Çünkü takıntı yapmış ciddi tedaviye ihtiyacı varAynen öyle. Ama ciddi sorun var aynı çember içinde dönüp duruyor.
Konudaki apla da sürekli beddua ediyodu. Hatta kocası bu yüzden soğumuştu. Dilinden hayır çıkmıyor sürekli beddua diye. Anladın sen.
Anladım da ben o olayı bilmiyorum. Bugün üye oldum. Kim bilir? Kadına ne yaptı? Kimse durduk yere ah etmez.Konudaki apla da sürekli beddua ediyodu. Hatta kocası bu yüzden soğumuştu. Dilinden hayır çıkmıyor sürekli beddua diye. Anladın sen.
Kardeş psikiyatrist misinÇünkü takıntı yapmış ciddi tedaviye ihtiyacı var
Oku sen karar ver.Anladım da ben o olayı bilmiyorum. Bugün üye oldum. Kim bilir? Kadına ne yaptı? Kimse durduk yere ah etmez.
Onlar da zaten benimle henüz ayrılmadan sevgili oldular. Tek farkı evli olmamam mı? Kendin diyorsun bir yandan birinin kıyamet ihtimali üstüne mutluluk kurma diye. Anlamadım.Canım benim, gözümün önünde yuva yıktılar yuva. Öyle de mutlu oldular ki. Birilerinin kıyamet ihtimali üstüne mutluluk kurma. Yıkılır o.
Eee haklısın o zaman haketmiş senin mucizevi süründüren bedduanıYine o değil miydi bana birlikte olmadığı için bu kadar söyleniyor diyen?
Birinin olası mutsuzluğunu kendi mutluluğuna temel yapma diyorum. Yani o mutsuz olacak ahım tutacak diye beklentiye girersen, ellerde yüzük yanak yanağa bir insta fotosu, kucakta bebek kırmızı kurdeleli bir whatsapp fotosu, eş dosttan gelen haber ile darma duman olursun.Onlar da zaten benimle henüz ayrılmadan sevgili oldular. Tek farkı evli olmamam mı? Kendin diyorsun bir yandan birinin kıyamet ihtimali üstüne mutluluk kurma diye. Anlamadım.
Canım benim ben bu konudan koşarak uzaklaşmak istiyorum izninle.. İnsanı deli edersin sen bırak ilişki yaşamayı. Adam ne yapsın kaçmayıpBunu çıkarmak için çok mu çaba sarf etmiş?
Dinini de haddini de bilmiyorsunDinî yönden bakarsak gerdek gecesi mi tanımalı?
Peki, benden evlilik dışı cinsel ilişki beklemek kimin haddine?
Benim ağzıma kimsenin soruyu en başından sorarken ahlakını dilime doladığım olmadı. Sadece karın da senin gibi biri olur, geçmişte başkasıyla yatıp kalkmış birisi olur dedim. Bundan bunu çıkarmak için çok mu çaba gösterdiniz? Yahut niye bu kadar çok bilhassa buna takıldınız? Siz de mi gayrimeşru ilişki yaşıyorsunuz? Lafı cımbızla çekmiş olmak için öyle olmak lazım.
Peki o kim oluyor da bana bunları yapıyor? O kimse ben de oyum. O ne sanıyorsa kendini ben de öyle sanıyorum. O yaparsa bana bunu ben de böyle dilekte bulunurum.
Bu yazılı bir kural mı?Bir de ahın bana dönmesi için dinî yönden benim hatalı olmam lazım. Benim tek hatam var. Değmeyen birine değer verip sevmek.
Gelip kondum yineAna kelebek uçmuş
Darısı bana. Şuraya bakıyorum da salak diyen de olmuş, psikoloji bozuk diyen de olmuş. Şimdi içimi rahatlattınız. Kendim gibi birini buldum. İki psikolojisi bozuk birbirimizin dilinden iyi anladık. Ben de yine olsa yine ederim. Çünkü insanlar, başına gelmeden anlamıyor. Teşekkür ederim yanıtınız için ve diğerleri gibi yanıt vermediğin için. Sen benim dilimden almamışsın. Kendimi zor tutuyorum sahiden yanıt veren çoğu kişiye karşı da beddua etmemek için. Zira hepsinin üslubu küçümseyen, alay eden bir üslup. Bir de bana yorumlarda birisi cinsel ilişki yaşasa da kurtulsa demiş. Ahmak galiba. İstesem sanki iki senedir yaşamazdım. Salak deyince bir de umarım mutlu olur yazmış. Yazık! Kendi de bir de hemcinsim olacak. Bir arkadaş diyeni kadınlar değil, verenler kulübü olmalı buranın ismi ki benim dediğim onca şey içinde bir tek beddua ederken ileride karın da kendin gibi başkaları ile yatıp kalkmış biri olmasına takılı kalmış çoğu. Ben, evlilik dışı cinsel ilişkiyi doğru bulan birisi değilim. İsteyen istediğini yaşasın. Buna saygım var ama yaşamak istemeyen birinin de üstüne bu kadar düşülmez. Yazık cidden. Çoğunun anne babası benim kızım yapmaz, benim kızım düzgün diye geziyordur. Bu derece güvenen ailenin güvenini kırmak mıdır erdemli insan davranışı? Bu düpedüz yalancılık.Etmiştim tuttu dayine olsa yine ederim canımı yakanın canını yakarım o kadar..sana gelince evet ahın tutar
Eeee.... O benim mutsuzluğum üstüne mutluluk kurmak istiyor ama... O isterken oluyor da ben isteyince mi olmuyor? Kusura bakmasın kimse. Önce ettiğini bulsun. Yok öyle beni üzüp mutlu ol demek. Yerime kendini koy. Sen der miydin?Birinin olası mutsuzluğunu kendi mutluluğuna temel yapma diyorum. Yani o mutsuz olacak ahım tutacak diye beklentiye girersen, ellerde yüzük yanak yanağa bir insta fotosu, kucakta bebek kırmızı kurdeleli bir whatsapp fotosu, eş dosttan gelen haber ile darma duman olursun.
Ya ablacım gerçekten yeter. Sanki 3 çocuğunla kapıya atıldın, alt tarafı abidik gubidik ilişkin bitmiş. Başından her şeyi kabul edip başlamışsın, adam ederim sanmışsın, bi kumar oynamışsın şu hayatta kaybetmişsin, ee?Eeee.... O benim mutsuzluğum üstüne mutluluk kurmak istiyor ama... O isterken oluyor da ben isteyince mi olmuyor? Kusura bakmasın kimse. Önce ettiğini bulsun. Yok öyle beni üzüp mutlu ol demek. Yerime kendini koy. Sen der miydin?