üye oldum. Kim bilir? Kadına ne yaptı? Kimse durduk yere ah etmez.

Canım benim, gözümün önünde yuva yıktılar yuva. Öyle de mutlu oldular ki. Birilerinin kıyamet ihtimali üstüne mutluluk kurma. Yıkılır o.
Onlar da zaten benimle henüz ayrılmadan sevgili oldular. Tek farkı evli olmamam mı? Kendin diyorsun bir yandan birinin kıyamet ihtimali üstüne mutluluk kurma diye. Anlamadım.

K kelebegm Seni destekleyen insanlara salak diye hitap etmen, üslubun ve konuşma şeklin yüzünden, bize bile beddua etmenden şimdi biz adama inşallah mutlu olur diye dua etmeye başladık farkında mısın
Yine o değil miydi bana birlikte olmadığı için bu kadar söyleniyor diyen?

Etmiştim tuttu da yine olsa yine ederim canımı yakanın canını yakarım o kadar..sana gelince evet ahın tutar

Onlar da zaten benimle henüz ayrılmadan sevgili oldular. Tek farkı evli olmamam mı? Kendin diyorsun bir yandan birinin kıyamet ihtimali üstüne mutluluk kurma diye. Anlamadım.
Birinin olası mutsuzluğunu kendi mutluluğuna temel yapma diyorum. Yani o mutsuz olacak ahım tutacak diye beklentiye girersen, ellerde yüzük yanak yanağa bir insta fotosu, kucakta bebek kırmızı kurdeleli bir whatsapp fotosu, eş dosttan gelen haber ile darma duman olursun.

Adam sana kötülük yapmamış sana kötülüğü anlatayım mı ben 27 yaşımda kimseyle ilişkisi olmamış biriydim birine aşık oldum adam benle zorla birlikte oldu ve sonrasında benden hiçbir şey bekleme ben seni sevmiyorum diyip beni her yerden engelledi ben çok ah ettim ama sonrasında başkasıyla mutlu düğün fotoğraflarını gördüm şuan kendi hayatıma bakıyorum yapacak hiçbir şeyim yok artık

Dinini de haddini de bilmiyorsun
Çok normal edep terbiye akıl fikir olmayınca gerisi de olmuyor işte
Kimse bana gelipte gel benle seviş demedi çünkü sokaktan it kopuk toplayıp sevgili diye koluma takmadım.
Sana göre hadsizlik edip cinsel ilişki bekledi de ne oldu? Seni aldatıp bırakana kadar yanında tuttun evlenmek bile istedin o hadsiz ahlaksızla
Kafan basmıyor mu hakikaten şimdiki sevgilisi bakire değilmiş diye az daha kına yakacaksınya onu diyorum heeey ben ne diyorum sen ne saçmalıyorsun
Neye canım isterse ona takılırım sana mı soracam
Kim olarak ne olarak bana bunu soruyorsun? Milletin ahlakı hayatı tercihleri seni ne ilgilendiriyor? İster nikahlı ilişki yaşarım ister nikahsız, kim oluyorsun da hesabını sana verecem? Nikahsız ilişki yaşayanların tırnağı kadar ahlaklı olsaydın da sınırlarını bilseydin keşke. Ne oluyor nikahsız birliktelik yaşayınca? Sen yaşayamadığın için mi bu tavrın acaba
Yaptırmasaydın kendine bunları madem, soğan cücüğü kadar akıl kullanman yeterliydi kendine böyle davrandırtmaman için. Başkasını aldattığını bildiğin birini sevgili yapmasaydın kendine, tercihlerine ters gelen ilk olayda ayrılsaydın, inatla kendini aşağılatıp evlenmeye çalışmasaydın itle kopukla, seni de aldatıp tekmeyi basana kadar yapışmasaydın
Dileğini yesinler

Etmiştim tuttu da yine olsa yine ederim canımı yakanın canını yakarım o kadar..sana gelince evet ahın tutar
Darısı bana. Şuraya bakıyorum da salak diyen de olmuş, psikoloji bozuk diyen de olmuş. Şimdi içimi rahatlattınız. Kendim gibi birini buldum. İki psikolojisi bozuk birbirimizin dilinden iyi anladık. Ben de yine olsa yine ederim. Çünkü insanlar, başına gelmeden anlamıyor. Teşekkür ederim yanıtınız için ve diğerleri gibi yanıt vermediğin için. Sen benim dilimden almamışsın. Kendimi zor tutuyorum sahiden yanıt veren çoğu kişiye karşı da beddua etmemek için. Zira hepsinin üslubu küçümseyen, alay eden bir üslup. Bir de bana yorumlarda birisi cinsel ilişki yaşasa da kurtulsa demiş. Ahmak galiba. İstesem sanki iki senedir yaşamazdım. Salak deyince bir de umarım mutlu olur yazmış. Yazık! Kendi de bir de hemcinsim olacak. Bir arkadaş diyeni kadınlar değil, verenler kulübü olmalı buranın ismi ki benim dediğim onca şey içinde bir tek beddua ederken ileride karın da kendin gibi başkaları ile yatıp kalkmış biri olmasına takılı kalmış çoğu. Ben, evlilik dışı cinsel ilişkiyi doğru bulan birisi değilim. İsteyen istediğini yaşasın. Buna saygım var ama yaşamak istemeyen birinin de üstüne bu kadar düşülmez. Yazık cidden. Çoğunun anne babası benim kızım yapmaz, benim kızım düzgün diye geziyordur. Bu derece güvenen ailenin güvenini kırmak mıdır erdemli insan davranışı? Bu düpedüz yalancılık.
İş bana gelince ben birine salak deyince site bana uyarı vermiş. Sorduğum günden sonra daha sayfaya giremedim. Ne saçma sapan bir site. Millet, bana edince onlara hiçbir şey olmamış.

Eeee.... O benim mutsuzluğum üstüne mutluluk kurmak istiyor ama... O isterken oluyor da ben isteyince mi olmuyor? Kusura bakmasın kimse. Önce ettiğini bulsun. Yok öyle beni üzüp mutlu ol demek. Yerime kendini koy. Sen der miydin?

Ya ablacım gerçekten yeter. Sanki 3 çocuğunla kapıya atıldın, alt tarafı abidik gubidik ilişkin bitmiş. Başından her şeyi kabul edip başlamışsın, adam ederim sanmışsın, bi kumar oynamışsın şu hayatta kaybetmişsin, ee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…